reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie:sorry:
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ:szok::-)
Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię:-p
Cześć Mamita:-) oj ja obkupiłabym się, ale mnie interesują promocje 70,80%:-p

mmm a ja bym zjadła kebaba z Londynu:sorry: mniaaaaaaaam-prawdziwy kebab z baraniny śmierdzący szwajami ze skarpetek:-D:-D:-D
dla mnie najlepszy na świecie:tak: mmi z pysznymi dużyyyyyyyyyymi pólkrażkami cebuli:tak:
:szok::szok::szok::szok::szok:jakie Ty masz dziwaczne upodobania kulinarne:szok::szok::szok::szok: skarpey Ci się marzą????:szok::szok::-D:-D:-D:-D
oj babki a u mnie tragedie z samego rana....zalało nam sufity.......

reklama
Cześć Mamita:-) oj ja obkupiłabym się, ale mnie interesują promocje 70,80%:-p

:szok::szok::szok::szok::szok:jakie Ty masz dziwaczne upodobania kulinarne:szok::szok::szok::szok: skarpey Ci się marzą????:szok::szok::-D:-D:-D:-D
oj babki a u mnie tragedie z samego rana....zalało nam sufity.......
a ser żółty topiony lubisz? tez śmierdzi skarpetami:-p

uuu to nieciekawie:no:

witam porannie
wstalam dacmalje kaze i spojrzalamna termometr w domu16stopni na plusie:szok::szok::szok: brrrrrrrrr wic od razu poszlam rozplaic.no i skoro juz sie obudzilam to postanowilam do was zajrzec bo pozniej nie bede miala czasu
po 10 wyruszamy na spotkanie integracyjne do szkoly,na ktorym Pauliny klasa przedstawia jaselka.wiec tym razem obowiazek i przyjemnosc.ciekawe czy Weroika znow nieda koncertu:eek:

najgorsza spraztanie wczoraj zrobilam.

dziewczyny wczoraj w sumie grzeczeyly.Weronice jak tylko powiem ze "nie wchodz bo mokra podloga" to od razu sie cofa:-)
u Pauliny w pakamerzez zeszlo mi sie wczoraj ze 3godz:szok:
wynioslam worek zabawek i duzy worek smieci:tak:

jeszcze lazienka,ale ja to jutro albo w pniedzialek machne.

no i jeszcze posciel zmienilami wymrozilam roztocza z 8godzin na dworzu:rofl2:
no to ide pczytac
Kochan ja mam w domu 24st ale ja to cieplolubna jestem:tak:
Ze sprzataniem szalejesz:tak:
Laurze jak powiiem ze mokro to tez nie wchodzi mi do pokoju:sorry:
a ser żółty topiony lubisz? tez śmierdzi skarpetami:-p

uuu to nieciekawie:no:

ja mowie ze ser szwajami wali:-D:-D

No dzis jedziemy
Ale jak bede mogla tak dlugo posiedze na bb:-D:-D

Witam dziewczyny:tak::tak:

Ja jestem mega nie wyspana bo stroilam choinke do 2:szok::szok::szok::szok:
potem ogarnelam w mieszkaniu i poszlam spac po 3:szok::szok:
Dzis nie umialam wstac ale jakos sie zebralam ok 10

Wstawie Wam fotke mojego dziela tyle ze efekt nie jest taki jan na zywo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bo nawet Anielskich wlosow itd nie widac:-:)-(

Załączniki

• S7300101.jpg
    S7300101.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 35
ser topiony lubie idaltego zawsze kupuje smakowe:-D:-D
A choinka cudna! Napewno cudnie pachnie i jaka jest gęsta:szok: ja też robiłam zdjęcia swojej ale foty to nie to samo:no:
Anka to pisz jak najdłużej możesz:tak: ja właśnie łażę Ci po profilu...cudną masz córcie...buzkę ma jak aniołek:tak::tak::tak:a Ty to laska jesteś że hej!!:szok:

Witam dziewczyny:tak::tak:

Ja jestem mega nie wyspana bo stroilam choinke do 2:szok::szok::szok::szok:
potem ogarnelam w mieszkaniu i poszlam spac po 3:szok::szok:
Dzis nie umialam wstac ale jakos sie zebralam ok 10

Wstawie Wam fotke mojego dziela tyle ze efekt nie jest taki jan na zywo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bo nawet Anielskich wlosow itd nie widac:-:)-(
ciocia szalenstow z ta choineczka, a gdzie kupowaliscie?
ser topiony lubie idaltego zawsze kupuje smakowe:-D:-D
A choinka cudna! Napewno cudnie pachnie i jaka jest gęsta:szok: ja też robiłam zdjęcia swojej ale foty to nie to samo:no:
Anka to pisz jak najdłużej możesz:tak: ja właśnie łażę Ci po profilu...cudną masz córcie...buzkę ma jak aniołek:tak::tak::tak:a Ty to laska jesteś że hej!!:szok:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziekuje

a ja mam taką choinke...kupiłam w kocu sztuczną, bo zywa zaraz się obsypuje, a ja chcę mieć dłużej świątecznie...jeszcze na niej coś chcę powiesić ale nie wiem jeszcze co:-)

