To u nas troszkę inaczej. I to na każdym etapie, podstawówka gimnazjum i liceum. zgłszonei do pedagoga, pedagog umawia wizyte w ośrodku, pierwsza rodzic bez dziecka, dwie kolejne sam zainteresowany. Papierologia trafia do pedagoga szkolnego bezpośrednio. Ważna jest reedukacja, którą kontroluje pedagog szkolny. Do tego kilka wizyt u psychologa w międzyczasie.
Anka, szczęśliwej drogi
No widzisz.
Może u nas jest dlatego,że to jedna poradnia na kilka miasteczek.
Ząbki,Zielonka,Marki,Struga i Pustelnik
Dlatego też wiadomo,że wyniki są wiarygodne.
Oni się wszyscy znają jak łyse konie,więc przekręty pewnie też jakieś przechodzą,ale w przypadku dziecka robiącego błędy ,z problemami w pisaniu nie powinno być problemów,bo wychowawca wie,że tak właśnie jest.
U nas do poradni dzieci full a miejsc mało.
Średnio wizyta co kilka tygodni.4-5 na ogół jak się wykłócisz to ci na 3 tygodnie z łaski wyznaczą,a co się przy tym nagadają to poezja.
Nie powiem, bo teraz w szkole jak orzeczenie mają to mały ma wszystkie wymagane zajęcia z pedagogiem w szkole i współpraca jest.
Pomoc w trakcie kryzysów Kubusia też

.Przedwczoraj nawet bardzo potrzebny kocyk się znalazł.

;-):-):-)
a to nie musisz sie wczesniej zapisac na bilans?
Zakupy zawsze s mile widziane
Tak bede 3 tygodnie z tym ze swieta w wielkopolsce a Sylwester na podkarpaciu
A no i zapomnialam sie pochwalic ze idziemy na zabawe sylwestrowa Moja mam bedzie z dzieciakami bo idziemy z moja siostra i dwiema kuzynkami wiec Maxem i lali zajmnie sie babcia z my szalejemy

Szczęśliwej drogi.
ale będziesz miała fajnie
Hellow, ja jeszcze w dwupaku, ale dostałam już skierowanie do porodu

Jak coś się będzie działo to odrazu na porodówkę...;-)
No i jak tu Święta planować , jak maluszek nas nie wtajemnicza w swoje plany co do Świąt???
Aha no i dziękujemy za pamięć Kochane

:-)
Szczęsliwego i szybkiego rozwiązania .
Nie spiesz się na święta.Ja leżałam od 21 grudnia do sylwestra i wcale nie jest fajnie
Dzidzia jednak sama zdecyduje hihhi