reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MARTUS
To w takim razie co myslisz o tym metylan:confused:Wiesz to cos co reklamuja w tv z hasłem-nie pozwol zeby Twoj dom zamienil sie w gabke
Tak jak pisała Anabubka,dobra wentylacja i wszystko git;-):tak:.Jak gotuję to uchylam okno i okap włączam.U mnie w pracy mają ubikację osobno i tam wentylatorek jest,tylko nie wiem gdzie to powietrze ucieka:dry:,bo na zewnątrz budynku wylotu nie ma :no: a obok jest łazienka i ostatnio grzybem mi zalatywało:sorry::tak:.

Witam :tak:

Ja dzisiaj sobie do 9 pospałam :tak:
Ale mała ostatnio marudzi w nocy :dry:

Dowikla dobrze ze Ci sie udalo z oknami;)))
ja tak robie od poczatku;)))
mozesz rozszcelniac je od gory lub od dolu;)

para z gotowania prania,oddychania musi gdzies uciekac.skor wentylacja slabo dziala to wtedy wlazi w sciany.a teraz jak rozszczelniasz okna to bedzie uciekac.

a u moich sasiadow nowy budynek,maja kratki wentylacyjne takie z zamnkieciem i ja dzis patrze ze wszytskie pozaklejane plastrami!!!!!!!!!!!11:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tylko w kuchni troche odsloniete!
co za ludzi.lepiej sie kisisc we wlasnym smrodku???????????
a tak na powaznie dom wytynkowny w tym roku,onka pozamykane,goraco i jeszcze wentylacja pozaklejana-wilgoc po zimie gwarantowana!!!

Tez mam takich znajomych co pozaklejali otwory wentylacyjne :eek: Jak do nich idziemy to musowo koszulka na ramiączka, niezależnie od pory roku :-D

Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)

Na kłopoty najlepsze bb:-p U mojego M tez z praca nie zaciekawie :eek:

A tu cos do poczytania :

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie..._content=ujki&utm_campaign=a_wysokieoEAHP1109

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Chyba nie nadrobię...
Wczoraj cały dzień mąż leżał nietomny...Gorączka,dreszcze itp...
Dzisiaj ja wogóle mówić nie umiem...ehh szkoda gadać
Dobrze że choć Ania jak narazie zdrowa....
Zastanawiam się czy nie pójść do takiej przychodni która całodobowo jest...Bo oddychać nawet nie umiem,tak mnie coś w klatce piersiowej boli :-( A jak kaszlę to jakby mi miało rozerwać wszystko od środka :-(

Witam:-):-):-)
Jutro wyjeżdża ode mnie moja siorka więc wreszcie będę miała czas popisać i poczytać was troszkę.
A teraz pozdrawiam wszystkie gorąco:-):-):-)
No witaj Kochana:tak::tak::tak:Troszke Cie u nas nie było
Tak jak pisała Anabubka,dobra wentylacja i wszystko git;-):tak:.Jak gotuję to uchylam okno i okap włączam.U mnie w pracy mają ubikację osobno i tam wentylatorek jest,tylko nie wiem gdzie to powietrze ucieka:dry:,bo na zewnątrz budynku wylotu nie ma :no: a obok jest łazienka i ostatnio grzybem mi zalatywało:sorry::tak:.
Ja tez mam wentylatory w ubikacji i w lazience ale u mnie jest wylot na zewnatrz:-);-)
Ok to bede tylko roszczelniac te okna:tak:Dzieki:tak::tak::tak:

Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)
Witaj,witaj
Trzymam kciuki zeby wszystko sie jakos ulozyło:tak::tak::tak:

Hej :-)
Chyba nie nadrobię...
Wczoraj cały dzień mąż leżał nietomny...Gorączka,dreszcze itp...
Dzisiaj ja wogóle mówić nie umiem...ehh szkoda gadać
Dobrze że choć Ania jak narazie zdrowa....
Zastanawiam się czy nie pójść do takiej przychodni która całodobowo jest...Bo oddychać nawet nie umiem,tak mnie coś w klatce piersiowej boli :-( A jak kaszlę to jakby mi miało rozerwać wszystko od środka :-(
Zdrowka dla Was:-)
No i lepiej sie przejdz do tej przychodni:tak:Daj pozniej znac co i jak

No to teraz sie witam:-)
Pospalismy dzisiaj do 10:tak::tak::tak:Klaudia obudzila sie przd 8 bo kaszlala,kilka razy przyszla do mnie dac mi buziaka ,az wkoncu sie polozyla i usnela:tak::tak::tak:
Jestesmy po sniadanku,wstawilam sobie zupke na jutro:-):tak:Pogoda taka sobie ale nie wiem czy gdzies z Nimi wyjde bo mi sie nie chce:no::no::no:

reklama
Do góry