reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj to blizej mnie sie Iwonka 2006 przeprowadzisz...moze sie kiedys spotkamy..

beata8422 ma razcje ze do wynajetego mieszkanka to nie da rady!

aga29 w Warszawie tez jest cieplo momo zachmurzonego nieba jest 25st.Czeka was duza zmiana od pazdziernika,ale jak trzeba to trzeba.

reklama
Właśnie przyszła do mnie paczka z takimi fajnymi podkładami dla dziecka jak pieluszka (takie jest w środku wypełnienie) i od teraz Majka będzie spała na nich z gołą pupą, bo nic mi nie przesiąknie, a jej pupa nie będzie się kisić w pieluszce. Moja znajoma mieszka w wynajętym mieszkaniu i tamj sobie założyła telefon na siebie

u nas slonko caly czas :) bylismy na spacerze teraz zbój śpi hihi
a ja sie zastanawiam kiedy pojsc do ortopedy 2 raz, poweidzial ze jak zacznie siadac- tzn, jak sam bedzie siedzial bez podtrzymywania?

Beata wsio bedzie oki, nie martw sie :)

A my musimy pochwalić się nowym osiągnięciem Majki, ja ją kładę na brzuszek, żeby ćwiczyła a ta skubanica jedna sama podnosi się i siada

No to gratulacje, pewnie niedługo się zacznie wstawanie, wchodzenie we wszystkie kąty itd.
Ja też się pochwalę,że Lenka wczoraj o 18.10 pierwszy raz zaśmiała się w głos.Niestety dzisiaj jak na razie milczy ;) ;) ;)

Witam :)
My juz po spacerku, słońce świeci i jest cieplutko :).
lena3004 sprobuj, czy Lenka ma łaskotki - nasz Kubuś śmieje się od dawna, a najbardziej kiedy "fruwa" jak pszczółka i jak się go łaskocze po stópkach i pod paszkami :laugh:.
Aha, mamy nianię!!! Była dzisiaj przed południem i zdecydowaliśmy się od razu. Kubuś się do niej śmiał i wogóle jest właśnie taka, jaką chciałam :angel:. Nawet mój mąż, któremu ciężko dogodzić, nie miał nic przeciwko.
Anaconda27 gratulacje :). To się niedługo zacznie ... ;)

reklama
Zuzia to świetnie ze Wam podpasowala od razu, o to chodzi :)
Anaconda to gratulacje ;)

a nam pomalowali mieszkanko i jest bardzo ładne czyste i kolorowe:)

Do góry