reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do mojego to juz nie da sie wychowac heheh obawiam sie ze by to stalo tak do wyjazdu i potem ja na szybko bym sprzatala.

Czekam na autko moj pojechal go wyglancowac:-D i potem na miasto po prezent, kurke z grilla bo obiadu nie robie.A potem chyba juz pojedziemy

reklama
Co do mojego to juz nie da sie wychowac heheh obawiam sie ze by to stalo tak do wyjazdu i potem ja na szybko bym sprzatala.

Czekam na autko moj pojechal go wyglancowac:-D i potem na miasto po prezent, kurke z grilla bo obiadu nie robie.A potem chyba juz pojedziemy
No to szerokiej drogi i niech B jedzie pomalutku :tak::tak:
A i mega kopa w dupe dostaniesz jak wrocisz ze nawet na kawe nie przyjechalas przed wyjazdem i nawet mi sie nie tlumacz bo przynajmniej pol godzinki napewno mialas czasu!!!!!!;-);-):-D:-D:-D

Moj dzis jechal z roboty zamiast 45 min to jechal 2 godziny taka szklowa byla na drodze o 5 rano:tak::tak::tak: nawet na Autostradzie byla lodowa!!!!!!

nie bede sie tlumaczyla bo prawda jest taka ze dupki z domu mi sioe nie chce ruszac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Chlopaki wczoraj jechali do domu to na dzis na 10 dopiero dojechali:szok::szok:

Dzieki dzieki ja ide sie ubrac bo jeszcze w pizamce

nie bede sie tlumaczyla bo prawda jest taka ze dupki z domu mi sioe nie chce ruszac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Chlopaki wczoraj jechali do domu to na dzis na 10 dopiero dojechali:szok::szok:

Dzieki dzieki ja ide sie ubrac bo jeszcze w pizamce
No to ci kopa na zapend moge dac to ci sie zachce:-D:-D:-D:-D:-D;-);-)

Ja ide cos zjesc ubrac sie i musze w szafkach w kuchni posprzatac

mamusiu ja ci posprzatam:-d:-d:-d:-d:-d

Załączniki

• S7300118.jpg
    S7300118.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 30
  • S7300116.jpg
    S7300116.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry