reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dzien doberek!!!!
ja chyba dzis tez wreszcie pojade na rehabilitracje tylko po poludniu!
redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri... ja w domu a on szaleje! a tak chcialam wyjsc!
ale nic to ja mu jutro pokaze! teraz oczywiscie jest wojna! ale spiaca jestem dlugo wczoraj siedzialam! hubert idzie spac o 10 wiec moze sie z nim poloze!
ja chyba dzis tez wreszcie pojade na rehabilitracje tylko po poludniu!
redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri... ja w domu a on szaleje! a tak chcialam wyjsc!
ale nic to ja mu jutro pokaze! teraz oczywiscie jest wojna! ale spiaca jestem dlugo wczoraj siedzialam! hubert idzie spac o 10 wiec moze sie z nim poloze!
mojego ja ostatnio sama wyganialam, ale On jakis taki....no...niezainteresowany, tylko by w domciu z rodzinka siedzial. rano do pracy ( firma Go na kursy wyslala, to nie ma na zmiany) potem z pracy i siedzi w domu (spacerek z dzieciakami, lekcje czy lodowisko ze starsza,itp...). a jak Mu mowie zeby sobie poszedl gdzies to marudzi, ze co on tam bedzie robil albo,ze kumpli to on ma dosc w pracy, a po pracy jest czas dla dzieci i domu...i taka z Nim rozmowa. Jak znam zycie i mojego mezczyzne to wyskoczy dzis na pol godzinki, a po tym czasie stanie w drzwiach i powie, ze Mu sie nudzilo.A wogole to wychodzi dzis tylko dlatego, ze jakis tam kumpel nowy samochodzik sobie kupil i chce sie pochwalic, a moj ma na punkcie 4 kolek szmergla (nawet wozek Groszkowi wybieral przez tydzien-zeby wszystko bylo...).A do tego jeszcze pewnie nawet piwka nie wypije,bo po co...czasmi mam wrazenie, ze ja wiecej "zlopie" niz moj "nieslubny"-1-2 redsy w miesiacu i moze lampke winka...a "nieslubny" 1 redsa...i czasem troche winka jak ja kupie cos dobrego.redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri...
L4dY-bIrd
doula
[
skąd ja to znam ..... : czasami sie zastanawiam czy moj mąż niemysli że to początki alkocholizmu : :
redMayka pisze:.A do tego jeszcze pewnie nawet piwka nie wypije,bo po co...czasmi mam wrazenie, ze ja wiecej "zlopie" niz moj "nieslubny"-1-2 redsy w miesiacu i moze lampke winka...a "nieslubny" 1 redsa...i czasem troche winka jak ja kupie cos dobrego.redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri...
skąd ja to znam ..... : czasami sie zastanawiam czy moj mąż niemysli że to początki alkocholizmu : :
Anulka59
Fanka BB :)
A ja muszę pochwalić mojego ślubnego pana bo od jakiegoś czasu super potrafi zająć się małym(oczywiście gdy jestem w domu bo przy moim wychodnym wolę żeby mały spał) wyrobił się hi hi. A co do jego wychodnych to nie myśli o tym bo po przyjściu z pracy i tak ma mało czasu dla nas wie nigdzie go nie ciągnie.
L4dY-bIrd
doula
no własnie redmayka a jak ona brzmi ??? bo chciałam ją sciągnąc z netu .JAka ona jest ??
reklama
a ja współczuje...ja mojemu Vivaldiego puszczam, dobrze znosi.
Wiecie, co przeglądam stare foty na kompie i znalazłam mojego środkowego synka jak miał 3 latka....i jak wygląda dziś. Porównajcie i usmiejcie się!
Gdzie te loki, co?
Wiecie, co przeglądam stare foty na kompie i znalazłam mojego środkowego synka jak miał 3 latka....i jak wygląda dziś. Porównajcie i usmiejcie się!
Gdzie te loki, co?
Podziel się: