reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes wybacz:zawstydzona/y::-(

przecież żartowałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

OD znajomej, siedzi z narzeczonym i ze swoim pasierbem w sylwestra w domu i proponują party z dzieciakami :tak: Ale jeszcze się zastanowię, ale czemu nie :-)

pewnie skoro macie siedziec domu to idżcie pewnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja mam dzisiaj na kolacje tatar:sorry::cool2::cool2::cool2:

ojejku nienawidzę tatara bleee :no::no::no::no::no::no::no::no:

smacznego medea :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes, Pierwsza :-D:-D:-D:-p:-p:-p
o Ty skubana,do mnie cos dojechac nie mogą :cool:

tak Ty sobie mozeszmówić a pati i tak saleje z porządkami:sorry:pisała mi że jeszzce dziś psa musi wykapać :sorry::sorry::sorry::sorry:

zobaczymy do której prędzej przyjedzie żarełko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea popieram naklep jej od nas wszystkich o kolei :tak::tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Naklep jej naklep.
Niech ona nie szaleje z tym kąpaniem psa.:wściekła/y::wściekła/y::no::no::szok::szok:
Niedawno go kąpała.
Nie dość ,że sobie szkodzi to jeszcze i psu.
Te psy w normalnych warunkach od urodzenia so smierci nie są kąpane.:no::no:
Pies to nie dziecko ,ma inną skórę i kąpiel mu szkodzi.
Psa mozna kąpać nawet codziennie ,ale pod warunkiem,że czystą wodą.
Czym żadziej go wykąpie tym lepiej dla niego.
Psy czesto kąpane mają łupież ,która się przeradza w spoty i łuszczyce lub grzybicę.
Pies zaczyna się drapać ,dochodzi do zakażeń wtórnych a następnie łysieje miejscami.
Leczenie trwa długo i jest mega kosztowne :szok::szok:
Znajomi przecholowali z kąpaniem goldena ,bo on dogoterapeuta i kąpali przed każdymi zajęciami.
Teraz pies nie pracuje wcale,bo cały czas go leczą .
A na badania same wydali już ponad 500 zł.
Leczenie podobno będzie ok.2000 zł.
Tu podaję co i dlaczego
http://www.mamypsa.pl/kosmetyka_i_higiena_kapiel.html

A tu o konkretnej rasie

http://shusky.fm.interia.pl/orasie.htm

a ja mam dzisiaj na kolacje tatar:sorry::cool2::cool2::cool2:
podziel się.
Uwielbiam tatar :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Moaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod
ojej jakąmasz pomocnicę:-), ja chyba mojego już zacznę uczyć gotowania;-)

A mnie pizza nie rusza, bo kebab do mnie jedzie :-D:rofl2: I tyle mojej diety, odchudzam się od jutra :-D A w ramach diety go nie popiję :-p:rofl2:
MH ja cię tu pilnuję:tak::tak::tak: wszytko czytam i zapamiętuję:tak::tak::tak: nie podskakuj:tak::tak::tak:

MH myslisz ez to popijanie czy jego brak faktycznie pomaga?
Bo ja ogolnie malo pitna jestem dzis to wypilam kawe i szklanke wody cytrynowej Teraz szklanke wina:-D
anka....ale teraz dałąś:-D:-D:-D:-D jak też tak chcę...nic nie będę pić cały dzień....ale wieczorem wińskiem nadrobie:-D:-D:-D grypka ci sie marzy???;-)
a ja oglądnęłam ace venture i zasnęłam z tego śmiechu......nadrabiam posty i ide lulu..ej babki wy tylko o żarełku.. a kebaba zjadłąbym..ale tego z hiszpanii kurcze jakie koleś robił kebaby:rolleyes: a tym moim gównianym miasteczku to nic nie ma:growl:

Witam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie:sorry:
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ:szok::-)
Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię:-p

reklama
Witam! Mój A, ma wolne więc rozumiecie:sorry:
Dzisiaj bylismy na zakupach prezentowych i uadało się bo trafilismy na wyprzedaże 50% TANIEJ:szok::-)
Jutro tez ma wolne więc nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć. U nas mróz nie z tej ziemi-ledwo autko odpaliłam.
Może jutro cosik nadrobię:-p
rozumiemy- bynajmniej ja na pewno:rofl2: bo mój wolne ma od wrzesnia:confused2::confused2::confused2::confused2:

Gdzie te wyprzedaże????
ojej jaką masz pomocnicę:-), ja chyba mojego już zacznę uczyć gotowania;-)

MH ja cię tu pilnuję:tak::tak::tak: wszytko czytam i zapamiętuję:tak::tak::tak: nie podskakuj:tak::tak::tak:

anka....ale teraz dałąś:-D:-D:-D:-D jak też tak chcę...nic nie będę pić cały dzień....ale wieczorem wińskiem nadrobie:-D:-D:-D grypka ci sie marzy???;-)
a ja oglądnęłam ace venture i zasnęłam z tego śmiechu......nadrabiam posty i ide lulu..ej babki wy tylko o żarełku.. a kebaba zjadłąbym..ale tego z hiszpanii kurcze jakie koleś robił kebaby:rolleyes: a tym moim gównianym miasteczku to nic nie ma:growl:
mmm a ja bym zjadła kebaba z Londynu:sorry: mniaaaaaaaam-prawdziwy kebab z baraniny śmierdzący szwajami ze skarpetek:-D:-D:-D
dla mnie najlepszy na świecie:tak: mmi z pysznymi dużyyyyyyyyyymi pólkrażkami cebuli:tak:

Do góry