reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MEDEUSKA
Ja kupowalam takie same butelki dekorowane ale rozowe:-);-):-p
Ja jak hdzies wychodzilam to wsypywalam sobie mleko do zwyklych woreczkow sniadaniowych juz odmierzone porcje

Ale mnie dzieciaki znowu wkurzaja-sa nie do wytrzymania :wściekła/y:I jeszcze gg mi sieadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Niby ze wpisuje zle haslo a jak chce zyby mi przypomnialo haslo to niby podaje zlego maila:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka fajnie to zrobilas extra :tak:

Medeuska gratuluje zakupow:-)lampki mocuje sie na przylepce gumowe:tak:

Dowikla nie dziwnie sie ze myslalas o czyms innym:-Djaki opis taka wyobraznia:-D:-D

MH powodzenia w usypianiu:tak:

MEDEUSKA
Ja kupowalam takie same butelki dekorowane ale rozowe:-);-):-p
Ja jak hdzies wychodzilam to wsypywalam sobie mleko do zwyklych woreczkow sniadaniowych juz odmierzone porcje

Ale mnie dzieciaki znowu wkurzaja-sa nie do wytrzymania :wściekła/y:I jeszcze gg mi sieadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Niby ze wpisuje zle haslo a jak chce zyby mi przypomnialo haslo to niby podaje zlego maila:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

o kurde chyba Ci zeswirowalo:szok:
Moze odinstaluj i zainstaluj na nowo

laura w wannie.Oczywiscie tata za wczesnie przyjechal i plan spania Laury uleg zmainie:-D

Madeuska, pojemnik na mleko dobra sprawa :tak: Ja mam taki na 3 porcje :tak:

Anka powodzenie w usypiani mi sie przyda :eek:

Helenka padła, a Anika drze4 się jak opętana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zaraz zwarjuję :wściekła/y:
Nie rozumiem tego, przetrzymuję ją popołudniu, żeby poszła lepeij spać, wykapana, dostje mleko i usypia, apotem budzi sie po 20 min, i się drze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dowikla, może ci ktoś zhakował gg, niestey zdaża sie..

Ja moich nigdy nie przetrzymywalam w dzien:no:Jak byly spiace to spaly:tak::tak::tak:
Im dziecko jest bardziej zmeczone tym trudniej Jemu zasnac i gorzej spi

ANKA
No chyba tak zrobie z tym walnietym gg

Moje wlasnie przyszly z pizakami i chca isc spac

Witam wieczornie.
Kuchnia ogarnięta w sensie nagotowane na 2 dni,grochówka dochodzi,pierogów nalepiłam z kaszą i serem:tak: - M pogotował,przy okazji pogadaliśmy trochę:tak:,zrobiłam listę produktów do ciast bo na zamówienie robię to i troszku grosza wpadnie:-p;-):tak:.W krzyżu zaczęło mnie łamać to siadłam do Was na chwilkę:tak:.Jak mi odda to Olkowi poprasuję ubranie galowe na jutro,bo jasełka jego grupa ma i on ma być zwykłym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y:,rok temu aniołkiem był:tak:.
W sprawie pracy M to pozytywnie:tak::-),szef wziął jego wszystkie dyplomy poxerował,wypełniał kiedy chłopaki się porodzili i ma się odezwać przed świętami albo po.
Ja drugi raz na solarce byłam,wsio mnie swędzi,mam pretekst żeby M mnie balsamem potraktował:-p;-);-):tak::-D:-D.
My po naszą choinkę w piątek pewnie pojedziemy,bo jutro M jedzie prosiaka bić i znowu roboty mi zada przy rozprawianiu:confused2::tak:.
ja z wykształcenia jestem opiekunka dziecięca po studium medycznym to co laski otwieramy przedszkole bb:-)
Gadasz - ja też:tak::-D:-D
i z tego co pamiętam utrudniony dostę do niej bo drzwi wąskie:eek:
ja mam super listonoszkę starsza babeczke ale fajowa dzwoni raz a potem jak objedzie ulice i wraca to jeszcze raz dzwoni jak wcześniej mnie nie zastała:tak:a jak idę po julke do szkoły i mnie spotka to zawsze woła zeby poczekac i sprawdza czy przypadkiem czegos nie ma do nas:tak:
a paczki wozi pan i tez jest w miarę ok gorzej z kurierami bo ci dzwonią jak wariaci ale ostatnio jak dostał nauczkę to dzwoni cichutko:-D
Mój listonosz Sławek to jak polecony czy coś z potwierdzeniem to u sąsiadki zostawia a u mnie w pracy to wredna małpa i awizo dla T zostawiła:tak::-p.

Ja moich nigdy nie przetrzymywalam w dzien:no:Jak byly spiace to spaly:tak::tak::tak:
Im dziecko jest bardziej zmeczone tym trudniej Jemu zasnac i gorzej spi

ANKA
No chyba tak zrobie z tym walnietym gg

Moje wlasnie przyszly z pizakami i chca isc spac

Ona by mi usnęła o 18.30 a potem by siedziała do 23 :no: ja nie mam na to siły :no:

śpi 2 razy, to musi jej wystrczyc...

Ona by mi usnęła o 18.30 a potem by siedziała do 23 :no: ja nie mam na to siły :no:

śpi 2 razy, to musi jej wystrczyc...
Aaa no to co innego:no:
Moje mialy w sumie w miare stale godziny snu:tak::tak::tak::tak:I jak byly mniejsze to mi zasypialy zawsze przed 21 ale i tak ladnie spaly:tak::tak::tak::tak:

A probowalas Jej kiedys pozwolic sie zdrzemnac tak z pol godzinki kolo tej 18???
Moze pozniej po kapieli i po mleczku by usnela:tak:Albo moze udaloby sie Tobei przesunac troszke ta druga drzemke

No to moje jzu nie chca spac:szok::szok::szok::szok:Co za baby

reklama
Probowałam, wtedy mi siedzi do 23-24 i sie bawi w najlepsze :sorry::eek:

ona śpi od 15 do 16.30-17 a potem hce iść spać o 18 30 :szok: bzdura jakaś :wściekła/y: Usypia pieknie 19.45 :tak: A potem pobudka :no: Ale taka nie do końca, bo jest zaspana, tylko się drze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakbym ją nosiła na rękach to by spała, ale na to to ja nie mam ochoty :no:

Do góry