reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my od godz.7 na nogach, teraz Majka przespała się pół godz. i znów gotowa do zabawy. Upały się skończyły, trochę słońca, trochę chmurek, pewnie w południe pójdziemy na spacerek, bo obiad w 1/2 został z wczoraj, jeszcze tylko ziemniaczki dogotować ;D

reklama
o 7.00 to muj maly wstał ale na mleko i dalej lulu do 9.00 wstał troche zabawy, przytulania,przekaska z flipsow i znow spi
ja zjadam sniadanko i jak mały wstanie to robimy wypad,na ryneczek po pieluchy i małe zakupki ciuchowe

hejka dziewczyny ja tylko sie wpadlam pokazac ale nawet niemysle zeby nadrobic tyle scie naklikaly ze koniec swiata ................
ja teraz jestem na kawusi u siostow i przyokazi zajzalam bo u mnie cos wywala neta ostatnio i niemoglam sie do was dostac
wiec lece spijac pieknie pachnaca kawusoie i zajadac pyszne ciasto
milego dnia i duzo usmiechu papapap

Hej dziewczyny, ja ledwo żyję,dziś miałam pobódkę o 4 rano i padam na pysk. do tego dopadło mnie jakieś paskudztwo, żołądek boli jak cholera, nic nie mogę jeść bo mnie naciąga, boli mnie dosłownie każdy cm mojego ciała i nawet włosy na głowie. A mąż w pracy...
Jak tu dotrzymać do wieczora???
Jak mały idzie na drzemkę to też się kładę ale to kropla w morzu potrzeb mojego organizmu :(
Spałabym jeszcze 2 246 258 godzinków ;)

u mnie marudzenie i placz caly dzien..to chyba te nieszczesne zeby!!! Podala mu apap i posmarowalam zelem dziaselka i zasnol. Spi juz ponad godzine......

Witam wszystkich!
U nas nic nowego.moj szkrabek obrazil sie na obiadki i nadal nie chce ich jesc :( i dzis sobie troszke posiedziala na trawce a ze siedziala blisko siatki od ogrodzenia to postanowila sie wspiac i postac przy niej i tak to trwalo ze 20 min :) Ale byla szczesliwa a juz jest dawno po kapieli a spac jej jakos sie nie chce ::) bo mama jest jakos dzisiaj zmeczona i by chciala sie juz polozyc :p Pozdrawiam

Musze sie wam pochwalic choc jeszcze nie do konca mam czym ale ja sie juz ciesze wczoraj odkryłam wybijajacego sie zabka dolna jedynke, dla pewnosci postukałam łyżeczką w dziąsła i zabejk juz prawie na wierzchu ;D ;D

olka.... to fajnie ze tak spokojnie to przechodzicie.....my spimy od 15 z przerwami na jedzenie...a przed tym ciagly placz :(

reklama
Do góry