Marta1981
Rodzyneczka
M dzwonił i bardzo kursu zadowolony,bo niektórzy to olewkę sobie zrobili i pospijali się wczoraj.A wykładowca powiedział,że na egzaminie będzie honorował tych co systematycznie na zajęcia chodzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to plusik dla mezusiaDobrze wiedzial kiedy zabłysnac:-);-)M dzwonił i bardzo kursu zadowolony,bo niektórzy to olewkę sobie zrobili i pospijali się wczoraj.A wykładowca powiedział,że na egzaminie będzie honorował tych co systematycznie na zajęcia chodzą.
zdanie pierwsza klasaa ja juz mam dość Wojtka Wczoraj przyszedł ze szkoły mąz byl w domu ja chcialam mu pomóc z matematyka i nie tylko a on nie ze dziś zrobi I od rana polka sie zaczela fochy nerwy histeria i nie wiadomo co Jeszcze stwierdzil ze jestesmy nieuczciwi Juz nie wim jak z nim rozmawaic we wtorek ide do szkoly do pedagoga bo my sobie nie radzimy z nim ani prosba ani grozba nic na niego nie skutkuje stopni nie ma za dobrych najgorzej z angielskim bo ma tylko jedna 4 a reszte jedynek
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana :----(polski tez odwalil temat był Czy kłamstewo należy karać uzasadnij swoje zdanie a Wojtek napisal :
Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę :---(
no to pewnie byl dumny ze moze pomagac;-);-);-)A tu nadal zadnej nie ma
Ja usmazylam sobie kotlecik,a robil je DominikKlaudia juz wstala a Wiktoria jeszcze spi
MH
Tez bym sie przeszła na bilard:-)Albo na lotkiuwielbiam te gry
A oto moj pomocnik podczas pracy;-)
słodziasek ta malutka twoja, cukiereczek normalnieAle masz fajnego pomocnika
A ja dzisiaj zrobiłam spaghetti I jadłam je sama M najadł się u babci fasolówki,a Helenka w ogóle nie chciała jeść Ale jakie dobre, nie wiedza co tracą
Moja Helenka też lubi babrac sie we wszystkiem co lepię w kuchni, ale o efektach nie będę wspominać
Niki własnie poszła spać ciekwa jestem ile pośpi
A Nikusia to ostatnio szleje , kręci się w koło z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek Do tego doszło czołganie Juz nie można jej na 5 sekund zostawić samej
A to moja lalunia:
By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-07
maraton dobrze powiedziane, ja lubie zakupy ale jak mam kupic sobie cos do ubrania lub czarkowi albo darkowi, wogole jakies niebanalne zakuy, ale jak ide po chleb make bylki itd to mnie az nerwi cosFaktycznie ,tłoku to tutaj nie ma
Joasiu życzę ci żeby pani pedagog coś pomogła ,moja córka też w 4 klasie i czasami też potrafi zabłysnąć ,ze zastanawiam sie skąd ona sie urwałacierpliwości i siły kochana
Luna no nie zartuj że ona ci kurz na pólkach wyszukuje toż ona gorsza od najgorszej z kawałów
Dowikla jaki przystojny pomocnik,mój Ksawek też sie garnie ,ale do mącznych rzeczy ,surowego mięsa w zyciu nie wział by do ręki,a Dominik -zuch chłopak
Mh ja uwielbiam spagetti,a oni nie wiedzą co tracą,Niki rośnie jak na drozdzach
Ja dziś miałam fajny dzionek ,z rana pykłam kawke z m przed jego pracą ,a potem fik do wyrka i obejrzałam sobie film na kompie,potem szybkie sprzątanie ,obiad i juz wrócił m.Pojechaliśmy odwieżc Klaudie na urodziny i do miasta na big zakupy ,bo w lodówce tylko prąd został:-) ,to był maraton ,bo 3 markety zaliczyliśmy,chociaż wybieraliśmy mleko i jogurty czyli nic specjalnego to powiem waam ,ze takie zakupy strasznie mnie zrelaksowały,normalnie odpoczęłam
Teraz m ogląda zakup kontrolowany ,ja klikam i przymierzam sie do kąpielia potem już