reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

CZESC-DZIEWCZYNY-JESTEM-W-SZPITALU-SPACJA-NIE-DZIALA-TUTAJ-ODKRYLAM-NETA-OCZYWISCIE-PLATNY-ALE-NA-CHWILE-MUSIALAM-WEJSC-NIE-WIEM-CZY-AGNES-WAM-PISALA-ALE-PEWNIE-TAK-DZIEKI-AGNES-oliwka-juz-spi-bo-na-caly-dzien-spala-15-minut-wiec-o-19usnela-musze-zaraz-isc-zobaczyc-czy-sie-nie-przebudzila-aby-nie-pakala-i-nie-wyrwala-sobie-cewnikaWiec-do-jutra-do-15mamy-caly-czas-cewnik-Szpital-o-tyle-fakny-ze-mozna-chodzic-po-korytarzu-sa-dzieci-Oliwak-chodzi-na-nozkach-za-raczkePOZDRWIAM-WAS-SERDECZNIE

Buziaki dla Oliwki!:tak::tak:

reklama
dzieki-za-kciuki-postaram-sie-jutro-zajzec-ja-juz-nalogowiec-bb-hihihih-oliwka-jeszcze-spi-:tak:ciekawe-jak-ta-noc-bedzie-wygladac-ja-sobie-rozmawiamz-z-dziewczyna-tutaj-ale-zaraz-ide-spac-DOBRANOC

CZESC-DZIEWCZYNY-JESTEM-W-SZPITALU-SPACJA-NIE-DZIALA-TUTAJ-ODKRYLAM-NETA-OCZYWISCIE-PLATNY-ALE-NA-CHWILE-MUSIALAM-WEJSC-NIE-WIEM-CZY-AGNES-WAM-PISALA-ALE-PEWNIE-TAK-DZIEKI-AGNES-oliwka-juz-spi-bo-na-caly-dzien-spala-15-minut-wiec-o-19usnela-musze-zaraz-isc-zobaczyc-czy-sie-nie-przebudzila-aby-nie-pakala-i-nie-wyrwala-sobie-cewnikaWiec-do-jutra-do-15mamy-caly-czas-cewnik-Szpital-o-tyle-fakny-ze-mozna-chodzic-po-korytarzu-sa-dzieci-Oliwak-chodzi-na-nozkach-za-raczkePOZDRWIAM-WAS-SERDECZNIE

tak pisałam ,trzymajcie się :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka usnęła mi dzis o 20.20 ,ciesze się.

Obejrzałam sobie Hausa ,a zaraz będe oglądać tancerze :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No , nadrobiłam, ale malutko dziś....
Widać, że pogoda wszedzie pięna, szkoda, że Anabubka nie ma tyle szczęścia, no ale Mrozy!zobowiązują...

A my dzis u teściowej na urodzinach, powiem wam, że nawet bylo calkiem fajnie, no jakoś tak dziwnie az. HIHI. Piotr musiał zmyć się wczesniej, bo do pracy na 18, a my zpstalysmy i po Brzyduli poszłyśmy na spacer, spacer w drodze do domu, ale z tesciową, no szok. Pierwszy raz zyciu.

na jutro zostaliśmy zaproszeni na kawuche do brata ( ale P nie pojdzie, bo po nocce i przed nocką ), kurcze, jutro MIKOŁAJ, cholera, a jak nic w buty nie mam.
Dlaczego nie przypomnialyscie wczesniej?????????????????????????????

luna jaki Mikołaj????????? :cool:
mikołaj przecież w grudniu a mamy listopad :tak::tak::tak::tak::tak: coś Ci się popierniczyło kochana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie tez cala ferajna juz spi:tak::tak::tak:uwielbiam taka cisze:-):tak:
ja sobie leze i pozeram kolacyjke i popijam herbatke owocowa z miodem i cytrynka bo cos nie teges jest z moim gardlem:no:

my już po gościach mama z tatą byli przed 12 a 10 minut temu pojechali:-:)-:)-(
mama była pierwszy raz a mieszkam tu od prawie półtora roku:-(ale pierwszy krok zrobiła:tak::tak::tak::tak:
antoni dostał pakę pieluch ,autko z dzwiękami (które już kofffaaa),2 komplety pościeli,butelkę 300ml:-) 2 smoki do butelek:-) i 2 bodziaki na długi rękaw:tak::tak:
julka opaskę do włosów 4 gumki lalkę agatkę mini ,masę słodyczy i 10 zł:-)
adam 2 hot welssy czy jak to się pisze z jakimś stoperem ,komiks kaczora donalda 10 zł i masę słodtczy
ja 80 pierogów ruskich kilogram białej kiełbasy ,słodycze a i kaczkę wiejską:-)
no moc prezentów jak po mikołaju:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
było milusio i wesoło byliśmy na spacerku bo cieplutko +6 i słoneczko a i autem jechałam po taaakiej przerwie:-)dałam radę:-)

malinka wow ile prezentów. super, że spotkanie się udało:tak:

