reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziecko w koncu usneło ale mąz nadal nie chce odejsc od kompa wiec na dzisiaj chyba tyle Dobrej nocki!

widzę, ze tu akcja CYFRÓWKA była :laugh: :laugh: My podwędziliśmy teściom aparat , kamerę równiez :p i auto jak nam dwa potrzebne też sobie bierzemy :p :laugh: , a jak ??? :laugh:

noelia wiesz, ja też mam tego typu problem , z tym , ze u mnie było tak, ze rodzice się rozeszli, zawsze od kiedy pamiętam psy na sobie wieszali. Mam obawy czy coś mi z tego sie nie udzieliło ::)
Jednak tak jak któraś napisała, sorki, ale nie pamiętam która ;), każdy ma swój rozum. Należy wyciągnąć wnioski i w pewien sposób odciąć się od przeszłosći i żyć tak jak nam instynkt nakazuje, podpowiada. Ja sie bynajmniej staram :) . Z okazywaniem uczucia u moich rodziców tez było kiepsko , ale trzeba przezwyciężyć tę blokadę psychiczną w niektórych momentach , a z każdym kolejnym kroczkiem jest juz tylko lepiej . Głowa do góry Noelia :laugh: :laugh:

Co do kolczyków to ja miałam w pępku, ale jak zaszłam w ciążę to wyjęłam kolczyk , bo sie bałam , a właściwie to sie nasłuchałam , ze moze sie coś stać. No i zarosła mi dziurka, matko i po co ja sie tyle męczyłam z tym draństwem , bo bolało przestrasznie. Babie sie skończyło znieczulenie, takei w sprayu i napikała ile miała, a miała zdecydowanie z malo :laugh: :laugh: ::)

Mój nieślubny ma tatuaże, jakiegoś diabła na ramieniu, napis RESPECT na przedramieniu i smoka przebijającego sie przez skóre na łopatce. Sczerze to nie podobają mi sie tatuaże, bo kojarza mi sie z kryminałem . Może i jestem zacofana,ale jakoś sie przemóc nie moge ::) Teraz chce jeszcze sobie wytatuować Oliwiera ::) ::) ::) ::) O losie ..... :laugh:

no oczywiscie, co bym sie za bardzo nie ucieszyła.... WSZYSTKICH WYWIAŁO :mad: ::)

Chyba mój plan dnia musi ulec zmienie, bo sie z wami zgrać nei mogę :D :D :p

Witam z wiczorka :):)

Dzionek jak dzionek stary znowu mial wolne :( i znowu jezdzilam z nim sobie po miescie :) ale dzisiaj sie nie wyspalam wiec dzisiaj ide wczesniej spac :):)

widze ze jakies przepisy dzisiaj pisalyscie :)

hej laseczki :p wpadłam tylko powiedziec żę zrobiłam ten makaron ale inaczej ..dałam ser żółty , kukurydzke w puszce, szyneczke w paseczki pokrojona i zalałam jajeczkami doprawionymi ::) i wszytko w piekarnik ...a i do jajeczek dodałam 3 ząbki czosnku ....ale pychota mowie wam ...normalnie sie obrzarłam:) ...ale mi teraz dobrze :p ::) ::)

reklama
Do góry