reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkie chyba na Brzydulę czekają :-D:-D a ja wiem że będzie 239 odcinek :tak: to czyli że może będzie dłużej lecieć niż przypuszczałyśmy :tak:

MH ale mi smaka narobiłaś teraz :-D:-D:-D:-D idę bo Kubek wstał, może uda mi się wieczorem zajrzeć :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wszystkie chyba na Brzydulę czekają :-D:-D a ja wiem że będzie 239 odcinek :tak: to czyli że może będzie dłużej lecieć niż przypuszczałyśmy :tak:
Dłuzej tzn:confused::confused::confused:Ile ma byc wogole odcinkow bo ja co chwile slysze lub czytam inne wersje:szok:
Wiem tylko ze w jakims odcinku w tym tygodniu Marek bedzie mial wypadek samochodowy i trafi do szpitala

My juz po obiadku i juz pozmywalam i umylam sobie glowe:tak::tak::tak:Dominik mnie znowu wkurza i ma siedziec u siebie w pokoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One stale przez Niego wyja i jest jeden wielki sajgon:no::wściekła/y:
Jak sa same to potrafia sie mega grzecznie bawic, a tylko zjawia sie Dominik i juz jest zadyma:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na Brzydulke a pozniej na wieczor i jak mlodzi pjda spac wkoncu hehe;-):-)

MALINUS
A jakiego esemeska dostalas co:confused::confused::confused:;-);-);-);-);-)
oj Dowikluś no zboczonego:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Antoszka wstał dzieciaki u siebie układają puzle takie 1300 elementów:szok:no i z racji tego że Antek wstał to się zaryglowali w pokoju bo już ćwierć mają ułożoną a on by im szybko pomógł:-D:-D:-D:-D:-D
no zmykam się ubrać i do pracki zmywam:confused::confused::confused:
żeby już była 21.30..................................................................................
papatki lasencje:happy2:

oj Dowikluś no zboczonego:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Antoszka wstał dzieciaki u siebie układają puzle takie 1300 elementów:szok:no i z racji tego że Antek wstał to się zaryglowali w pokoju bo już ćwierć mają ułożoną a on by im szybko pomógł:-D:-D:-D:-D:-D
no zmykam się ubrać i do pracki zmywam:confused::confused::confused:
żeby już była 21.30..................................................................................
papatki lasencje:happy2:
Aaaa
No to milej pracki MALINUS i szybkiego powrotu do domku hihi;-);-);-)

Żadna mi nie odpowiedziała, ae w końcu doszłam czego nie wiedziałam i znalazłam na torrentach. 9 odcinków już się ściąga, hura!!!
TYlko ja to "oglądam"?

No gdzie ta Brzudula??? Nie moge sie doczekać. I ytak w ogóle to za krótkie te odcinki, mi mało, hihi, !!!

Spadam póki co, mała baaardzo marudna się obudziła, ech, do juterka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się witam po obiadku :-D małżonkowi szanownemu też obiadek smakował ;-) pierwszy raz to jadł ;-) proste danie a on zachwycony jakbym mu jakiego łososia podała :-D hihi Córeczka też wcinała aż jej się uszka trzęsły ;-)
Powiem wam że dla takich chwil to aż milusio gotować ;-)

Właśnie sie mnie syn przyszedł zapytać jak sie pisze ć-jak cipka:-D:-D:-D:-D:-D:-Dteż sobie przykład zanalazł:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to sobie chłopak przykład znalazł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

My juz po obiadku i juz pozmywalam i umylam sobie glowe:tak::tak::tak:Dominik mnie znowu wkurza i ma siedziec u siebie w pokoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One stale przez Niego wyja i jest jeden wielki sajgon:no::wściekła/y:
Jak sa same to potrafia sie mega grzecznie bawic, a tylko zjawia sie Dominik i juz jest zadyma:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na Brzydulke a pozniej na wieczor i jak mlodzi pjda spac wkoncu hehe;-):-)
to co on szczypiorkom robi???????

