reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

M dzwonił i bardzo kursu zadowolony:tak:,bo niektórzy to olewkę sobie zrobili :sorry2: i pospijali się wczoraj:szok:.A wykładowca powiedział,że na egzaminie będzie honorował tych co systematycznie na zajęcia chodzą:tak::cool:.

reklama
M dzwonił i bardzo kursu zadowolony:tak:,bo niektórzy to olewkę sobie zrobili :sorry2: i pospijali się wczoraj:szok:.A wykładowca powiedział,że na egzaminie będzie honorował tych co systematycznie na zajęcia chodzą:tak::cool:.
No to plusik dla mezusia:tak::tak::tak:Dobrze wiedzial kiedy zabłysnac:-);-)

Jeszcze raz dziekuje za rade w sprawie okien:tak::tak::tak:Udalo sie od razu:-)

poczytalam ale nie moglam zrobic cytatow wiec pisze co pamitam,a z tym gorzej;D

DOROTKA
trzymajcie sie w szpitalu.1na szczescie ze poszlas prywatnie do endokrynologa i na szczecsie to madra lekarka sie wam trafila!oby wszytsko bylo dobrze!;))

MLENKA
fajnie ze wpadlas;)))

ELFIKO
u nas to dopiero okuapacja;))))))))))))))))))

JOASIU
wspolczuje problemow,mnie to dopeiro czeka
mysle ze pedagog to dobre posuniecie.a moze gdzies do poradni psychologiczno-pedagogicznej go zapisz na jakas grupe,albo do psychologa?

LUNA
myslalam ze moja tesciowa jest wredna;))
ale na szczecsie moja mi nie sprawdza stanu kurzu bo u mnie duuuuuuzo czysciej niz u niej;DDDD
ale tez potrafila nie raz zalezc za skore.szczegolnie swoimi madrymi radami i wtracaniem sie we wszytsko.
na sczzecsie przez te 10lat wychowalam sobie tesciowa;))))))))))))
teraz nie moge bardzo narzekac.poza tym ona wie ze ju bardzo nie ma co sie madrzyc bo ja i tak zrobie po swojemu i z erguly dbrze robie
no a ona teraz czesto dzwoni a to jak cos na k,mpie zrobic a to o lekarzy jakis zapytac;))
trzymam kciuki.jak zacznie szalec to ja pogon;))))

u nas pogoda dzis do abni.cay dzien mzawka i deszcz,teraz mgla.nie bylam z dziewczynami na dworze.
jutro Pauline tesciowa zabiera do kosciola,bo ja z tych mnie praktykujacych;DDD na szczescie tesciowa nie robi mi z tego powodu wyrzutow;)
mnie czeka za tydzien bo zebranie do komunii

MARTUS
To w takim razie co myslisz o tym metylan:confused:Wiesz to cos co reklamuja w tv z hasłem-nie pozwol zeby Twoj dom zamienil sie w gabke

Dowikla dobrze ze Ci sie udalo z oknami;)))
ja tak robie od poczatku;)))
mozesz rozszcelniac je od gory lub od dolu;)

para z gotowania prania,oddychania musi gdzies uciekac.skor wentylacja slabo dziala to wtedy wlazi w sciany.a teraz jak rozszczelniasz okna to bedzie uciekac.

a u moich sasiadow nowy budynek,maja kratki wentylacyjne takie z zamnkieciem i ja dzis patrze ze wszytskie pozaklejane plastrami!!!!!!!!!!!11:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tylko w kuchni troche odsloniete!
co za ludzi.lepiej sie kisisc we wlasnym smrodku???????????
a tak na powaznie dom wytynkowny w tym roku,onka pozamykane,goraco i jeszcze wentylacja pozaklejana-wilgoc po zimie gwarantowana!!!

