reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Luna to mogą być zatoki, kup sobie ibuprom zatoki pomaga na pewno :tak: i na migreny też pomaga. Moja mama bierze i jej pomaga :tak: dobre jest :-D o słoneczko wyszło ale wiatr wieje jak nie wiem co :no: więc ze spacerku nici :sorry:

Luna- kawał adekwatnie do tematu:-D

Żali sie żona męzowi:
-wiesz kochanie strasznie mnie głowa boli, to migrena chyba
a mąż na to:
-migrenę to moze miec angielska królowa ,a ciebie po prostu łeb napier.ala

kochana ,mam nadzieję ,ze mimo bólu masz poczucie humoru,bo nie chciałabym ci przykrości robić:tak: zdrówka zyczę

Madziu to jest jakaś dieta że ma ograniczoną ilość kalorii na dzień i coś bez tłuszczu czy cukru już nie wiem :sorry: ale efekty są. Od początku roku siostra zeszła prawie o 3 rozmiary w dół :tak:
Dzieci to są słodkie jak tak czekają na mikołaja itd :-D:-D:-D:-D

kochana kuruje sie kuruje,szprycuje sie lekami,dzis jak rano wstałam przed 7.00 to miałam 38.2C ale wzięłam gripex i jak szłam do pracy to miałam już 37C także dałam radę w pracy jakoś.choć jeszzce mnie trzyma coś,gardło mnie drapie kaszle.także musze się kurować :tak::tak::tak::tak:

trzymam kciuki za dostanie pracy :tak::tak::tak::tak:

jak robisz barszcz biały z torebki czy inaczej????

fajnie ze wózek naprawiony i włąśnie co to za kazia o co biega :sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam się dziewczyny :-):-):-):-):-)

M był dzis z Oliwką w poradni endokrynologicznej bo na dziś mieliśmy termin w sprawie takiej ze miałą jakiś czas temu powiększone gruczoły sutkowe i ok 9 mies już nie je drobiu bo lekarka jej zabroniła :tak::tak::tak::tak:

bała się lekarko to przekupiła ją zabawkami i dostała od lekarki 2 pluszaki :-p:-p:-p:-p i dała się zbadać :tak::tak::tak:

lekarka powiedziałą ze wszystko się wycofało i że cycuszki już w normie ale jestem happy :tak::tak::tak::tak::tak: ale do 3 roku życia kazała unikac drobiu,sporadycznie można podać.

bardzo się ciesze ze jest zdriowiutka :tak::tak::tak::tak:

fajne ale ja pierwszy raz cos takiego widzę i w sklepie też nie widziałąm
No to super ze Oliwka zdrowa
Z torebki :-p
Z kiełbaską jajeczkiem i ziemniakami :tak:

Uuuu, to masz sporo roboty... Z historia Ci nie pomogę :no: Ja jestem umysł ścisły:sorry:

A my dzisiaj mamy kolejny samotny wieczór :-( M poleciał wykłady omawiać:eek:

A moja Niki pełza juz sobie gdzie chce :tak: i z upodobaniem wczołguje się pod meble :eek:
Gratulacje dla Niki dzielna dziewczynka
Kurde wypiłam kawę i coś mnie brzuch zaczyna boleć :no: tak to jest jak się coś ze smakiem zje albo wypije :crazy:
Ja czasem też tak mam
Luna- kawał adekwatnie do tematu:-D

Żali sie żona męzowi:
-wiesz kochanie strasznie mnie głowa boli, to migrena chyba
a mąż na to:
-migrenę to moze miec angielska królowa ,a ciebie po prostu łeb napier.ala

kochana ,mam nadzieję ,ze mimo bólu masz poczucie humoru,bo nie chciałabym ci przykrości robić:tak: zdrówka zyczę
:-D:-D:-D:-Ddobre

Świetne, dogie, chyba, ale świetne

M był dzis z Oliwką w poradni endokrynologicznej bo na dziś mieliśmy termin w sprawie takiej ze miałą jakiś czas temu powiększone gruczoły sutkowe i ok 9 mies już nie je drobiu bo lekarka jej zabroniła :tak::tak::tak::tak:

lekarka powiedziałą ze wszystko się wycofało i że cycuszki już w normie ale jestem happy :tak::tak::tak::tak::tak: ale do 3 roku życia kazała unikac drobiu,sporadycznie można podać.
Świetne wieści!!!

