reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Laseczki. Ja tylko na chwilkę bo zaraz obiadek i goście potem :dry: a myślałam że sobie odpocznę dzisiaj :tak: Kubek śpi, ale marudny strasznie zęby mu wychodzą na dole i wszystko gryzie. Najlepiej mu smakuje wanna i ława :-D:-D:-D
Pogoda się zepsuła i nie ma jak wyjść. A jutro chyba pójdę po kotka :tak: bo mi się ckni za jakimś zwierzakiem :-( mam nadzieję że mój syn go nie zamęczy :sorry2: się umówię z babą czy jakby co to go oddać będę mogła :tak: miałam mufinki robić ale coś mi się nie chce :sorry2: i tak się zabieram do nich od wtorku :tak: ale bym poszła spać :tak:

reklama
Dziewczynki juz leza a Dominik cos kombinuje u siebie:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze zaraz mi usna to tez sie troszke poloze:-);-)
Dzwonila do mnie siora i chce przyjechac na obiad a pozniej jak sie uda to zaliczymy jakis spacerek:tak::tak::tak:

Witam
mam dzis chwilke żeby siąść... źle sie czuje:eek: jeszcze misie ząb odezwał w nocy-spuchł mi cały:wściekła/y: a był spokoj przezdłuzszy czas nawet nie czułam go:sorry:
na szczescie mam jeszcze tabletki na zaalenie kości i zębow to od razu wzielam- troszke mniej boli ale i tak:no:
musze isc do dentysty:szok: boje sie:zawstydzona/y:

U lekarza nie byłam i chyba dzisiaj już nie będę szła...
Pod kątem oddychania czuję się już odrobinkę lepiej,ale kaszel dalej okrutny :-(
Ale jak się zdrzemnęłam tak obudziłam się cała spocona...Mam gorączkę i słabo mi strasznie...ehh
Wogóle to mąż dzisiaj odsunął pranie...Obok szafy mamy pustą przestrzeń,i tam dawaliśmy pranie do prasowania...No i dzisiaj mąż to odsunął a za praniem taki ogroomny czarny grzyb...
Szlag mnie już trafia na tym mieszkaniu :-( byle do barbórki....byle do barbórki...
Będę sobie to chyba jak mantrę powtarzać... :-(

Mnie tez strasznie zmulilo bardzo zle sie czulam:no::no::no:Polezalam sobie ponad godzinke i pozniej wzielam sobie ibuprom sprint caps:tak:Przyjechala siora, zjedlismy obiadek i siora wziela dziewczynki na krotki spacerek:-):tak:
Ja czuje sie troszke lepiej ale gardlo mnie boli i oczy mi sie same zamykaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie:no::no::no:

Witam
Siorka właśnie wyjechała i czuję się opuszczona a ja z tej depresji na bb weszłam:-p:-p
U nas pada deszcz a ja chciałam sama do leclerca pojechać ale niestety nie lubię jeździć w deszcz więc gniję w domu:crazy::crazy:

Anaconda witaj!!!:-)
a ja myslalam ze Ty gdzies za granice znow ucieklas:happy:

Mieliśmy jechać do Tunezji ale jakoś tam pogoda już nie za ciekawa i na razie siedzimy w domu:crazy::crazy::crazy:

Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)

Zuza dobrze będzie, musisz pozytywnie myśleć:tak::tak::tak:

Bo oddychać nawet nie umiem,tak mnie coś w klatce piersiowej boli :-( A jak kaszlę to jakby mi miało rozerwać wszystko od środka :-(

Żeby to nie było zapalenie płuc

Witam
mam dzis chwilke żeby siąść... źle sie czuje:eek: jeszcze misie ząb odezwał w nocy-spuchł mi cały:wściekła/y: a był spokoj przezdłuzszy czas nawet nie czułam go:sorry:
na szczescie mam jeszcze tabletki na zaalenie kości i zębow to od razu wzielam- troszke mniej boli ale i tak:no:
musze isc do dentysty:szok: boje sie:zawstydzona/y:

Oby ząbek przestał boleć i już dłużej nie dokuczał:tak::tak::tak:

ząb mnie boli i glowa po spotkaniu w kościele Sukieneczki ślicznosci wszystkie beda dziewczynki jednakowo ubrane cena 150 zl Można sobie zakupic doadtkowo rękawiczki 15 zl, pelrynka 45 zl, wianek 35 zl Sposob zapłaty też jest fajny bo dopiero w kwietniu przy odbiorze sukienki a przymiarka 10 stycznia Dla chłopcow komeżka 70 zl i dla chetnych spodnie szyte na miare 40 zl Szkoda ze to nie Wojtek nie idzie to komuni tylko Zuzia bo przecia dochodzi jeszczą buty rajstopki bielizna :eek::szok: pomijajac ze Zuzia chce zaprosić ok 30 osob kiedys nam pokazala liste :szok::szok: a ja mialm u Wojtka problem z posadzeniem 14 osób :no:
Mam nadziej ze tdo tego czasu zdąze isc do pracy bo bedziemy musiel isprzedać Opelka :-D zeby na wszystko starczyło
Miłego wieczorku ;-)

Witam
Siorka właśnie wyjechała i czuję się opuszczona a ja z tej depresji na bb weszłam:-p:-p
U nas pada deszcz a ja chciałam sama do leclerca pojechać ale niestety nie lubię jeździć w deszcz więc gniję w domu:crazy::crazy:

Mieliśmy jechać do Tunezji ale jakoś tam pogoda już nie za ciekawa i na razie siedzimy w domu:crazy::crazy::crazy:

Zuza dobrze będzie, musisz pozytywnie myśleć:tak::tak::tak:

Żeby to nie było zapalenie płuc

Oby ząbek przestał boleć i już dłużej nie dokuczał:tak::tak::tak:

Jaki masz dziwny cytat, ja nie pisałam nic takiego :szok::szok::szok::szok:

reklama
Heh to ja pisałam ;-)
Śmieszny cytat wyszedł...
Co do zapalenia płuc...Nie wiem,jak ostatnio chorowałam jakieś dwa-3 tygodnie bez przerwy to miałam zapalenie oskrzeli...Wykupiłam antybiotyki i oczywiście nie wzięłam ani jednej tabletki...
No i teraz znowu mnie łapie...
Czuje się jakbym miała z 40stp gorączki a termometr ledwie 38 pokazuje...
Ehh do kitu to wszystko...

Jutro na dodatek musimy koniecznie jechać na zakupy,pustki totalne w lodówce,a w portfelu dwa złote...Na szczęście jutro wypłata :-D

Do góry