a ja juz mam dość Wojtka Wczoraj przyszedł ze szkoły mąz byl w domu ja chcialam mu pomóc z matematyka i nie tylko a on nie ze dziś zrobi I od rana polka sie zaczela fochy nerwy histeria i nie wiadomo co Jeszcze stwierdzil ze jestesmy nieuczciwi Juz nie wim jak z nim rozmawaic we wtorek ide do szkoly do pedagoga bo my sobie nie radzimy z nim ani prosba ani grozba nic na niego nie skutkuje stopni nie ma za dobrych najgorzej z angielskim bo ma tylko jedna 4 a reszte jedynek
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(polski tez odwalil temat był Czy kłamstewo należy karać uzasadnij swoje zdanie a Wojtek napisal :
Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę :zawstydzona/y::-:)-:)-(
zdanie pierwsza klasa :tak::tak::tak:
prostota teraz w modzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tu nadal zadnej nie ma:szok:
Ja usmazylam sobie kotlecik,a robil je Dominik:tak::tak::tak:Klaudia juz wstala a Wiktoria jeszcze spi:tak::tak::tak:

MH
Tez bym sie przeszła na bilard:-)Albo na lotki:tak:uwielbiam te gry:tak::tak::tak:

A oto moj pomocnik podczas pracy;-)
no to pewnie byl dumny ze moze pomagac;-);-);-):confused::confused::confused:
Ale masz fajnego pomocnika :tak:

A ja dzisiaj zrobiłam spaghetti :tak: I jadłam je sama :szok: M najadł się u babci fasolówki,a Helenka w ogóle nie chciała jeść :dry: Ale jakie dobre, nie wiedza co tracą :-p

Moja Helenka też lubi babrac sie we wszystkiem co lepię w kuchni, ale o efektach nie będę wspominać :-D

Niki własnie poszła spać ciekwa jestem ile pośpi :dry:

A Nikusia to ostatnio szleje :-D , kręci się w koło z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek :tak::-D Do tego doszło czołganie :tak: Juz nie można jej na 5 sekund zostawić samej :tak:

A to moja lalunia:
p1130500.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-07
słodziasek ta malutka twoja, cukiereczek normalnie:tak::tak::tak::tak::tak:
Faktycznie ,tłoku to tutaj nie ma:tak:
Joasiu życzę ci żeby pani pedagog coś pomogła ,moja córka też w 4 klasie i czasami też potrafi zabłysnąć ,ze zastanawiam sie skąd ona sie urwała:szok:cierpliwości i siły kochana:tak:
Luna no nie zartuj że ona ci kurz na pólkach wyszukuje :szok:toż ona gorsza od najgorszej z kawałów:szok:
Dowikla jaki przystojny pomocnik:tak:,mój Ksawek też sie garnie ,ale do mącznych rzeczy ,surowego mięsa w zyciu nie wział by do ręki,a Dominik -zuch chłopak:tak:
Mh ja uwielbiam spagetti,a oni nie wiedzą co tracą:-D,Niki rośnie jak na drozdzach
Ja dziś miałam fajny dzionek ,z rana pykłam kawke z m przed jego pracą ,a potem fik do wyrka i obejrzałam sobie film na kompie,potem szybkie sprzątanie ,obiad i juz wrócił m.Pojechaliśmy odwieżc Klaudie na urodziny i do miasta na big zakupy ,bo w lodówce tylko prąd został:-) ,to był maraton ,bo 3 markety zaliczyliśmy,chociaż wybieraliśmy mleko i jogurty czyli nic specjalnego to powiem waam ,ze takie zakupy strasznie mnie zrelaksowały,normalnie odpoczęłam:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz m ogląda zakup kontrolowany ,ja klikam i przymierzam sie do kąpieli:cool:a potem już:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
maraton dobrze powiedziane, ja lubie zakupy ale jak mam kupic sobie cos do ubrania lub czarkowi albo darkowi, wogole jakies niebanalne zakuy, ale jak ide po chleb make bylki itd to mnie az nerwi cos:dry::dry::dry::dry:

reklama
Witam:-):-):-)
Jutro wyjeżdża ode mnie moja siorka więc wreszcie będę miała czas popisać i poczytać was troszkę.
A teraz pozdrawiam wszystkie gorąco:-):-):-)

Do góry