reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj to blizej mnie sie Iwonka 2006 przeprowadzisz...moze sie kiedys spotkamy..

beata8422 ma razcje ze do wynajetego mieszkanka to nie da rady!

aga29 w Warszawie tez jest cieplo momo zachmurzonego nieba jest 25st.Czeka was duza zmiana od pazdziernika,ale jak trzeba to trzeba.

reklama
Właśnie przyszła do mnie paczka z takimi fajnymi podkładami dla dziecka jak pieluszka (takie jest w środku wypełnienie) i od teraz Majka będzie spała na nich z gołą pupą, bo nic mi nie przesiąknie, a jej pupa nie będzie się kisić w pieluszce. Moja znajoma mieszka w wynajętym mieszkaniu i tamj sobie założyła telefon na siebie

u nas slonko caly czas :) bylismy na spacerze teraz zbój śpi hihi
a ja sie zastanawiam kiedy pojsc do ortopedy 2 raz, poweidzial ze jak zacznie siadac- tzn, jak sam bedzie siedzial bez podtrzymywania?

Beata wsio bedzie oki, nie martw sie :)

A my musimy pochwalić się nowym osiągnięciem Majki, ja ją kładę na brzuszek, żeby ćwiczyła a ta skubanica jedna sama podnosi się i siada

No to gratulacje, pewnie niedługo się zacznie wstawanie, wchodzenie we wszystkie kąty itd.
Ja też się pochwalę,że Lenka wczoraj o 18.10 pierwszy raz zaśmiała się w głos.Niestety dzisiaj jak na razie milczy ;) ;) ;)

Witam :)
My juz po spacerku, słońce świeci i jest cieplutko :).
lena3004 sprobuj, czy Lenka ma łaskotki - nasz Kubuś śmieje się od dawna, a najbardziej kiedy "fruwa" jak pszczółka i jak się go łaskocze po stópkach i pod paszkami :laugh:.
Aha, mamy nianię!!! Była dzisiaj przed południem i zdecydowaliśmy się od razu. Kubuś się do niej śmiał i wogóle jest właśnie taka, jaką chciałam :angel:. Nawet mój mąż, któremu ciężko dogodzić, nie miał nic przeciwko.
Anaconda27 gratulacje :). To się niedługo zacznie ... ;)

reklama
Zuzia to świetnie ze Wam podpasowala od razu, o to chodzi :)
Anaconda to gratulacje ;)

a nam pomalowali mieszkanko i jest bardzo ładne czyste i kolorowe:)

Do góry