reklama
Agnes wybacz:-(
przecież żartowałam

OD znajomej, siedzi z narzeczonym i ze swoim pasierbem w sylwestra w domu i proponują party z dzieciakamiAle jeszcze się zastanowię, ale czemu nie :-)
pewnie skoro macie siedziec domu to idżcie pewnie

a ja mam dzisiaj na kolacje tatar![]()
ojejku nienawidzę tatara bleee

smacznego medea

o Ty skubana,do mnie cos dojechac nie mogąAgnes, Pierwsza![]()

zawsze możesz zjeść drugąpizza, kebab, tatar a ja juz po kolacji![]()

Mama Helenki
i Aniki :D
A ja lubie tatarek 
Dobra spadam, tym razem na dobre
Papa i smacznego 

Dobra spadam, tym razem na dobre

Naklep jej naklep.tak Ty sobie mozeszmówić a pati i tak saleje z porządkamipisała mi że jeszzce dziś psa musi wykapać
zobaczymy do której prędzej przyjedzie żarełko
medea popieram naklep jej od nas wszystkich o kolei![]()
Niech ona nie szaleje z tym kąpaniem psa.

Niedawno go kąpała.
Nie dość ,że sobie szkodzi to jeszcze i psu.
Te psy w normalnych warunkach od urodzenia so smierci nie są kąpane.

Pies to nie dziecko ,ma inną skórę i kąpiel mu szkodzi.
Psa mozna kąpać nawet codziennie ,ale pod warunkiem,że czystą wodą.
Czym żadziej go wykąpie tym lepiej dla niego.
Psy czesto kąpane mają łupież ,która się przeradza w spoty i łuszczyce lub grzybicę.
Pies zaczyna się drapać ,dochodzi do zakażeń wtórnych a następnie łysieje miejscami.
Leczenie trwa długo i jest mega kosztowne

Znajomi przecholowali z kąpaniem goldena ,bo on dogoterapeuta i kąpali przed każdymi zajęciami.
Teraz pies nie pracuje wcale,bo cały czas go leczą .
A na badania same wydali już ponad 500 zł.
Leczenie podobno będzie ok.2000 zł.
Tu podaję co i dlaczego
http://www.mamypsa.pl/kosmetyka_i_higiena_kapiel.html
A tu o konkretnej rasie
http://shusky.fm.interia.pl/orasie.htm
podziel się.a ja mam dzisiaj na kolacje tatar![]()
Uwielbiam tatar

Ostatnia edycja:
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ojej jakąmasz pomocnicę:-), ja chyba mojego już zacznę uczyć gotowania;-)Moaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod
MH ja cię tu pilnujęA mnie pizza nie rusza, bo kebab do mnie jedzieI tyle mojej diety, odchudzam się od jutra
A w ramach diety go nie popiję
![]()

anka....ale teraz dałąśMH myslisz ez to popijanie czy jego brak faktycznie pomaga?
Bo ja ogolnie malo pitna jestem dzis to wypilam kawe i szklanke wody cytrynowej Teraz szklanke wina![]()

a ja oglądnęłam ace venture i zasnęłam z tego śmiechu......nadrabiam posty i ide lulu..ej babki wy tylko o żarełku.. a kebaba zjadłąbym..ale tego z hiszpanii kurcze jakie koleś robił kebaby

Witam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ
:-)
Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię

Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ

Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię

medeuska
październikowa mama'09
a wnaszym domu jak jest tatar to jest o niego wojna i wyścig kto więcej zje w jak najszybcszym czasie i wojna o ostatni kawłeczekojejku nienawidzę tatara bleee
smacznego medea![]()

Maks wykąpany własnie..

teraz wcina kolacyjkę i zaraz idzie spać

a wy juz spicie

reklama
medeuska
październikowa mama'09
rozumiemy- bynajmniej ja na pewnoWitam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ:-)
Może jutro cosik nadrobię![]()

Gdzie te wyprzedaże????
mmm a ja bym zjadła kebaba z Londynuojej jaką masz pomocnicę:-), ja chyba mojego już zacznę uczyć gotowania;-)
MH ja cię tu pilnujęwszytko czytam i zapamiętuję
nie podskakuj
anka....ale teraz dałąśjak też tak chcę...nic nie będę pić cały dzień....ale wieczorem wińskiem nadrobie
grypka ci sie marzy???;-)
a ja oglądnęłam ace venture i zasnęłam z tego śmiechu......nadrabiam posty i ide lulu..ej babki wy tylko o żarełku.. a kebaba zjadłąbym..ale tego z hiszpanii kurcze jakie koleś robił kebabya tym moim gównianym miasteczku to nic nie ma
![]()

dla mnie najlepszy na świecie

Podziel się: