reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczornie:-)
Mlodzi jak zwykle szaleja:-DMi sie nic nie chce bo nadal jakos zle sie czuje:wściekła/y::no:tak sobie dzisiaj myslalam,ze jak bym poszla do lekarza i by mi zapisal jakis antybiotyk to chyab bym po nim padla,bo ostatni raz leki bralam ponad 10 lat temu(bo wtedy bylam ostatni raz chora):szok::szok::szok:Wiec mam nadzieje ze jutro jzu sie bede lepiej czuła:tak::tak::tak:

AGUNIA
Choroba niestety nie wybiera:no::no::no:Moze lepiej przejdz sie do lekarza:tak::tak::tak:
Ja jak pojde z mlodymi na pobranie krwi to sobie chyba tez od razu zbadam-CHYBA

Hej :-)
Chyba nie nadrobię...
Wczoraj cały dzień mąż leżał nietomny...Gorączka,dreszcze itp...
Dzisiaj ja wogóle mówić nie umiem...ehh szkoda gadać
Dobrze że choć Ania jak narazie zdrowa....
Zastanawiam się czy nie pójść do takiej przychodni która całodobowo jest...Bo oddychać nawet nie umiem,tak mnie coś w klatce piersiowej boli :-( A jak kaszlę to jakby mi miało rozerwać wszystko od środka :-(

U lekarza nie byłam i chyba dzisiaj już nie będę szła...
Pod kątem oddychania czuję się już odrobinkę lepiej,ale kaszel dalej okrutny :-(
Ale jak się zdrzemnęłam tak obudziłam się cała spocona...Mam gorączkę i słabo mi strasznie...ehh
Wogóle to mąż dzisiaj odsunął pranie...Obok szafy mamy pustą przestrzeń,i tam dawaliśmy pranie do prasowania...No i dzisiaj mąż to odsunął a za praniem taki ogroomny czarny grzyb...
Szlag mnie już trafia na tym mieszkaniu :-( byle do barbórki....byle do barbórki...
Będę sobie to chyba jak mantrę powtarzać... :-(
kochana kuruj sie zeby cos gorszego z tego nioe wyszlo :tak::tak::tak::tak::tak:
bo teraz to strasza tymi grypami i wszystkim ze :szok::szok::szok::szok::szok:
ząb mnie boli i glowa po spotkaniu w kościele Sukieneczki ślicznosci wszystkie beda dziewczynki jednakowo ubrane cena 150 zl Można sobie zakupic doadtkowo rękawiczki 15 zl, pelrynka 45 zl, wianek 35 zl Sposob zapłaty też jest fajny bo dopiero w kwietniu przy odbiorze sukienki a przymiarka 10 stycznia Dla chłopcow komeżka 70 zl i dla chetnych spodnie szyte na miare 40 zl Szkoda ze to nie Wojtek nie idzie to komuni tylko Zuzia bo przecia dochodzi jeszczą buty rajstopki bielizna :eek::szok: pomijajac ze Zuzia chce zaprosić ok 30 osob kiedys nam pokazala liste :szok::szok: a ja mialm u Wojtka problem z posadzeniem 14 osób :no:
Mam nadziej ze tdo tego czasu zdąze isc do pracy bo bedziemy musiel isprzedać Opelka :-D zeby na wszystko starczyło
Miłego wieczorku ;-)
a to teraz komunia cie czeka, no to nie maly wydatek :no::no::no::no:;-);-);-);-)
ale dacie rade

witam was kochane ja dzis wieczorkiem dopiero bo u mamy na obiadku bylam i pozniej do babci w odwiedziny pojechalismy ;-);-);-);-)

a tu cos dla mózgowców
Zagadka Einsteina

Witam
mam dzis chwilke żeby siąść... źle sie czuje:eek: jeszcze misie ząb odezwał w nocy-spuchł mi cały:wściekła/y: a był spokoj przezdłuzszy czas nawet nie czułam go:sorry:
na szczescie mam jeszcze tabletki na zaalenie kości i zębow to od razu wzielam- troszke mniej boli ale i tak:no:
musze isc do dentysty:szok: boje sie:zawstydzona/y:

a nie mówiłam że zz tym zebem musisz isc do dentysty,zawsze tak jest ból ustaje na jakis czas a potem jak walnie i od razu sie puchnie.traz to biegusiem leczyć tego zęba bo skoro puchniesz toz robił Ci sie stan zapalny,ja tak miąłam i teraz to bęzie juz tylko gorzej.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:współczuję bólu:tak::tak::tak::tak:

Ja sie teraz ładnie witam.

Za duzo to mnie nie było na bb przez ten weekend,wczoraj to przez m bo trzeba było koło niego chodzić a dziś byliśmy u teściów.M tam został my z oliwka sami wróciliśmy bo M tam idzie z rana do lekarza z tym nieszczęsnym kręgosłupem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka pięknie usnęła o 20.30 superrrr mam cisze w domu :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

A ja własnie wcinam Grzeska :tak::tak::tak::tak::tak: ale pyszny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda :tak::tak::tak:
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy :tak::tak::tak::tak:
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca :tak::tak::tak::tak:
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno :-p:-p:-p:-p
ide na 10.00 rano:tak::tak::tak::tak::tak:
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.

A tesciowa to nas dzis z jedzeniem rozpieszczała,normalnie jestem taka opchana ze szok:tak::tak::tak::tak:

na obiadek był rosół,na drugie danie ziemniaczki,kotlety mielone i buraczki.

tesciowa zrobiła specjalnie dla mnie bo wie ze lubię gołabki w sosie pomidorowym :-p:-p:-p:-p

upiekła szarlotkę i nakupowałanam mnóstwo słodyczy.

normalnie ja nigdy ie schudne mając taką teściową :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka dziś tez wpierniczała jak głupia :-D:-D:-D:-D:-D dopisywał jej apetyt:tak::tak::tak::tak::tak:

wariował dziś z dziadkiem na całego.
podsłyszała jak do psa mówiłam daj głos,kazałam mu szczekać.
to cos jej odwaliło podeszła do dziadka i mówi dziadek daj głos :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dziadek wariatuńcio zaczął sie wygłupiać i szczekał ale tak realistycznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ubaw mieliśmy po pachy,normalnie tak komicznie to wyglądało że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam moje kochane
jak mi rakuje tego pisania i pogadywania z Wami :-(

Dzisiaj mialam dzien odpoczynku i wyobrazcie sobie ze prawie caly dzien z Sewkiem przespalismy...
zrobil mi pobudke po 6 ale jak o 11 sie polozylismy spac to wstalismy przed 15 :szok:
Sewek spal ciagiem z jedna przerwa na siku a ja na zrobienie szybkiego obiadu bo dzis sie nie wysilalam - ziemniaki z kaszanka... bo dostalalm od mamy bo mieli swiniobicie :tak: mlody juz okapany i juz spi a ja tez zaraz zmykam do lozeczka bo jutro czeka nas ciezki dzien
moj m ma na nocki wiec rano jedziemy tak robic z wc - zdrapac farbe olejna i potem m bedzie kabel podpinal zeby jak przyjdzie elektryk to byl juz gotowy
jutro moze tez moj tata przyjdzie robic ta hydraulike bo co chwile cos komus wypada i wszystko sie dluzy... :sorry:

Jaki masz dziwny cytat, ja nie pisałam nic takiego :szok::szok::szok::szok:

To chyba jakiś chochlik wkradł się w moje cytaty:-p:-p:-p

Heh to ja pisałam ;-)
Śmieszny cytat wyszedł...
Co do zapalenia płuc...Nie wiem,jak ostatnio chorowałam jakieś dwa-3 tygodnie bez przerwy to miałam zapalenie oskrzeli...Wykupiłam antybiotyki i oczywiście nie wzięłam ani jednej tabletki...
No i teraz znowu mnie łapie...
Czuje się jakbym miała z 40stp gorączki a termometr ledwie 38 pokazuje...
Ehh do kitu to wszystko...

Jutro na dodatek musimy koniecznie jechać na zakupy,pustki totalne w lodówce,a w portfelu dwa złote...Na szczęście jutro wypłata :-D

Twój błąd że antybiotyku nie wzięłaś i się nie wyleczyłaś i dlatego wraca:tak::tak::tak:
A co do zakupów to męża wyślij samego:tak::tak::tak:

No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda :tak::tak::tak:
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy :tak::tak::tak::tak:
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca :tak::tak::tak::tak:
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno :-p:-p:-p:-p
ide na 10.00 rano:tak::tak::tak::tak::tak:
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.

Trzymam kciuki żebyś się facetowi spodobała i tą pracę dostała:tak::tak:

Dzisiaj mialam dzien odpoczynku i wyobrazcie sobie ze prawie caly dzien z Sewkiem przespalismy...
zrobil mi pobudke po 6 ale jak o 11 sie polozylismy spac to wstalismy przed 15 :szok:
Sewek spal ciagiem z jedna przerwa na siku a ja na zrobienie szybkiego obiadu bo dzis sie nie wysilalam - ziemniaki z kaszanka... bo dostalalm od mamy bo mieli swiniobicie :tak: mlody juz okapany i juz spi a ja tez zaraz zmykam do lozeczka bo jutro czeka nas ciezki dzien
moj m ma na nocki wiec rano jedziemy tak robic z wc - zdrapac farbe olejna i potem m bedzie kabel podpinal zeby jak przyjdzie elektryk to byl juz gotowy
jutro moze tez moj tata przyjdzie robic ta hydraulike bo co chwile cos komus wypada i wszystko sie dluzy... :sorry:

No to faktycznie sobie pospaliście:szok::szok::szok:
A co z waszą przeprowadzką? Bo po dwutygodniowej przerwie to nie jestem w temacie. Tamci się już wyprowadzili?

reklama
No ja jestem już wykapana,głowa umyta:tak::tak::tak::tak:

jeszcze chwilę posiedzę na allegro i idę włosy wyszuc i ułożyć i poznokcie musze pomalować no bo musze jutro ładnie wyglądać :-p:-p:-p:-p:-p

a co tu żadnej nie ma,pati wpadła jak po ogień a pozostałe gdzie???? :sorry:

Do góry