reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I po zabawie w lekarza:eek:
Laura oglada dobranocke na TVP1
PO bajce kolacja, wieczorna toaleta i spanko
Mojego jeszce nie ma:crazy:znow wroci wykonczony:wściekła/y:Co roku to samo:-(Jak sie rok konczy to jakas lawina pracy na niego spada:no:

Widze ze sie chwalicie swoim wystrojem na swieta no to i ja sie pochwale:-D:-D

Załączniki

• S7300059.jpg
    S7300059.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 30
  • S7300058.jpg
    S7300058.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 30
  • S7300050.jpg
    S7300050.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 31
  • S7300054.jpg
    S7300054.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 27
  • S7300049.jpg
    S7300049.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Aganieszka zaszalas z wystrojami Super Ja to mam tak skromnie Ale Twoje okna bardzo ale to bardzo mi sie podobaja ANKA tego mikolaja wlasnie dzis kupilam To jest takie jakby z kalczuka Takie obslizgle I to sie samo przykleja na szybe Oliwka juz spi Ostatnio usypia przy bajkach Kalde ja Ona lerzy na pleckach nieruchomo i oglada Cbeebies i zasypia hihihih Ide sie myc pa

i po brzyduli
Laura siedzi przed prezentem od firmy
A no i to obiecana fotka

ale fajny :tak::tak::tak::tak: ale ja bym na to cacko miejsca nie miała :sorry:

ANKA super A to moje okno Dzis przystroilam Jeszcze bez firanki I widac od tylu Oliwke :tak:Zobacz załącznik 189117

Zobacz załącznik 189118

Zobacz załącznik 189119

widzę ze swięta ruszają pełna parą :-):-):-):-) i Oliwka zapatrzona i zadowolona :tak::tak::tak::tak:

postarałąś się,super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka własnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak: była padnięta,musi nocke odespać bo w dzien spałą tylko godzinkę.
coś dziś strajkowała z jedzeniem pewnie przez katar :tak::tak::tak::tak:

na arzie tylko katar ,mam nadzieję ze nic więcej się nie wykluje :tak::tak::tak::tak:

ja zaarz zasiadam do moich filmików :tak::tak::tak::tak::tak:

i po brzyduli
Laura siedzi przed prezentem od firmy
A no i to obiecana fotka
Fajowy ten domek:tak::tak::tak:Ale z Twojego wczorajszego opisu myslalam o czyms innym;-):-D:-D:-D:-D
Dziekuje za te swiecidelka i mam nadzieje ze sie spotkamy:tak::tak::tak::tak:

ANKA super A to moje okno Dzis przystroilam Jeszcze bez firanki I widac od tylu Oliwke :tak:Zobacz załącznik 189117

Zobacz załącznik 189118

Zobacz załącznik 189119
Slicznie:tak::tak::tak::tak:
Ja wszystko lacznie z choinka planuje robic w niedziele:-):-D:-D:-D
No Kochana,zaszalalas:tak::tak::tak::tak:Super

No dziewczyny szleństwo :tak:

Niki śpi, mam nadzieję, że dzisaj koncertu nie będzie :eek:

Jeszcze muszę Helenkę ułożyć :tak:
Ale masz fajnie:tak::tak::tak::tak:Moje to szaleja w najlepsze i pewnie tak za godzinke zaczne Ich wszystkich szykowac do spania

reklama
Do góry