reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
My nie spimy juz od 9:tak::tak::tak::tak:Ja rano wstalam i wyprawilam mlodego do szkoly i wskoczylam do wyrka:-p
U nas tak sypie ze szok:szok::szok::szok:Sniegu przybywa nam w strasznym tempi ale nie jest az tak mrozno wiec wyjde poznej z dziewczynkami:tak::tak::tak::tak:

W nocy zepsul mi sie piec gazowy i od tego czasu nie grzeje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zadzwonilam do faceta i ma niedlugo przyjechac naprawic-oby jak najszybciej bo jzu mi powoli temperatura spada w domu

reklama
niom:tak::tak::tak: ale moje bejbe też zdziera mnie o 7 rano:zawstydzona/y: a ja bym mogła cały dzień w wyrku:cool2: a Michał to wziął się na sposób i rano zawsze biore go do nas jeszcze na krótkie leżakowanie. Jak mały już ma dośc to łapie mnie za nos i drze na podłoge:szok::szok::szok::szok: ból z rana zawsze dobry jest.......
Moi lubia sobie pospac nawet do po 10:tak::tak::tak:Maja to za mamusia jak nic;-):-)

Zapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.:szok::szok::-D:-D:-D
Lubię takie niespodzianki :tak::-D:-D:-D
A kto nie lubi takich niespodzianek:-D:-D:-D
Super prezent:tak::tak::tak::tak:

ANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede
Ja polecam kostke z mintaja:tak::tak::tak::tak:
Tearz moje jedza juz pange:-):tak:
Ja to noga z gotowania Wiec dzieki za rady Powiedzcie czy dla Oliwki musze w tej foki robic rybke czy moge w piekarniku piec bez foli???????????Jeszcze nie robilam tej rybki z tego pomyslu I czy tam obojetne jaka rybke sie daje???Wiem ze moze dziwne pytania ale bede wdzieczna
Bez folii tez spokojnie mozesz:tak::tak::tak::tak:

Dowikla dzieki Kostke z mintaja to chyba kupie przy inne okazji A teraz kupie morszczuka lub lososia Oliwka wlasnie je kanapke z dzemem Sama ja je i wsio jest brudne Tzn ona jest cala brudna I CIUCHY I ONA ale ma wielka frajde jedzenia tak kanapki hihi Ja sie ubralam i ogarnelam Mialam wyjsc z Oliwka i do szpitala po wypis isc ale dzis nigdzie z nia nie wyjde bo strasnzie zimny wiatr u mnei jest wiec nie hce jej brac na taki ziab

Dorotko pewnie że może mi coś kupić w sklepie sęk w tym że ja chcę torebkę i portfel a sam mi nie wybierze bo ja muszę zaakceptować bo kupi mi taką co mi się nie spodoba i będzie leżała w kącie:eek:a ja po sklepach teraz z dzieciakami jak jest tłok to nie mam zamiaru za torebką chodzić :no:trudno będzie mi przykro a jemu głupio:-(
As dziękuję za buciki dla Antoszki właśnie doszły i są śliczne:tak:i pasują na nóżkę:tak:dziś je założy na spacer:tak:i masę gumek dla juliny właśnie je układa w łazience i kuferku gumkowym:tak:no i bluzeczki i czapkę rękawiczki:tak:kochana jesteś:tak:
Ja powinnam się zbrać za sprrzątanie le piję kwulca co by się odmulić i chyba się zabiorę ale jakoś nastroju nie mam:no:z Pietruszką się wczorj posprzeczałam bo miał ze mną wybierać torebkę ale zasnął oparty o moje nogi bo zmęczony...no jak się noc wcześniej siedzi do 3 przed kompem bo się instaluje po raz setny windowsa 7 to tak jest potem :wściekła/y:rano wstał zjadł śniadanie zabrał kanapki do pracy i poszedł :sorry:teraz ja mu pokażę jaka jestem zmęczona:cool2:

