reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam z raneczka

beata8422 ja na kolkowe sprawy podawałam Bobotic ,ale cena jest podobna- szczerze to wszystkie te kropelki maja taka sama cene prawie,na brzuszkowe sprawy dobra jest tez zwykła cherbatka koperkowa w saszetkach i duuuuuuzo tansza

Iwonka jestes odwazna :laugh:

kunda miłej podruzy i odpoczynku :)

reklama
HIHIHI wogule przez ta pogode deszczowo-pochmurna mam tak ciemno rano ze moje dziecko jak wstało o 7.30 zjesc tak zasneło i spi dalej

ale ja wole zeby było słonko i znow cieplutko

Witajcie w ten deszczowy poranek!

Beata8422 te kropelki mimo ze sa dosc drogie ale bardzo wydajne,.Zyczymy zebys jak najrzadziej je podawala.Ja tez czasami maialam tak ze jak cos zjadlam to i JUle bolala brzunio i mnie.Ale to zadko bo kontrolowalam sie a przynajmniej sie staralam.Powodzenia.

Dzis jest rewelacyjny dzien do spania...szkoda tylko ze wykorzystac tego nie mozemy....Jula do wszytskiego podchodzi i wszystko lapie wiec zamknac oczy moge tylko w marzeniach sennych...hihihihi.

Iwonka2006 podziwiam decyzji...ja osobiscie uwazam ze na razie musze siebie dac jak najwiecej corci i odchowac troszke Jule a dopiero pozniej pomyslec o drugim bobasku.Fakt dochodzi jeszcze czas na odczekanie na kolejna ciaze po cesarce i operacji wiec przynajmniej 3-4 a nawet do 5 lat i wcale sie nie przejmuje ze bedzie to juz po 30...nic a nic...zycie sie dopiero rozkreca wiec trzeba tylko umiec z niego korzystac...hihihihihi...

Na poczatku to wcale nie myslalam o drugim dziecku ale z czasem to sie zmienia.Wszpitalu poznalam dziewczyny ktore mialy kolejne dziecko i ok 2 lat roznicy i powiem szczerze ze jak z nimi teraz rozmawiam to chcialy by ten czas troszke wydluzyc miedzy swoimi dzieciaczkami.Nienarzeka tylko jedna ktora MA pomoc w postaci opiekunki bo ja na to stac i moze sobie na takie zycie pozwolic.

Ale to juz jest decyzja tylko i wylacznie kazdej z nas czy sie chce miec kolejnego dzidziusia.To juz samej trzeba "przekalkulowac" co jest dobre a co zle dla naszej rodzinki i juz!

Pozdrawiam

Dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu, a wracając do waszych pytań to oprócz paznokietków to nie zauważyłam żadnych innych zmian, Maja wygląda ładnie, nie jest tłuścioszkiem, ale też chuda nie jest - ot takie ładne pulchniutkie dziecko. Krew miała pobieraną z paluszka, nawet nie zapłakała taka była dobra pielęgniarka. U nas też pochmurno i nic się nie chce poza spaniem, właśnie mój mąż usnął,a ja siedzę z dzieckiem które mi trochę rozrabia ;D

Brenda bagdzo dziękuję za życzenia :D

Ja właśnie wygoniłam męża aby wykapał synka. Miałam sobie dziś zupełnie zalabować a jakoś padam z nóg. I po niedzieli... :(

reklama
Dziewczyny, jak myslicie, czy to ,że moja mała ma teraz jedno usko bardziej odstające od drugiego to już tak zostanie czy jeszcze może się zmienić ? Różnica jest wprawdzie niewielka, ale jak dobrze się przyjrzec to jest.

Do góry