reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć Madziula:-) Gdzie Ty byłaś jak Cie nie było;-) Mieliście fajny weekend widze:tak: mama i tata pękali z dumy na turnieju co???:-):-):-)

reklama
dowikla ja też mam charakterek ostry, ale mój S nie nawidzi siękłócić i mnie uspokaja:zawstydzona/y: a ja to bym do pieca wsysztko wjeb.....i już:wściekła/y:
dorota to twój M tak jak mój...ehhh piwko i piwko.mnie to do szału doprowadza:confused2: ja siedzę kołkiem w domu że bliska depresji a ten luzik i pełen relaks......
A z moimi pogadać się nie da bo dla nich jest wszytko potrzebne....no ja nie rozumiem oni tu nie zaglądają i pająki to wszytko prędzej wyniosą:wściekła/y: Nawet znieśli wieką komodę po to, żeby koty miały gdzie spać!!!!!! qwa w samym wejściu:no::no::no::no: a dobra szkoda gadać :wściekła/y:
No to ja bym napewno szalu dostala:no::no::no:
Moj tez nie za bardzo lubi sie klocic ale ja łoooo nie pozwole sobie i koniec:-p

Popakowalam troszke prezentow a reszty nie mam jzu w co:szok::confused2:I bede musiaal dokupic papier albo pjde na latwizne i pokupuje torebeczki;-):-)

hej laseczki:happy:
my po zakupach śnieg wali dużymi płatami jest cudnie choć jak pchałam wózek to się spociłam:-Djest -3 i bosko jest jak dla mnie mogło by tak być do marca snieg lekki mróz super:tak:
Tonisław zasnął w wózku i śpi teraz u dzieciaków przy otwarytm oknie:tak:ja robię bigosik i obiadzio i musiałam zajrzeć co u was;-)
kerna ja to bym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oj nie ładnie przecież to teraz nie piwnica a wasze mieszkanie:cool:weź ty swoje rupiecie ustaw im pod drzwiami i powiedz że ci przeszkadzały:tak:
myszunia choinka śliczna a powiedz mi kochanie to drzewko za choinką na zdjęciu tooo???????????bo ślicznie wygląda:tak:
As jutro robię karkówkę wg twojego przepisu:tak:powiedz mi kochana ona się do chlebka nadaje????
Dowikluś to jasełka w styczniu nawet lepiej bo sobie jutro spokojnie brzydulę obejrzysz:-D:-D

HELOŁ DZIOŁCHY:-)

Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)

W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumna:tak: Impreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto:tak:

Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća:tak:

A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest:-D:tak:
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować:tak:

Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo:zawstydzona/y::tak:
Madziula w realu takie ładne staniczki są z hana monthana z hello kity i zwykłe białe beżowe i sportowe właśni na takie małe biusty:tak:
byłaś w szczecinie i mnie małpo nie odwiedziałaś w pracy:sorry:
a Klauduska no gratuluję:tak::tak::tak:

Ano własnie podziewałam sie tam ,gdzie napisałam:-D:-D,teraz też już spadam od kompa,kawke dopijam i lecę robić farsz,a dzieciaki swój pokój bęśąa pucować i trzeba ich dopilnować :tak:

Medeuska ty kacorku ,imprezki sa fajne ,ale kaca serdecznie nienawidzę:tak::-D

Malinka no nie mów ,ze znowu masz być bez prezentu ,taka niegrzeczna to nie jesteś:-D nie licz na wyrzut sumienia Piotrka tylko sama sie o siebie zatroszcz ,wyjć godzine wczesśniej do pracy i coś w sterze sobie kup:tak:

Kerna ,a to fantastyczna macie rodzinke ,oni nie rozumieja ze to wasze mieszkanie ,a nie grajdołek jakiś???Pogoń ich:tak:

O malina ,coś ty myjuz nie znależlismy ,a byliśmy w dwóch realach ,miałam chęci szczere ,ale byłam z m i bratem i czasu nie było ,no naprawde ,tylko nerwówka i poganianie:tak:mama z dziecmi została wiec sie spieszyliśmy ,a i tak póznow róciliśmy

reklama
O malina ,coś ty myjuz nie znależlismy ,a byliśmy w dwóch realach ,miałam chęci szczere ,ale byłam z m i bratem i czasu nie było ,no naprawde ,tylko nerwówka i poganianie:tak:mama z dziecmi została wiec sie spieszyliśmy ,a i tak póznow róciliśmy
kochana nawet dziś je oglądałam na dziale bielizna:szok::szok::szok::szok:i julka mówiła że chce mieć biust:-D
a godzine wcześniej do pracy nie mam jak wyjść bo piotrek przychodzi o 17.30 do domu a ja na 18:cool2:
trudno będe bez:-(
idę kapuchę zamieszać i kawkę sobie zrobic ale zaraz będe:-p

Do góry