madziulanatasza
Fanka BB :)
No nic trzeba sie za obiad brac ,dzis grochówka,na siłownie nie idziemy ,prężyć sie i wysilać nie będziemy to można zaszaleć;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luna moze to zatoki skoro tak cie boli ,a cierpiałaś kiedyś na migreny??
No jak widzisz ja migren nie miewamLuna- kawał adekwatnie do tematu
Żali sie żona męzowi:
-wiesz kochanie strasznie mnie głowa boli, to migrena chyba
a mąż na to:
-migrenę to moze miec angielska królowa ,a ciebie po prostu łeb napier.ala
kochana ,mam nadzieję ,ze mimo bólu masz poczucie humoru,bo nie chciałabym ci przykrości robić zdrówka zyczę
Witam, ja tylko na chwilkę wszystko mam zrobione, M z Kuba poszedł na dwór żeby się przespał bo debilna sąsiadka jakiś remont znowu robi i walą tymi młotami a mnie już szlag trafia jak dobrze pójdzie to M już 1 grudnia pójdzie do roboty do wojska w końcu jakaś normalna i opłacalna praca Słoneczko świeci ale jakiś wiatr wieje mam nadzieję że Kubek nie zmarznie zęby mu idą i nawet maść mu nie pomaga, wszystko gryzie, podrażnia dziąsła i ryczy a mnie już od tego głowa zaczyna pękać idę się ubierać i lecę do M i po chlebek, a potem na zakupy i niestety do teściowej ale tylko na chwilę bo M musi zwolnienie sobie załatwić więc jakby co to zajrzę wieczorkiem, nie naskrobcie za dużo
hej kobiety
melduję że żyję
anabubka puściła za mną list gończy
ale teraz w telegraficznym skrócie:
julia ma grypę:------(2 tygodnie w domu do tego jutro badania z krwi no masakra antek z adamem zaczynaja się smarczyć już sie boję:----(
telefon pożyczony dodam się zawiesił odbieram tel i sie rozłącza albo piszę smsa i się kasuje przed wysłaniem
teraz pozytywy
dostałam rodzinne i wychowawczy
a i najważniejsze
DZIĘKUJĘ AS DOSTAŁAM PACZKĘ JESTEM HAPPY tylko kochana nie mogę oddzwonić ani odebrać telefonu
mam nadzieje że jakoś się ogarnę odgonię deprechę i zacznę się udzielać
a póki co buziam was mocno i tęsknię okrutnie
witam :-) u mnie szpital w domu dzis Zuzie zostawiłam bo chrzaka kaszle kicha mąz jako tako :-(
Trzymajcie kciuki umówi łam sie na rozmowe w sprawie pracy bo kiedyś zeszłam cale miasto i nic nie slyszalma tylko to ze zatrudniaja studenki albo osoby z grupa inwalidzką
no zobaczymy Ide bo rosołek pachnie
No kawka to świetny pomysł
M poleciał coś pozałtwiać I rozmawiać o nowej pracy trzymajcie kciuki
My byłyśmy na spacerku
Ugotowałam barszcz biały na obiadek, a moja Helen nie chciała jeść a tak go kiedyś lubiła
Duuużo zdrówka dla chorowitków
Widzę,że Ty tak samo gościem jesteś ostatnio jak i ja.
Ciesze się,że paczka dotarła.Niestety zauważyłam,że wszystkiego nie spakowałam ,będzie więc jeszcze okazja na kolejną przesyłkę.
Witam się z Wami kochane.
Czasu braku i netu na zmianę mnie wykończy psychicznie
U nas jak zwykle ,z tą zmianą,że Kuba i ja chorujemy.:-(
Do tego brak weny na pisanie
uciekam,bo obiadek czas robić.
Aaaa i wtedy wogole nie wolno sie opalac?Czy jak je usuniesz to bedziesz mogła???
No i zapomnialam napisac ze mam naprawiony wozekI mam nadzieje ze mi pojezdi do czasu dopoki dziewczynki beda chcialy jezdzic
Moja niuńka śpi
Dowikla, super, że ci wóz naprawili
Anka jak tam hydraulik? po kłopocie juz ?
