reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Była As, nie mam As:)))

U nas -1, wiatrzycho okropne, ucho mnie boli a naprawde biegiem wszystko, no i zdążyło zawiać. Szukałam kurcze czapki, no i tak je pochowałam, że znaleźć nie mogę. Fakt, że niecierpię, al e w taka pogodę.....poświęcę się:)))

Jestem kochana,ale przelotem.
Dzieje się u mnie dzieje.
Czasu brak na wszystko :wściekła/y::-(.
Idę na moment do rowu :tak:
Zostawiam coś :-)

reklama
My juz po spacerku:tak:Bylismy na dworze ponad 1,5 godzinki ,udalo mi sie tez podejsc na poczte i do sklepu:-)na dworze jest kure***zimno i do tego ten wiatr-masakra:no::no::no:Wrocilismy mega zmarznieci:no:Jestesmy juz po cieplej herbatce z miodem i z cytrynka:tak::tak::tak:
Dominik jakby mniej kaszle wiec jest szansa ze jutro pojdzie do szkoly:tak::tak::tak::-):-):-)

Rano chcialam popisac jeszcze ale mi sie laptop wylaczyl :szok::wściekła/y:a jak po sniadaniu z powrotem wlaczylam to mialam mega zawiechy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGNES
Ja moich nigdy nie zmuszam do jedzenia bo to do niczego dobrego nie prowadzi:no::no::no:nie chca to nie jedza i tyle
Zdrowe dziecko z glodu nie umrze,bedzie glodna to sama zawola:tak::tak::tak:

witam .
Miłego dnia
no struś pędziwiatr zawitał:-):-):-):-)
Co tu taki mały ruch ,ja co jakiś czas zaglądam ,a tu nic sie nie dzieje.
dzisiaj jest u nas 2 stopnie ,ale ie ma tego lodowatego wiatru ,co nie zmienia faktu ,że i tak jest zimno:tak:
bo to tak jakby zima nadchodzi cy cuś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u mnie ogórkowa się gotuje mieszkanie tak ogólnie no baaardzo ogólnie ogarnięte:tak:za to dzieciaki mają błysk w płytach dvd a syf mieli taki że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pudełka osobno części pudełek wogóle brak:dry:płyt zresztą też:dry:część płyt tak zniszczone że też śmietnik zaliczyły:dry::dry:posegregowałam im płyty na julkoew adamowe i antkowe a i wspólne:tak:i ciekawam jak długo się ten stan utrzyma:sorry::sorry::sorry::sorry: pościel im zmieniłam brudna już się pierze:tak:a teraz mi się nic nie chce:-p z As sobie przez telefon pogadałam a odebrałam chyba za 3 razem bo julka z antkiem taski koncert odwalali że nic nie słyszałam prócz nich:-)

A ja nic nie zrobilam hehe:szok:Mlode spia,Dominik si bawi a ja sobie siedze;-):-)Obiad mam ,posprzatane tez,pranie sie wypralo wiec pelen luzik:tak::tak::tak:Wpilam juz capucinko,zjadlam Danio i czaje sie na rodzynki w czekoladzie ale nie chce mi sie isc do kuchni

PATRYSIU
Napisz mi jak bede mogla wyslac Tobie druga paczuszke:tak:nie wiem czy wolisz jeszcze do tesciow czy pozniej na nowe mieszkanko.W kazdym badz razie daj mi znac:-)

Hej mamuski!

Ja juz jestem po drugim dniu pracy.Odzyłam!!!Szkoda ze to tylko na zastepstwo!!!:-(
A do kiedy to zastepstwo:confused:

My juz po obiadku i pozmywalam:tak::tak::tak:Zeszlam na dwor przestawic wozek z tylu domu i jest tak zimno ze szok:szok::szok::szok:Jak wyszlam na balkon to na termometrze sa 2 stopnie ale jak tak strasznie wieje to jest odczuwalne jakby byl jakis mroz:no::no::no:
Mlodzi sie bawia jakos ale co chwile musze kogos upominac:no::no::no:

Ja juz jestem po drugim dniu pracy.Odzyłam!!!Szkoda ze to tylko na zastepstwo!!!:-(
Zastępstwo, ale awsze nowego oddechu złapiesz, też bym chciała...

Jestem kochana,ale przelotem.
Dzieje się u mnie dzieje.
Czasu brak na wszystko :wściekła/y::-(
A co konkretnie, kurcze, ae nas zaniedbujesz kochana prz ta szkołę. I Ty jeszcze bejbusia chcesz:-D:-D:-D

Mężuś przysnął, mała odkurza swoim tyci odkurzaczem, a ja zaliczyłam juz rowerek, jeszcze jakieś brzuszki. Musze tego weidera znaleźc i sie zabrac za niego znów.

A tu ciszaaaaaaa szaaaaa szaaaa

Hej mamuski!

i jak opowiadaj:tak:
Zastępstwo, ale awsze nowego oddechu złapiesz, też bym chciała...

A co konkretnie, kurcze, ae nas zaniedbujesz kochana prz ta szkołę. I Ty jeszcze bejbusia chcesz:-D:-D:-D

Mężuś przysnął, mała odkurza swoim tyci odkurzaczem, a ja zaliczyłam juz rowerek, jeszcze jakieś brzuszki. Musze tego weidera znaleźc i sie zabrac za niego znów.

A tu ciszaaaaaaa szaaaaa szaaaa
ja też się diecę tylko ćwiczyć mi się nie chce:no:
boziu jak mi sie chce spać muli mnie taka pogoda:wściekła/y:

reklama
Witam dziewczynki, nie nadrobie wybaczcie ale nie dam rady. Nie wiem czy mnie jajnik, macica czy biodro boli :no: nie mogę stać, siedzieć, leżeć, kucać nic :no: wiem że ostatnio dostałam zabawką w biodro ale wątpie czy to od tego :sorry: Kubek próbuje przysnąć jeszcze trochę ale coś marudzi :sorry: jak poczuje się lepiej to zjarzę papa

Do góry