reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oj laski nie mogłam się powstrzymać, żeby nie ogrzac troszkę atmosfery:tak: plaża, lato, palmy:cool2: ja tak chcę!!!!!!!!!! eh powspominałam sobie troszeczkę
:tak:
MH nie daje spokoju??? ehhhh :sorry:
ajjjj zazdrocha... marzy mi się wyjazd do Hiszpaniiiii.............:sorry:

Medeuska w robocie to tylko mozna nauczyc sie palic albo pic:-D
:-D:-D:-D

Moaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod
super pomocnica:-) uwielbiam ją-kochana taka:tak::-)
a zapomniałąm Wam napisać.wczoraj napisąłm sms-ka do patrysi.
dzis mi odpisała.
Napisała ze czuje się już dobrze,ze powoli remonty się kończą,ze zaczyna sprzatanie świąteczne.

Ale napisała ze miewa ostatnio jakies bóle promieniuące od podbrzusza do uda :tak::tak::tak::tak:

wiecie co to może oznaczać????

No i oczywiście Was pozdrawia:tak::tak::tak::tak:
ja miałam takie coś- u mnie to nerwobóle:tak:

ale może to rzeczywiście wyrostek:eek::eek:

niech Pati si enie biere za te świąteczne porzadki!!! Ona ma teraz odpoczywać a nie sprzątać!!!!! wrrrr chyba bede musiala jechac i jej naklepać:sorry::sorry::sorry:

MH myslisz ez to popijanie czy jego brak faktycznie pomaga?
Bo ja ogolnie malo pitna jestem dzis to wypilam kawe i szklanke wody cytrynowej Teraz szklanke wina:-D

Wcielam w zycie zobaczymy :tak: Zdam ci relację :tak:

No i nie będę jadła po 18, no ale czasami zgrzeszę :-p Juz od jakiegoś czasu nie ejm kolacji, wiec dzisaj mi sie nalezy :-p:rofl2:

Wcielam w zycie zobaczymy :tak: Zdam ci relację :tak:

No i nie będę jadła po 18, no ale czasami zgrzeszę :-p Juz od jakiegoś czasu nie ejm kolacji, wiec dzisaj mi sie nalezy :-p:rofl2:
ciekawe po jakim czasie beda rezultaty:rofl2:
Ja to nawet o 22 jem:zawstydzona/y:
Jak jestem w Polsce to zawsze przybiore na wadze ale jak jestem w domu to znow waga mi spada:-D
po Ty kebaba sobie zamówiłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też wolałabym kebaba ale M sie uparł że cchche pizę i mu ustapiłam :tak::tak::tak::tak:

MH zamienimy się???? :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o popatrzcie na nia jaka madralinska, chcilas pizze, ustapilas to sobie ja jedz:-D:-D:-DNie ma wymiany:-D:-D

reklama
niech Pati si enie biere za te świąteczne porzadki!!! Ona ma teraz odpoczywać a nie sprzątać!!!!! wrrrr chyba bede musiala jechac i jej naklepać:sorry::sorry::sorry:

tak Ty sobie mozeszmówić a pati i tak saleje z porządkami:sorry:pisała mi że jeszzce dziś psa musi wykapać :sorry::sorry::sorry::sorry:

Dawaj robimy zamianę :-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Madea, jedz do Pati i jej naklep od nas wszystkich :tak:

zobaczymy do której prędzej przyjedzie żarełko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea popieram naklep jej od nas wszystkich o kolei :tak::tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry