reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tomy ich nie widzieliśmy ,a te co były to najwieksze widzieliśmy na 6-8 lat:szok:
Kupiliśmy Klaudii w galaxy w sklepie z bielizną rozmaitą:tak:

Moja kapustka na farsz wstawiona ,wiec sie robi ,muszę pilnować zeby nie przyjarać tylko:zawstydzona/y: dzieci sprzataja :tak:

reklama
ale mi źle:eek:
co chwile jem rosołek to troche lepiej- ale.... jiz nie bede pic:eek: pierd.... znajde inny sposób na robienie na odegranie sie M:eek: albo bede wychodzic i pozno wracac ale pic nie musze:-p

ide umyc wloski bo musze isc kupic prezent patrykowi na wigilijke klasową na jutro:tak:
a wieczorem sie umowiłam z kolezanką na piwko:rofl2::rofl2::rofl2:

ale bede pic wode:rofl2::rofl2::rofl2: wOde nie wóde żeby nie bylo:sorry::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

Hej Medeuska wspólczuje kaca,ale też zazdroszczę zabawy:-D,domyślam sie ,ze piwo na kaca to nic fajnego:szok:
Kapusta pyrko cze,ja zaglądam co róz ,a tu niemrawo,Malinka jak poszła kapustke nieszac to ja wcieło:szok::-D

zaraz wybuchnę!!!!!!!!!!! ten piedoła nie chce jeść:no: ja się ogotowałam jak #^#$^#%@^ a on nawet nie spróbował:wściekła/y: wyje ze głowa mi już pęka:crazy: oj co za dzień!!! A kapuche Malina na co robisz???? Farsz czy bigosik??

Madziula ....bo ja serce wkładam w tą kapuchę:-D:-D:-D:-D:-D
a w między czasie Antonio wstał trzeba było go przebrać napoić mięsko do obiadku dojrzeć no zaganiana jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z tego wszystkiego na "dom nad rozlewiskiem"się spóźniłam a film kofam:tak:
Kerna ja bigosik gotuję wg przepisu mojej teściowej bigos się zowie 1/4 tzn 1kg mięsa.1kg kapusty,1kg ieczarek 1kg cebuli:tak:a jaki mi wyjdzie się okaże ale się staram:-D
muszę jeszcze kupić rybę mąke cukier uszka i będe miała chyba zakupy zakończone:sorry:

hej laseczki:happy:
my po zakupach śnieg wali dużymi płatami jest cudnie choć jak pchałam wózek to się spociłam:-Djest -3 i bosko jest jak dla mnie mogło by tak być do marca snieg lekki mróz super:tak:
Tonisław zasnął w wózku i śpi teraz u dzieciaków przy otwarytm oknie:tak:ja robię bigosik i obiadzio i musiałam zajrzeć co u was;-)

As jutro robię karkówkę wg twojego przepisu:tak:powiedz mi kochana ona się do chlebka nadaje????
Malinuś ja też lubię taką pogodę.Właśnie wróciliśmy z młodym z sanek ,a na 16 ma Si.:szok::szok::szok::szok:.Trudno spóżnimy się,bo on musi coś zjeść.:tak:
To mięsko przede wszystkim na pólmisek i do chlebka właśnie.:tak::-):-)
Zobaczysz,że jak zrobisz to już piec nie będzie Ci się chciało.:tak::-D:-D:-D:-D

HELOŁ DZIOŁCHY:-)

Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)

W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumna:tak: Impreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto:tak:

Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća:tak:

A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest:-D:tak:
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować:tak:

Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo:zawstydzona/y::tak:
Ale fajny dzień i pogratulować zdolnej córki.:tak::-):-)
Kerna pw wysyłam.

Ostatnia edycja:
Moja kapustka juz gotowa ,surowa była pyszna i chrupiąca ,a farsz przez godzinkę sie ugotował ,no pychota,na jutro mam ambitny plan zrobić pierogów i krokietów:nerd:
a u nas -7,przez cały dzień ,ani płatek śniegu nie spadł,szkoda mi ,ze ma byc odwilż:tak:
Kerna wdech-wydech ,wdech-wydech:-D

Nareszcie ma chwilkę żeby tu zajrzeć :tak:
M juz gdzieś poniosło :tak:

Od rana sprzątam, gotuje, kupiłam choinkę, stoi już ubrana :tak:
Ale, że się nasprzątałam to wcale nie widać :eek:

Niki już prawie raczkuje :-D śmiesznie wygląda, jak próbuje rozpędzić sie w miejscu :-D:rofl2:

Dodam jeszcze, ze u mnie -16 i sypie...

Ostatnia edycja:
Mh,ale mrozi:szok:
tak to jest z tymi świętami ,człowiek zawsze sie narobi ,naszykuje jedzenia ,nakupuje prezentów ,wyda mnóstwo kasy w styczniu biede klepie i obiecuje sobie ,że za rok juz tak nie będzie:-D:-D:-Di co???? i tak w koło macieju:-D:-D

reklama
A to moje panienki, świątecznie :-p

p1130813.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-12-21

Do góry