reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja wyszłam na spacerek i po 20 min. jestem z powrotem.Najpierw był mały deszczyk i zastanawiałam się czy wogóle wracać, ale teraz widzę,że dobrze zrobiłam LEJE JAK Z CEBRA :mad: ;D

Witam wszystkich :)
U nas też od rana leje i nie ma mowy o spacerku.
Lena3004 gratuluję wytrwałości :) U nas jest tak samo, tylko Kuba chodzi spać nie później niż o 19.15. Wczoraj chcieliśmy obejrzeć Fakty do końca i był ryyyk, musieliśmy szybciutko kłaść do łóżeczka ;D.

Wieczorem przychodzi pierwsza kandydatka na nianię, więc sprzątam. Życzcie nam powodzenia ;)

Witam !!!
U nas swieci sloneczko prawie ze od rana a moja corka wlasnie pprobuje mi zabrac mysz od kompa i jesat placz bo mama nie chce dac ::)
Ja bdmalnie juz zjaym chciala zeby moj szkrab przestal ssac cycusia ale jak na razie to nie jej to w glowie ;) Ale najwazniejsze jest to ze dzis zjadla i sniadanko cale i obiadek :) a nie wiecie moze czy normalnie moge zaczac brac kwas foliowy karmiac piersia?

Witajcie!
Nie zaglądałam dawno!
Lena3004 gratuluję wytrwałaości i sukcesu! My poszliśmy za Twoim przykładem. Od jakiegoś czasu Olek też zasypia w łóżeczku. Muszę mu w tym trochę pomagać, bo najpierw go wyciszam na rączkach a gdy zaczyna ziewać to wkładam do łóżeczka. Lewą rękę kładę na jego klatce piersiowej a prawą głaskam po główce. Olek trochę pokręci główką, potem mruży oczy żeby je na koniec zamknac i usnąć. Zostaję jeszcze parę minut w pokoju. Ostatnio mam wolne już o 20:30. Dzienne drzemki są jeszcze w wózeczku, ale i na zmianę tego przyjdzie czas. Ponawiam zaproszenie do Kwietniówek! Zuzia1 Fajnie że do nas dołączyłaś!
A wogóle Olek zajarzył po co jest smoczek! Jestem w szoku. Mój mąż dał mu w niedzielę do zabawy i nie myślał, ze synek chwyci a teraz to jego najlepszy kumpel. A w nocy i tak jak sie wybudzi to usypia z kciukiem w buzi. Obym nie musiała Go potem boleśnie od obu odzwyczajać! ::)

reklama
U mnie swieci super gorace slonko.
Jestesmy juz po pierwszym spacerku...coprawda spacerowalysmy po ikei ale spacerowalysmy..hihihihi...

Zuzia1 Powodzenia w wyborze niani!

Nasza Jula chodzi spac dosc pozno ,mamy dosc male mieszkanko i jakby chodzila spac po 19 to obudzila by sie nam okolo 22 a tak juz mielismy  ze do prawie 2 zabawa a my padalismy  a ona wpelni wyspana wiec chodzi spac miedzy 21 a 22- lub nawet 23 ale to juz zalezy o ktorej spi w ciagu dnia bo niezawsze chodzi spac tak samo.

Do góry