I po jakim czasie ci to przeszło?
:-D:-D:-D Jak zrobiłam test.:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok: matko c zyli jednak istnieją faceci..hehehe ja od mojego niczego nie oczekuje:no: niestety..jużtyle lat jak nie dostałam żadnego prezentu że się nie napalam...a sorki!!!! Tydzień temu dostałam prezent!!! M wróciłz roboty i mi ogłosił że ma prezent dla mnie:-) chwila nie pewnosci i z worka wyciągnął........wałek do malowania:confused2::confused2::confused2::confused2: myślałam, że go zabije.......a on się zdziwił że się nie ciesze:crazy:

cześć z rana:tak: tak objawowo Ci sięzrobiło:rolleyes2:

MH podaj łapkę....ja mojego mam od trzech dni i wściekamy się po sobie jak nie wiem co:no:
Witam z rana:-) AS przestraszyłaś mnie tąnadwrażliwościa.........kurcze zaraz zaglądne na bloga;-)ja mojemu nie stosuję jakieś super niemowlęcej diety:no: po prostu zupy czy drugie nie dosalam ito cała filozofia. Takiego smażonego krokieta to bałabym sie nawet dać:sorry: Macie racje w sumie. Moja znajoma dwuletniemu smazyła na kolację o 21.00 kiełbase bo nic innego nie chcaił jeść. A ja po prostu chcę go w miarę zdrowo karmić i smażoną kiełbasą go jeszcze chwilę nie będę:no:Wiadmo, że spróbować mu daję wszsytkiego ale z tego co wiem to nei zawsze jest dobry pomysł bo potem mały ma rewolucje:zawstydzona/y:
AS sama nie iwem jakie te potrawy chce....może po prostu zje barszczyk, może zrobie tą pierś:tak: bo wygląda pysznie, a kilka pierogów zrobie z miesem i warzywami..najwyżej będzie jadł sam farsz:zawstydzona/y:. dam mu rybkę, trochę ciasta i będzie git:tak:
Kerna niezły prezent -wałek:szok::szok::-D:-D:-D
Możesz mu po odrobinie dać kilku rzeczy i się ozbiera odpowiednia porcja.:tak::-D:-D
Kerna pierś wygląda pysznie i smakuje pysznie :tak:
Mały też spokojnie bedzie mógł jej skosztować.:tak::-):-)

ANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede
U mnie ostatnio zajadają się solą i Tilapią.:tak:
Każdy lubi coś innego.:tak:

dortka ja proponuję morszczuka!!! Jest fajny i praktycznie bez ości:tak::tak::tak: Pangę absolutnie odradzam:no::no::no::no::no::no: A morszczuki są mrożone wszedzie:-)
Panga kiedyś jak była droższa to miała i smak ,teraz panga to ściek niestety :no::no:
Obsolutnie odradzam chociażby ze względu na karmienie tych ryb hormonami.

witam laseczki po weekendowo:happy:
nie nadrobie co pisałyście bo pisałyście jak szalone jakby to nie weekend był:szok:
u nas mrozi nieźle a do tego dziś sypie mocno śnieg:tak:
w sobotę cały dzień było -13 a w nocy -18 w niedzielę - 13 w dzień i bardzo silny wiatr dlatego miało si,e uczucie jakby było z -20:szok:
w środę mój brat przywiezie dzieciakom sanki z pobierowa bo tam u mamy stoją 3 pary sanek w tym jedne z oparciem a że on akurat b ędzie w szczecinie to mi podrzuci i wtedy będe mogła ich zabierac na saneczki tzn antonia i juline bo adama tyłek to juz nie wejdzie w te saneczki:-D
ja juz prezenty dla dzieci mam skompletowane w 100% razem ze słodyczami :tak:w środę wieczorem zapakujemy:tak:dla pietruszki też mam kupiłam mu zegarek i 3 pary bokserek i słodycze:tak:a ja jak zwykle nic nie dostane:-:)-(wczoraj byłam az zła bo ta torebka z micki która mi się tak podobała juz się sprzedała napisałam meila do sprzedawcy i juz ich nie ma wczoraj szukałam czegoś na allegro ale nie znalazłam moze zaraz popatrzę ale i tak juz pewnie do świąt nie dojdzie:no:i było mi wczoraj smutno bo jak prosiłam pietruszkę że dodałam do ulubionych żeby mi zamówił to miał to gdzieś bo ma czas a teraz lipa:wściekła/y:
ech znów dzieci będą pytały dlaczego wszyscy dostali prezenty tylko nie ja:-:)-(
antonio miał kiepska nockę płakał budził się kręcił..... koło 10 go położe spać bo od 5.30 wcale nie śpi a potem koło 12 muszę iść z nimi do reala bo muszę kupić twaróg,przyprawy masę makową ,jajka,margarynę,i inne przyjemności:eek:
Fajnie ,że już masz pokupowane.
A Piotruś coś na pewno Ci kupi.:tak::-):-)
Bądź dobrej myśli