Załączniki

• IMG_4304.jpg
    IMG_4304.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 40
Miłej nocki ja też tylko fotki wrzucę i uciekam,bo M tak mi dzisiaj w kuchni pomagał,dywan odkurzył, podłogi pomył,że nie wypada przed kompem siedzieć
Sliczne Aniołki:tak::tak::tak::tak:

Moaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod
Ale super:tak::tak::tak:Moi tez uwielbiaja buszowac w kuchni i mi pomagac:tak::tak::tak:
no to masz pomocnika,fajnie

a zapomniałąm Wam napisać.wczoraj napisąłm sms-ka do patrysi.
dzis mi odpisała.
Napisała ze czuje się już dobrze,ze powoli remonty się kończą,ze zaczyna sprzatanie świąteczne.

Ale napisała ze miewa ostatnio jakies bóle promieniuące od podbrzusza do uda :tak::tak::tak::tak:

wiecie co to może oznaczać????

No i oczywiście Was pozdrawia:tak::tak::tak::tak:
Dzieki za wiesci od PATRYSI:-)Z tymi porzadkami to niech nie przesadza:no:Lepiej niech uwaza na siebie i dzidzie
luna jakie rady??????

M zamówił pizzę mniam mniam czekamy,niech już przyjeżdża bo mam na nia wielką ochotę :-p:-p:-p:-p:-p
Ja tez zamowilam wczoraj wieczorem pizze:tak::tak::tak:Zreszta ja tak raz w tygodniu sobei zamawiam bo uwielbiam pizze
lec lec i laduj z telemarkiem:-D:-D

Laura oglada Harego na tvn i juz placze ze nie chce spac:eek:To jest jakas kara dla niej :szok:
MOj Dominik tez to lubi ogladac:szok:A jak dla mnie to jest beznadziejne

po Ty kebaba sobie zamówiłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też wolałabym kebaba ale M sie uparł że cchche pizę i mu ustapiłam :tak::tak::tak::tak:

MH zamienimy się???? :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja mialam dwa w jednym bo zamawiam zawsze pizze o smaku kebaba i jest rewelacyjna:tak::tak::tak:Tyle tego wsyzstkiego ma ze przewaznie wystarczaja mi dwa kawalki:szok:a reszte chowam do mikrofali

witam porannie
wstalam dacmalje kaze i spojrzalamna termometr w domu16stopni na plusie:szok::szok::szok: brrrrrrrrr wic od razu poszlam rozplaic.no i skoro juz sie obudzilam to postanowilam do was zajrzec bo pozniej nie bede miala czasu
po 10 wyruszamy na spotkanie integracyjne do szkoly,na ktorym Pauliny klasa przedstawia jaselka.wiec tym razem obowiazek i przyjemnosc.ciekawe czy Weroika znow nieda koncertu:eek:

najgorsza spraztanie wczoraj zrobilam.pomylam okna:rofl2:,z zewnatrz tez,tylko jak sie ocieli bede musiala szyby z zewnatrz poprawic.firanki ,zaslonki poprane i powieszone:-)jak pieknie pachnie.dywany jak wisialy 3 dni na mrozie i sniegu wygladaja i pachna jak po praniu:-)podlga wypucowana,wypastowana:tak:
dzis jak wroce wezme sie za kurze,bo sie strasznie wszytsko zakurzylo i upylilo

dziewczyny wczoraj w sumie grzeczeyly.Weronice jak tylko powiem ze "nie wchodz bo mokra podloga" to od razu sie cofa:-)
u Pauliny w pakamerzez zeszlo mi sie wczoraj ze 3godz:szok:
wynioslam worek zabawek i duzy worek smieci:tak:

jeszcze lazienka,ale ja to jutro albo w pniedzialek machne.

no i jeszcze posciel zmienilami wymrozilam roztocza z 8godzin na dworzu:rofl2:
no to ide pczytac
16 stopni w domu:szok::szok::szok::szok:J atak grzeje zebym rano nie miala mniej niz 19,6 bo mi jest za zimno wtedy i rano podrekam kaloryfery i juz musi mi sie robic cieplej :tak::tak::tak:
A z tym sprzataniem to neizle zaszalalas:tak:Ja planuje dzisiaj posprzatac a okna pomyje moze we wtorek bo ma byc juz na plusie

reklama
Do góry