reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też sie melduje po sniadanku. Wczoraj wieczorkiem nie udało mi sie wywalczyc komputera :p A dzisiaj mam tylko chwilke bo po 10 jade z małym na rehabilitacje.

reklama
dzien doberek!!!!
ja chyba dzis tez wreszcie pojade na rehabilitracje tylko po poludniu!
redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri... ja w domu a on szaleje! a tak chcialam wyjsc!
ale nic to ja mu jutro pokaze! teraz oczywiscie jest wojna! ale spiaca jestem dlugo wczoraj siedzialam! hubert idzie spac o 10 wiec moze sie z nim poloze!

redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri...
mojego ja ostatnio sama wyganialam, ale On jakis taki....no...niezainteresowany, tylko by w domciu z rodzinka siedzial. rano do pracy ( firma Go na kursy wyslala, to nie ma na zmiany) potem z pracy i siedzi w domu (spacerek z dzieciakami, lekcje czy lodowisko ze starsza,itp...). a jak Mu mowie zeby sobie poszedl gdzies to marudzi, ze co on tam bedzie robil albo,ze kumpli to on ma dosc w pracy, a po pracy jest czas dla dzieci i domu...i taka z Nim rozmowa. Jak znam zycie i mojego mezczyzne to wyskoczy dzis na pol godzinki, a po tym czasie stanie w drzwiach i powie, ze Mu sie nudzilo.A wogole to wychodzi dzis tylko dlatego, ze jakis tam kumpel nowy samochodzik sobie kupil i chce sie pochwalic, a moj ma na punkcie 4 kolek szmergla (nawet wozek Groszkowi wybieral przez tydzien-zeby wszystko bylo...).A do tego jeszcze pewnie nawet piwka nie wypije,bo po co...czasmi mam wrazenie, ze ja wiecej "zlopie" niz moj "nieslubny"-1-2 redsy w miesiacu i moze lampke winka...a "nieslubny" 1 redsa...i czasem troche winka jak ja kupie cos dobrego.

Kalina bo moj mały na troche zwiekszone napiecie miesniowe i dzisiaj jedziemy cwiczyc. A jakie cwiczenia to jeszcze nie wiem, zobaczymy

[
redMayka pisze:
redMayka moj wczoraj byl ale mnie wqri...
.A do tego jeszcze pewnie nawet piwka nie wypije,bo po co...czasmi mam wrazenie, ze ja wiecej "zlopie" niz moj "nieslubny"-1-2 redsy w miesiacu i moze lampke winka...a "nieslubny" 1 redsa...i czasem troche winka jak ja kupie cos dobrego.

skąd ja to znam ..... ::) czasami sie zastanawiam czy moj mąż niemysli że to początki alkocholizmu ::) ::)

A ja muszę pochwalić mojego ślubnego pana bo od jakiegoś czasu super potrafi zająć się małym(oczywiście gdy jestem w domu bo przy moim wychodnym wolę żeby mały spał) wyrobił się hi hi. :DA co do jego wychodnych to nie myśli o tym bo po przyjściu z pracy i tak ma mało czasu dla nas wie nigdzie go nie ciągnie.

wlasnie wlaczylam mojemu malenstwu "usypianki bobasa" i w zasadzie nie wiem jak to na Niego dziala, ale ja za chwile walne glowa w klawiature, bo przy tej muzyce nie da sie normalnie pracowac....

reklama
a ja współczuje...ja mojemu Vivaldiego puszczam, dobrze znosi.

Wiecie, co przeglądam stare foty na kompie i znalazłam mojego środkowego synka jak miał 3 latka....i jak wygląda dziś. Porównajcie i usmiejcie się!

dawid34nk.jpg

dawid56qc.jpg

Gdzie te loki, co?

Do góry