A ja siedzę nad historią (testy) .Mamy 80 % materiału do zaliczenia,którego w ogóle nie przerabialiśmy :szok::szok::szok::szok:
W sumie zupełnie mi obcych 120 pytań :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A to normalne, u nas też tak było, poczytajcie, ja was sprawdze, a wychodzily z tego niezłe testy.
I wiesz, to nic ze nie znasz pytan, Ty masz ZNAĆ odpowiedzi:-D:-D:-D
A poważnie, współczuję, nauka przy chorobie to nic fajnego. Trzym się kobieto.

Fajna stronka!!!

No Dorota!!!! Tak trzymać, kosmetyczka, praca, no bombowo!!! Trzymam kciuki!!!

Malinka No Adasio sobie nieźle naskrobał, oj nie ładnie. Kara myślę uczciwa.
Zdrowieć mi tam w końcu!!! I się nie daj, błagam...
ten wózek co pokazałas no śłiczny po prostu uroczy, ale drogi, cholerka.
A to tylko moja dostanie tylko drobnostkę na mIkołaja?:-(

Agunia kociaki śliczne, zwłaśzcza ten czarny i czarnobiały:-phihi.Zarąbałabym takiego co tak traktuje zwierzęta. Co za problem pojechać do schroniska i zostawić? To nic nie kosztuje a dom by znalazły prawie od reki. Kiedyś latem byłam nad stawem za naszym miastem z psem biegałąm, Dżeki znalazł kociaka w plastykowym worku, niestey już martwy. Nie zapomnę tego widoku!
I super z mieszkaniem, 1000zł to trochę jednak jest, ale ważne że jest!

No no no, kochana fajniusi, mi by sie przydał, prosze cię daj znać, czy warto go kupić ( tzn czy sie nie odkształca na gorąco-raz kupilam taka patelnie-okazyjnie).

Mam nadzieję ,ze pójdzie do szkoły ,tak planuje,ale jest zakaz kaszlących dzieci w szkole ,zarządzili ze dzieci mają być 100% zdrowe,więc nie wiem jak to wyjdzie.
Moja Klaudia nie wierzy juz w mikołaja tak od roku mniej więcej ,podczas ubiegłych świąt pozbyła sie iluzji ,choć ja nie zaprzeczam ani nie potwierdzam więc moze coś tam jeszcze jej z dziecięcych przekonań zostało,ale Ksawek wierzy twardo ,więc Klaudia przy nim zachowuje pozory:-D
Czyli co , dzieciak napije sie zimnego, zaczerwieni mu sie gardełko, zakaszle i won do domu? A w tv mówią, że nie ma paranoi!
No a Madzia ładnie się zachowuje skoro nie odbiera małemu iluzji Św MIkołaja!

Madziula siostra jest na jakieś dziwnej diecie :sorry: niby ciasto może jeść ale co ona w ogóle może a co nie to ja już się pogubiłam :tak: To gratulacje dla córki, przynajmniej nie zrobi przykrości bratu mówiąc że nie ma mikołaja :tak::tak::tak:
No musisz nam tą dietę koniecznie załatwić!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spadam kochane, musze się ogarna i zejśc do skrzynki, bo dzwonila pielegniarka, że przyniosła wezwanie na bilans dla Wiktorii. No i coś zrobić, może zasnąć:-D:-p:rofl2::laugh2:.---Taaa, pomarzyć:-)

reklama
Do góry