wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie czy jest tu ktoś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super ze Oliwka zdrowakochana kuruje sie kuruje,szprycuje sie lekami,dzis jak rano wstałam przed 7.00 to miałam 38.2C ale wzięłam gripex i jak szłam do pracy to miałam już 37C także dałam radę w pracy jakoś.choć jeszzce mnie trzyma coś,gardło mnie drapie kaszle.także musze się kurować
trzymam kciuki za dostanie pracy
jak robisz barszcz biały z torebki czy inaczej????
fajnie ze wózek naprawiony i włąśnie co to za kazia o co biega
witam się dziewczyny :-):-):-):-):-)
M był dzis z Oliwką w poradni endokrynologicznej bo na dziś mieliśmy termin w sprawie takiej ze miałą jakiś czas temu powiększone gruczoły sutkowe i ok 9 mies już nie je drobiu bo lekarka jej zabroniła
bała się lekarko to przekupiła ją zabawkami i dostała od lekarki 2 pluszaki i dała się zbadać
lekarka powiedziałą ze wszystko się wycofało i że cycuszki już w normie ale jestem happy ale do 3 roku życia kazała unikac drobiu,sporadycznie można podać.
bardzo się ciesze ze jest zdriowiutka
fajne ale ja pierwszy raz cos takiego widzę i w sklepie też nie widziałąm
Gratulacje dla Niki dzielna dziewczynkaZ torebki
Z kiełbaską jajeczkiem i ziemniakami
Uuuu, to masz sporo roboty... Z historia Ci nie pomogę Ja jestem umysł ścisły
A my dzisiaj mamy kolejny samotny wieczór :-( M poleciał wykłady omawiać
A moja Niki pełza juz sobie gdzie chce i z upodobaniem wczołguje się pod meble
Ja czasem też tak mamKurde wypiłam kawę i coś mnie brzuch zaczyna boleć tak to jest jak się coś ze smakiem zje albo wypije
dobreLuna- kawał adekwatnie do tematu
Żali sie żona męzowi:
-wiesz kochanie strasznie mnie głowa boli, to migrena chyba
a mąż na to:
-migrenę to moze miec angielska królowa ,a ciebie po prostu łeb napier.ala
kochana ,mam nadzieję ,ze mimo bólu masz poczucie humoru,bo nie chciałabym ci przykrości robić zdrówka zyczę
Świetne, dogie, chyba, ale świetne
Świetne wieści!!!M był dzis z Oliwką w poradni endokrynologicznej bo na dziś mieliśmy termin w sprawie takiej ze miałą jakiś czas temu powiększone gruczoły sutkowe i ok 9 mies już nie je drobiu bo lekarka jej zabroniła
lekarka powiedziałą ze wszystko się wycofało i że cycuszki już w normie ale jestem happy ale do 3 roku życia kazała unikac drobiu,sporadycznie można podać.
A to normalne, u nas też tak było, poczytajcie, ja was sprawdze, a wychodzily z tego niezłe testy.A ja siedzę nad historią (testy) .Mamy 80 % materiału do zaliczenia,którego w ogóle nie przerabialiśmy
W sumie zupełnie mi obcych 120 pytań
Fajna stronka!!!
No no no, kochana fajniusi, mi by sie przydał, prosze cię daj znać, czy warto go kupić ( tzn czy sie nie odkształca na gorąco-raz kupilam taka patelnie-okazyjnie).ORYGINALNY WOK MEDIAL Z GRILEM POKRYWĄ +AKCESORIA (809284525) - Aukcje internetowe Allegro
No i znalazłam i od razu kupiłam siostrze woka teraz jakąś blachę
Czyli co , dzieciak napije sie zimnego, zaczerwieni mu sie gardełko, zakaszle i won do domu? A w tv mówią, że nie ma paranoi!Mam nadzieję ,ze pójdzie do szkoły ,tak planuje,ale jest zakaz kaszlących dzieci w szkole ,zarządzili ze dzieci mają być 100% zdrowe,więc nie wiem jak to wyjdzie.
Moja Klaudia nie wierzy juz w mikołaja tak od roku mniej więcej ,podczas ubiegłych świąt pozbyła sie iluzji ,choć ja nie zaprzeczam ani nie potwierdzam więc moze coś tam jeszcze jej z dziecięcych przekonań zostało,ale Ksawek wierzy twardo ,więc Klaudia przy nim zachowuje pozory
No musisz nam tą dietę koniecznie załatwić!!!!!!!!!!!!!!!!!Madziula siostra jest na jakieś dziwnej diecie niby ciasto może jeść ale co ona w ogóle może a co nie to ja już się pogubiłam To gratulacje dla córki, przynajmniej nie zrobi przykrości bratu mówiąc że nie ma mikołaja