Co z ta Kazią dzisaij
A moja Niki pełza juz sobie gdzie chce i z upodobaniem wczołguje się pod meble
a chcesz odcinki z 6 sezonu??????Zaraz Hause, spadam poogladac
no prosze a myslisz ze to od drobiu?? kurde Laura wcina skrzydelka jak malo kto
a w kierunku jakiej choroby badania?Gratki za pelzanie Zuch dziewczyna
Dokladnie Caly czas w kazdej minucie o niej mysle Ale musze odpoczac Bo z tych nerwow i zmeczenia to mam ochote ja czasem rozszarpac :---(
Juz nic jej nie beda robic My bylybysmy juz w domu Gdyby nie ten plyn w uszkach I antybiotyk na uszka
Po wyjsciu w piatek dostaniemy tabletki an uszka do domu Pozniej ja sama z nia tutaj do kontroli do laryngologa pojde
A ta dagnoza z ktora poszlysmy do szpitala WRODZONY PRZEROST NADNERCZY sie nie potwierdzil Sa juz wyniki I NA TO OLIWKA NIE CHORUJE
Ale juz 2 razy wyszly zle wyniki z krwi na hormon PLCI :-wściekła/y:
zA NIECALY MIESIAC bEDA WYNIKI Z NAJWAZNIEJSZYCH BADAN KRWI GENETYCZNYCH i lekarka powiedziala ze nawet jakby Oli byla chora to zacznie brac hormony Gdzie po 4 roku zycia Czyli jeszcze 3 latka Troche to dziwne moim zdaniem Ale lekarzem nie jestem
Kurcze pozno jakos ci te dzieci usypiaja
Mnie sie oczy kleja Wiec ide spac Rano cos skrobne DOBRANOC
to super taka pracaDzien dobry :-)
Wyspalam sie Budzilam sie co jakis czas Ale nie wychodzilam z lozka Nawet do ubikacjo przez cala noc nie poszlam A zawsze chodze I zaraz zasypialam spowrotem :-)
G teraz z Mala na sniadaniu Ja ogladam BRZYDULE pozniej do urzedu I do kosmetyczki chce isc Zrobic brwi Chce cos dla siebie zrobic Jakos lepiej wygladac Nigdy brwi nie robilam Moze bede inaczej wygladac :-)
A podobno to duzo nie kosztuje :-)
Zapomnialam sie pochwalic ze Moze uda mi soe DOROBIC JAKIS GROSZ :-)
Kolezanki maz zajmuje sie ubezpieczeniami On jezdzi po klientach itp Ale potrzebuje osoby do DZWONIENIA i umawiania na spotkania :-)
Jak spotkanie sie odbedzie to ja mam z tego 10 zl
Dostaje swoj telefon i karte I namiary na ludzi I tekst ktory mam mowic I z domu spokojnie moge dzwonic Chce sprobowac Nic nie trace A uwzam ze jak uda mi sie zarobic kilka zlotych to bedzie super :-)
3 MAJCIE KCIUKI ABY MI TA PRACA WYSZLA :-)
oj bidulko!witam dziewczyny
u nas szpitala ciąg dalszy
julka miała robiony test na paskudną grypę wyszedł pozytywnie na grypę sezonową (oczywiście test musisz kupić sama) i testy z krwi wyniki jutro
Adam kaszle i się smarczy ale do szkoły poszedł we wtorek była wywiadówka i mój adacho ma kare bo o ile nauka jako tako to zachowaniegada na lekcji zapomina zeszytów książek wstaje chodzi po klasie głośno komentuje wypowiedzi kolegów nauczycielino i napisał z kolegą głupi wulgarny list na kloeżankę z klasyno i teraz do następnej wywiadówki tzn do 15 grudnia ma szlaban na wszelakie przyjemności
antek się smarczy pietruzka prycha kicha w kościach go łamie tylko ja sie jeszcze jakoś trzymam mnie za to zaczyna boleć kręgosłup i dół brzucha znaczy się @ mnie dogania
za oknem wichura deszcz cieszę się że nie muszę już z domu wychodzić tylko potem do pracy
byłam wczoraj na uroczystym pasawaniu na przedszkolaka i strasznie się wkurzyłam bo nie mogłam zrobić swojemu dziecku fotki jak pani dyrektor ją pasujejakieś tłuste babsko wlazło mi w kadr i nici ze zdjęcia wogóle to było straszne zamieszanie i bałagan, rodzice się pchali, dzieci były ściśnięte i ten straszny gorąc, masakra
mnie też coś usiłuje dopaść, wczoraj wziełam dwie polopiryny na noc i poszłąm już o 21 spać zeby się trochę wypocić, a rano nie mogłam sie zwlec z łóżka, zaspałam o godzinę ale dzisiaj znów mi głowa pęka i nie mam siły, mam już dość tych choróbsk oby tylko Misia znów czegoś ode mnie nie złapała
pozdrawiam
teraz muszę trochę popracować, niestety
nie ma nic gorszego niż chory facet ogólnie nie jest zly a juz wcześniej mu mowilam zeby sie wzią za leczenie