Wróciłam z zakupów.
Kupiłam karkówkę,schab środkowy i boczek.
Muszę dziś zrobić mięso pieczone bez pieczenia ,posprzątać kuchnię ,łazienkę i hol do końca.
Zostanie mi garderoba,klatka schodowa i sypialnia,ale to jak zwykle na koniec.
Kurcze zamiast robić to na BB siedzę :-D:-D:-D:-D
mam nadzieję,że samo się zrobi ,ale jakoś nie widzę efektów :no::-D:-D:-D

Dorotko pewnie że może mi coś kupić w sklepie sęk w tym że ja chcę torebkę i portfel a sam mi nie wybierze bo ja muszę zaakceptować bo kupi mi taką co mi się nie spodoba i będzie leżała w kącie:eek:a ja po sklepach teraz z dzieciakami jak jest tłok to nie mam zamiaru za torebką chodzić :no:trudno będzie mi przykro a jemu głupio:-(
As dziękuję za buciki dla Antoszki właśnie doszły i są śliczne:tak:i pasują na nóżkę:tak:dziś je założy na spacer:tak:i masę gumek dla juliny właśnie je układa w łazience i kuferku gumkowym:tak:no i bluzeczki i czapkę rękawiczki:tak:kochana jesteś:tak:
Ja powinnam się zbrać za sprrzątanie le piję kwulca co by się odmulić i chyba się zabiorę ale jakoś nastroju nie mam:no:z Pietruszką się wczorj posprzeczałam bo miał ze mną wybierać torebkę ale zasnął oparty o moje nogi bo zmęczony...no jak się noc wcześniej siedzi do 3 przed kompem bo się instaluje po raz setny windowsa 7 to tak jest potem :wściekła/y:rano wstał zjadł śniadanie zabrał kanapki do pracy i poszedł :sorry:teraz ja mu pokażę jaka jestem zmęczona:cool2:
Malinka cieszę się,że butki dobre.
Fajnie,że Julinka zadowolona.
klaudia robiła wczoraj porządki i jeszcze porcja podobna gumek pojedzie do Julinki po świętach.:-D:-D:-D:-D

Napiszę Wam co Darek wczoraj zrobił :-D:-D:-D:-D
Mieliśmy wczoraj przestawiać narożnik i stoły dla naszej choinki i mój kochany małżonek usiadł przy narożniku ,na środku pokoju by odpocząć,położył głowę na rękach i tak siedział.
Gadam z nim sobie gadamo dupie maryny dośc długo .Gawędzimy sobie ,ale ja , jak to ja nawalam jak karabin maszynowy a on coś mi nie odpowiada.
W końcu mówię Darek słyszysz a Darek nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powtarzam pytanie -ten nic
Podchodzę do niego ruszam go a ten Chrrrrr......
no usnął skubany na podłodze przy łóżku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to mam juz naprawiony piec:tak::tak::tak::tak:Puscilam sobie takiego powera ze az smierdzi mi tym ogrzewaniem:szok::szok::szok:Ale niech sie grzeje;-):-)

AS
To niezly numer Tobie Darek odwalil:-D:-D:-D:-D

MALINUS
Mam nadzieje ze ejszcze zdazycie wybrac Twoja torebke i portfel przed swietami:tak::tak::tak::tak:
A jak nie o wybierz sama a P niech placi:-);-)

AS niezlego masz tego M chyba bardzo go tym przemeblowaniem zmeczylas hihihi MALINKA ja widze takie rozwiazanie Pogadaj z nim niech ci zamowi to co chcesz dzis albo jutro Coz dojdzie po siwteach ale bedziesz miala swoj wymarzony prezent A on niech jeszcze w ssklepie dokupi cos od siebie abys miala prezent pod choineczka Mysle ze takie rozwiazanie jest ok

reklama
Do góry