reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja poproszę :tak:

Mamy wesele w rodzinie, a cxhciał bym wyglądać jak człowiek a nie jak potwór :eek: No ale zabrdzo to ja się odchudzać nier mogę, karmie i nie chciał bym mleka starcić, tak się powolutku ograniczam :sorry:

Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
fajowo mój jeszcz ze śniegu za dużo nie kuma;-)
A ja mam pekającą skórę na dłoniach:-:)-:)-(booooliiiiii:-:)-:)-(
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić:no:

reklama
ANKA ja chętnie oddam większe pół:tak::tak::tak::tak: ustawiac mi się tu w kolejce która chce trochę tłuszczyku cyckowego:-)
Zdrówka dla Oliwki
My właśnie zakupiliśmy sanie. W sklepie kosztowały 120zł:szok: a na bazarku te samiuteńkie 65!!!! a już miałam tamte kupować tylko szkoda mi było tyle kasy:zawstydzona/y: a te jeszcze mają badylek że można je pchac jak wózek! michał jest zachwycony!! Jeszcze udało mi się zaprzęgnąć M i se z bejbe jechaliśmy a reniferek na pchaczu:-D:-D:-Dfajowo . fotki jutro albo w niedziele bo jedziemy do lasu..tam ot będzie fajowo:tak:
Ja tez poprosze I fajnie ze udalo sie kupic saneczki Ja za swoje dalam 65 zl :tak:
Ja poproszę :tak:

Mamy wesele w rodzinie, a cxhciał bym wyglądać jak człowiek a nie jak potwór :eek: No ale zabrdzo to ja się odchudzać nier mogę, karmie i nie chciał bym mleka starcić, tak się powolutku ograniczam :sorry:

Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
Fajnie ze Helenka sie wybawila Ja tez mam wesele szwagra w lutym dokladnie 13 lutego a Ty kiedy dokladnie ????????
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić:no:
Wspolczuje z ta skora A nasze dzieciaczki w podobnym wieku I moja Oliwka tez zabardzo nie kuma Chco wie ze to cos innego I na sankach zadowolona Bo to zawsze inaczej niz w wozku :tak::tak::tak:Ja sprzatam Odnalazlam w szafie zagrzybiale ciuchy Na szczescie moge je wyrzucic bo to stare ciuchy Teraz mam chwile na bb Zaraz ide dalej cos robic Jak Oliwka usnie a zaraz ja pojde uspac to umyje okno u Mamy niech pozna moja dobroc A po drezmce na spacerek na sankach idziemy Moja Oliwka to maly lobuz cos narobi a jak ja ide sprawzic co i patrze na nia To ona robi takie maslane oczka I nie moge sie na nia dlugo gniewac :-p

To musisz rekawiczek uzywac... Ale pewnie o tym wiesz :sorry:
A do9 smarowania plecam oliwe z oliwek albo maslo, jak ktremy nie pomagaja :sorry:

Dorota, tydzien wcześniej :tak: A wesele jest w Połomii, to chyba niedaleko ciebie :-)

Nie boję sie jo-jo ,bo to oznacza ,ze gubię ok.kilograma miesiecznie ,a 3 razy w tygodniu intensywnie ćwiczę ,na siłce ,stosuje dietę" żp" i dla mnie to nie jest jakś duzo,kiedyś (jak byłam młodsza) chudłam o wiele szybciej,ale kilogr.wracały ,no niestety ,jak po diecie człowiek rzuca sie na jedzenie ,na wszystko czego unikał ,to tego nawet jo-jo nazwać nie mozna tylko prozaiczna ,zwykła reakcja organizmu na nadwyzke kalorii:tak:A teraz jestemmądrzejsza i wiem ,ze po osiagnieciu celu ,nie mozna łapczywie pochłaniać wszystkich smakołyków tylko przyzwyczajać organizm do zmiany diety na nowo..Kilka lat temu schudłam i pieknie trzymałam wagę ,oczywiście grzeszyłam ,ale pilnowałam bilansu,azż rzuciłam palenie ,przytyłam mnóstwo ,bo 30 kilo w rok i ciężko mi było sie zmobilizowa c wziąć sie za siebie z powrotem,wygladałam jak kulka,ale juz jest dobrze idzie ku lepszemu,te 13 kilo strasznie mi poprawiło humor,ale gdzie do końca:-D

MH od rękawiczek mam jeszcze większe uczulenie:wściekła/y: zostało mi od pracy na mandarynkach.... teraz zanim obore cytrusa to go myje płynem do naczyń:tak:ale uczulenie zostało

MH niejedzenie nic od godziny 17 powinno przynieść efekty,rozumiem jednak ,ze karmienie cyckiem ,trochę te sprawy komplikuje:tak:ale zzyczę sukcesów :tak:
na pewno uda Ci się osiągnąć cel..ja z obżarstwa dodałam sobie 13kg w 2 miesiące:tak:. i łaziłam jak wieprzek tak latami potem ciaża i jeszcze gorzej było.... jedzenie nawet od 18 dużo powinno dac. nie popijać posiłków i jeść regularnie!!!!!

reklama
Do góry