reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wydaje mi sie ze jeszcze sie zmieni,dzieci maja jeszcze wszystko tak bardzo elastyczne.Trzeba tylko np. zwracac uwage czy jak zasypia to czy sobi eprzypadkiem niechcacy nie wywija.Moja Milena np. jak jest spiaca to sie bawi prawym i tez jej minimalnie bardziej odstaje.

reklama
lena3004 pisze:
Dziewczyny, jak myslicie, czy to ,że moja mała ma teraz jedno usko bardziej odstające od drugiego to już tak zostanie czy jeszcze może się zmienić ? Różnica jest wprawdzie niewielka, ale jak dobrze się przyjrzec to jest.
nie przejmuj sie mojemu małemu tez odstawało uszko i miał z jednej strony płaska strone bo tak tylko trzymał na boku głowke ale teraz jest wszystko oki

ale zamieszałam :o
a wiec tak uszko mu odstawało bo tylko na jednej stronie głowki spał i z tego powodu tez miał spłaszczona głowke

a miał tak bardzo odstajace ze w domu opaske zakładałam mu z materiału a pod boczek głowki wkładałam recznik złozony w kostke zeby odzwyczaic go spac na jednym boku i wszystko jest oki u twojej małej tez sie zmieni

No to mnie pocieszyłyście. Wprawdzie wygląda słodko z tym uszkiem, mąż mówi do niej Miluś, ale jak dziewczyna będzie chłopaków podrywać to po co jej jedno odstające ucho. :laugh: ;D ;)

Kanoot Ale numer, moja Lena ma takie same śpiochy jak Milenka, tylko niebieskie. A właściwie miała, bo juz dawno wyrosła ;) Słodkie te nasze pociechy :D

mysle ze z tym uszkiem to sprawa przejsciowa. Moj maly mial splaszczona glowke z jednej strony ale juz wszystko wraca do normy. Mysle ze i uszko sie ''wyprostuje''.

DZIEŃ DOBRY :D
wczoraj mnie nie bylo bo po rodzince chodzilismy :)

Marcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) spoznione,ale od serca :)
Iwonka to super, że sie zdecydowaliście na kolejnego dzidziusia:) owocnych staran :)

co do kropelek, to cena faktycznie podobna wszystkich, narazie mamy Bobotic, ale mielismy tez Espumisan- podobne dzialanie :)

maly pelza jak szalony ;D teraz broi w lozeczku; musimy mu obnizyc loty, bo zaczyna sie podciagac- a to niedaleko zeby wypadl...

milego dzionka :) my kupujemy dzisiaj kafle do kuchni i notariusza zalatwiamy :)

witam

Izabelka to udanych zakupow:) moje dziecie za chiny nie chce pełzac woli spacerowac na noozkach wiec wczoraj mu sprawiłam szelki bo mi kzyrz wysiadał i rece od trzymania go :p

a jest jeszcze woda koperkowa"gripewather",tez dobra na brzuszkowe sprawy

reklama
Do góry