reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Niki uparcie próbuje usiąść, ale śmiesznie wygląda :-):-D:rofl2::rofl2:

pamietam jak Laura siadala wiec fakrtycznie mozna sie usmiac

Laura juz w lozku.Nie dziwcie sie ze tak wczesnie bo dzis ja wymeczylam tymi zakupami non stop byla na nogach mimo iz mialam wozek ze soba.Wozek biore po to zeby zakupow nie nosic:-D:-D
Byla spiaca juz w aucie ale nie zasnela na moje szczescie:-Dbo by szalala do polznocy:eek:

dobra teraz ide spakowac Laury ciuchy powoli musze zaczac:-D:-D bo jutro dnia mi braknie

Gdybys juz nie zajrzala ANKA to szerokiej drogi zycze:tak:I odezwij sie jak juz bedziecie na miejscu zebysmy mialy pewnosc ze szczesliwie dojechaliscie:-):tak:

Kubuś od 17.35 je obiad i jest w połowie porcji.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
Ten to ma tempo jedzenia :wściekła/y::-D:-D
A ja powoli tracę do niego anielską cierpliwość.
Już za chwileczkę,już za momencik.....

...Mały zostanie rozszarpany :crazy::crazy::crazy:

Gdybys juz nie zajrzala ANKA to szerokiej drogi zycze:tak:I odezwij sie jak juz bedziecie na miejscu zebysmy mialy pewnosc ze szczesliwie dojechaliscie:-):tak:
jak zawsze sie zamelduje:))dziekuje- oby droga byla szeroka i miala dobra przyczepnosc:tak:
Kubuś od 17.35 je obiad i jest w połowie porcji.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
Ten to ma tempo jedzenia :wściekła/y::-D:-D
A ja powoli tracę do niego anielską cierpliwość.
Już za chwileczkę,już za momencik.....

...Mały zostanie rozszarpany :crazy::crazy::crazy:
i takie zimne mu samkuje:baffled:
Helenka spi, a Niki zaczyna koncertować :eek:

o prosze moze jak pospiewa to sie zmeczy i zasnie

A ja Laure mam juz spakowana
Nawet nie wiedzialam ze ona ma tyle ciuchow:szok:
Zaraz na Wspolnej a potem biore sie za swoje ciuchy i za pranie bo mam za 20min do rozwieszenia:rofl2:

Daję jej cz\as do 21, 15... zobaczymy ile czasu dzisaj to będzie trwało... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Starsznie mnie frustruja te koncerty na dobranoc... Nie moge sie potem długo otrząsnąć...

Żeby to jeszcze były problemy z usypianiem... ale ona pięknie sama usypia, tylko potem sie drze, przez sen...

Ostatnia edycja:
Moja znajoma, jako dziecko, talerz zupy jadła 2h :szok::no:
To taka Kubusiowa Norma.
Kubusiowe śniadanie trwa od 7.45 do 8.25-30 ,bo po tym czasie zabieram miskę z resztą jedzenia.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nieraz jest połowa porcja jeszcze.
A szykuję mu 375 ml.mleka i do tego płatki.

jak zawsze sie zamelduje:))dziekuje- oby droga byla szeroka i miala dobra przyczepnosc:tak:

i takie zimne mu samkuje:baffled:

o prosze moze jak pospiewa to sie zmeczy i zasnie

A ja Laure mam juz spakowana
Nawet nie wiedzialam ze ona ma tyle ciuchow:szok:
Zaraz na Wspolnej a potem biore sie za swoje ciuchy i za pranie bo mam za 20min do rozwieszenia:rofl2:
Ania dziś mu obiad podgrzewałam w mikrofali 8 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie czasami to mnie trafia....:crazy::crazy::crazy:
Daję jej cz\as do 21, 15... zobaczymy ile czasu dzisaj to będzie trwało... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Uśnie 30 sekund przed koncem czasu ?:-D:-D:-D:-D
I o której usneła?
Kuba skończył jesc obiad :szok::szok::szok:
Chciałam zobaczyć ile mu zajmie zjedzenie bez popędzania :-D:-D:-D:-D
No to potrzebuje czasu od 17.35 do 20.30 na zjedzenie kotleta mielonego z ziemniakami.:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Sznatażysta mała, jak siedzę przy łóżeczku to cisza, ajak pójdę to ryk... :wściekła/y:

Jeszcze nie spi...

Szkoda mi troszkę Helenki, bo w końcu spi w tym samym pokoju :eek: Ale dzisiaj jej to nie rusza o dziwo... :sorry:

Do góry