No , nadrobiłam, ale malutko dziś....
Widać, że pogoda wszedzie pięna,

kurcze, jutro MIKOŁAJ, cholera, a jak nic w buty nie mam.
Dlaczego nie przypomnialyscie wczesniej?????????????????????????????

niestety nie u wszystkich u mnie pada śnieg z deszczem

lunka jaki Mikołaj????

buziaczki dla Oliwki

a ja dzisiaj cały wieczór w kuchni. M sobie zażyczył dwa placki do pracy na jutro, no więc on młodym się zajmował, a ja piekłam.
mały już śpi. po kąpaniu o 20.00 ładnie sobie zasnął w łóżeczku:eek:, był zmęczony. zobaczymy jak jutro mu to pójdzie.
obejrzę jeszcze "Tancerzy" i zmykam.

hmm koreczki z dorsza. Marta rzuć przepisem:tak:
Ja w Groszku kupiłam takie kosteczki 5x5cm w panierce i to są koreczki z dorsza,bez ości 16,40 kg,Julu to 5 potrafi zjeść:tak:.
Anabubciu,sęk w tym,że w Chełmie to są tylko 2 alergolog na NFZ a przy zapisie zawsze proszą o numer albo tydzień wcześniej potwierdzić wizytę osobiście:tak:.
Pół dnia mnie muli i jak wstaję to podbrzusze mnie boli jakby ktoś ciął,buuu:-(.
Dorotka,wracajcie szybko.

reklama
a na rozmowę mój patent tak ją kieruj by musiał odpowiadać:tak:
moj jak odpowiada to trzema słowami, nie, nie wiem i nic :dry::dry::dry::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
co mnie osobiscie doprowadza do szału :tak::tak::tak::tak:

ja też bym tak nie potrafiła zrobić jak ta babaka,jak póxniej pracodawcy spojrzec w oczy :sorry2:
pewnie dlatego nie przychodzila osobiscie ;-);-):sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a ja wam powiem tak a prpo tego artykułu poszłm do pracy jak adam miał 13 m-cy pracowałam ponad 4 lata bez dnia zwolnienia ba nawet 3 urlopy miałam nie odebrane i 300 godzin nadgodzin zaszłam w ciążę z julką szefowa wysłała mnie na urlop a następnego dnia trafiłam do szpitala i do końca ciąży na zwolnienie urodziłam julę wcześniej potem macierzyński 3 m-ce urlopu i 2 lata wychowawczego pracoowałam 2 lata znów zero zwolnień opieki nad dzieckiem tylko kilka dni urlopu....i zaszłam w ciążę z antonim ..i znów w 3 m-cu zwolnienie do końca ciąży macierzyński zaległy urlop i wychowawczy na 3 lata i nie mam żadnych wyrzutów sumienia :no::no:
ja popracowałam 3 miesiace i pozniej dostalam umowe na rok
zaczelam prace we wrzesniu a ze nie chcieli na dac wolnego pomiedzy swietami a sylwestrem to poszlam sobie na chorobowe, tak przechorowałam do 8 stucznia gdzie okazało sie ze jestem w ciązy poszłam do gina i dał mi zwolnienie lekarskie od razu (praca stojaca, dojazdy, praca takze w godzinach nocnych) ciągłam je do konca a po urodzeniu (od 14 września) mialam macierzyńskie ktore skonczyło mi sie dopiero 28 stycznia br:tak::tak::tak::tak:
wcale nie żałuję :no::no::no::no::no::no:
As o co chodzi?????????????????????????????????????

my już po gościach mama z tatą byli przed 12 a 10 minut temu pojechali:-:)-:)-(
mama była pierwszy raz a mieszkam tu od prawie półtora roku:-(ale pierwszy krok zrobiła:tak::tak::tak::tak:
antoni dostał pakę pieluch ,autko z dzwiękami (które już kofffaaa),2 komplety pościeli,butelkę 300ml:-) 2 smoki do butelek:-) i 2 bodziaki na długi rękaw:tak::tak:
julka opaskę do włosów 4 gumki lalkę agatkę mini ,masę słodyczy i 10 zł:-)
adam 2 hot welssy czy jak to się pisze z jakimś stoperem ,komiks kaczora donalda 10 zł i masę słodtczy
ja 80 pierogów ruskich kilogram białej kiełbasy ,słodycze a i kaczkę wiejską:-)
no moc prezentów jak po mikołaju:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
było milusio i wesoło byliśmy na spacerku bo cieplutko +6 i słoneczko a i autem jechałam po taaakiej przerwie:-)dałam radę:-)
e no to super was obkupiła ;-);-);-):tak::tak::tak::tak:
oby wam szybko te badania porobili i byscie do domku wrocily szybciutko ;-);-);-)

ja "juz" po pracy dzis mialam zapierdziel a ze nie potrafie robic powoli i spokojnie to mnie wykorzystuja, zawsze trafiam na najgorsza robote :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry: jak sie ktos nie wyrabia to natalko prosze przejdz tam i pomoż :dry::dry::dry::dry:
wrrrrrr, ale jest jeden plus czas szybciej mi leci :tak::tak::tak::tak:

Do góry