Beta, kopytka dla ciebie ;-):-p

jejku ale mi smaka narobiłaś :-p:-p:-p:-p podziel się z koleżanką :tak::tak::tak::tak::tak::-)

tez słyszałam ze będzie gdzieś ok tyle odcinków :tak::tak::tak::tak::tak:
ale mnie to wkurza ze ona się z Piotrem spotyka,ja to bym chciała zeby róciła do Marka :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Dłuzej tzn:confused::confused::confused:Ile ma byc wogole odcinkow bo ja co chwile slysze lub czytam inne wersje:szok:
Wiem tylko ze w jakims odcinku w tym tygodniu Marek bedzie mial wypadek samochodowy i trafi do szpitala

oooo tego to nie wiedziałam :no::no::no::no::no::no: może Ula pojedzie do niego do szpitala :sorry2::-):-):-):-):-):-)

Żadna mi nie odpowiedziała, ae w końcu doszłam czego nie wiedziałam i znalazłam na torrentach. 9 odcinków już się ściąga, hura!!!
TYlko ja to "oglądam"?

No gdzie ta Brzudula??? Nie moge sie doczekać. I ytak w ogóle to za krótkie te odcinki, mi mało, hihi, !!!

dla mnie tez te odcinki są stanowczo za krutkie :tak::tak::tak::tak:

Jetsem dopiero teraz bo byłam na mieście w sprawie pracy.zostawiłam 3 CV-zobaczymy :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale z jednym kolesiem to się prawie pokłuciłam,na bank nie zadzwoni.wyobraźcie sobie że tylko zobaczył moje CV i jak dowiedział się ze mam dziecko to juz spuścił nos na kwintę,że to dla niego problem przyjąc matkę z dzieckiemz e ajk dziecko zachoruje to mu rzucę zwolnieniem i nie będzie miał kto pracować.wkurzyłam się na maksa ,no jak to tak skresla mnie z góry tylko dlatego ze mam dziecko no kurw.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to lekkie przegięcie nie uważacie?to z naczy ze jak kobieta zdecyduje sie na dziecko to ma już pzresrane bo w dzisiejszych czasach nie chcą przyjmować matek paranoja.
powiedziałąm mu że wiem ze do mnie nie zadzwoni niby powiedział że bym tak nie myslała ale ja wiem swoje,skreślił mnie za sam fakt ze jestem matką.jak bym była panną to by mnie przyjął bez żadnego ale.bo powiedział ze wywarłam na nim dobre wrażenie ze na 3punkty daje mi 2+ tylko dlatego że mam dziecko:no::no::no::no:

niech spada na drzewo,nawet gdyby zadzwonił to i tak nie przyjme tej pracy,zreszta godziny mi nie odpowiadają bo praca od 10.00-20.00,weekendy wolne ale co z tego skoro cały tydzień bym dziecka praktycznie nie widziała.do kitu.

a wkurzyłam się :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Agnes...Współczuję ci...Ja jak szukałam kiedyś pracy to nie byłam pytana o dziecko ani nic...Ale domyślam się co czujesz..wrr ja bym mu już powiedziała do słuchu ...

reklama
kolka raczej nie bo masaż brzuszka nie pomagał nawet na moment- poza tym ma katarek,kicha i kaszle co jakis cas więc to na pewno preziębienie- a do esculapu mam troche daleko- jak M w pracy to nie bede chodziła z chory dzieckiem taki kawał...
do Medyka chodze na moim osiedlu-podobno dzisiaj tylko tak jest że miejsca nie ma- bo ja w sumie tez na dzieciach sie z takim cymś nigdy nie spotkałam, a sama niedawno tam chodziłam;-) i to dość czesto byłam "chora" jak chodziłam do szkoły:-D:-D:-D
Dziwna jakas ta przychodnia nawet jakby to mialo byc jednorazowe to nie powinno sie tak niemowlaka potraktowac:no:
ja spóźnione ale szczere i gorące życzenia kochana:tak:

no witaj kochana:-)

łóżko świetne:tak:

śliczny:-)

wyje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

widziałam je na żywo bo w realu jest stoisko tchibo są świetne:tak:

kochana ja bym na twoim miejscu nie czekała to jest noworodek jak nie przychodnia to szpital:tak:

pewnie zapraszamy napisz nam coś o sobie:happy2:

witam lasencje:happy2:
dziś dopiero teraz bo niedawno dopiero prąd nam włączyli:wściekła/y:
wczoraj spędziliśmy super miły dzień wspólne śniadanko zabawa w kalambury potem obiadek długi spacer po cmętarzu po powrocie herbatka ciasteczka zabawa w zgadywanki dzieciaki wesołe wtulone w nas cieszyły się że wreszcie rodzinna niedziela potem wspólna kolacja chłopakki robili kolacje a my dziewczyny śniadanie dzieciaki poszły spać my dobry sexik pogaduchy no dzień superaśny:tak::tak::tak::tak:
julka nadal w domku jeszcze kaszle więc ją trzymam:tak:
od godziny się zbieram pranie nastawić póki jest prąd ogarnąć chałpę i jakoś nie mogę:-):-)
No to super dzien mialas:tak:
Tak więc piszę conieco o sobie ;-)
Agnieszka jestem :-) Mam 21 lat,i cudowną córeczkę Anię.Urodziła się 13.03.2008.Jest wspaniałą rozgadaną dziewczynką ;-) Choć właśnie mi marudzi-dałam ją do łóżeczka żeby się zdrzemnęła a ona marudna :sorry:cosik zasnąć nie umie.Co jeszcze...Nie pracuję,siedzę w domku,ostatnio dość mocno zaangażowałam się w pomoc bezdomnym kociakom...Mamy w domu dwa koty i psa :-D Także zwierzyniec dość pokaźny ;-) No i zapomniałabym o moim kochanym mężusiu :-D On wkońcu też ci mój :-D
Nie wiem co jeszcze,jak o czymś zapomniałam to pytajcie :tak:
Już wiem co zapomniałam :-D Dać wam foteczkę mojej córci ;-)
Oto i Ania :-)

Sliczna dziewczynka
Asa współczuję Ci kochana.
Pierwsze słysze zeby nie przyjeli noworodka do lekarza :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jak Oliwka była mała to jak mnie coś niepokoiło to bez kolejki nas przyjmowali bo wiadomo z noworodkiem to róznie bywa :tak::tak::tak:
ja bym asia zrobiła im awanturę albo niech przyjadą do domu b u nas tez wizyty domowe są :tak::tak::tak::tak::tak:

Zdrówka dla Maksia ,aby dzis było już lepiej:tak::tak::tak::tak:

pewnie dołączaj :tak::tak::tak::tak::tak:

sliczna masz córeczkę :tak::tak::tak::tak::tak:
a może teraz pochwalisz się nam jak ty wygladasz>?????:-)
Agnes zgadzam sie z ta przychodnia Nie powinno tak byc
Jesteście okrutne :-D Ale oki,zaraz wyszukam jakieś zdjęcie ;-)
EDIT:
Dodaję fotkę ;-)

A tu jeszcze trochę Anulki ;-)

Tutaj miała 3 dni :-)

Fajne z was laski Jeny ona miala ciemne wloski jak sie urodzila a teraz taka blondyneczka :tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to sobie chłopak przykład znalazł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

to co on szczypiorkom robi???????

jejku ale mi smaka narobiłaś :-p:-p:-p:-p podziel się z koleżanką :tak::tak::tak::tak::tak::-)

tez słyszałam ze będzie gdzieś ok tyle odcinków :tak::tak::tak::tak::tak:
ale mnie to wkurza ze ona się z Piotrem spotyka,ja to bym chciała zeby róciła do Marka :-p:-p:-p:-p:-p:-p

oooo tego to nie wiedziałam :no::no::no::no::no::no: może Ula pojedzie do niego do szpitala :sorry2::-):-):-):-):-):-)

dla mnie tez te odcinki są stanowczo za krutkie :tak::tak::tak::tak:

Jetsem dopiero teraz bo byłam na mieście w sprawie pracy.zostawiłam 3 CV-zobaczymy :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale z jednym kolesiem to się prawie pokłuciłam,na bank nie zadzwoni.wyobraźcie sobie że tylko zobaczył moje CV i jak dowiedział się ze mam dziecko to juz spuścił nos na kwintę,że to dla niego problem przyjąc matkę z dzieckiemz e ajk dziecko zachoruje to mu rzucę zwolnieniem i nie będzie miał kto pracować.wkurzyłam się na maksa ,no jak to tak skresla mnie z góry tylko dlatego ze mam dziecko no kurw.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to lekkie przegięcie nie uważacie?to z naczy ze jak kobieta zdecyduje sie na dziecko to ma już pzresrane bo w dzisiejszych czasach nie chcą przyjmować matek paranoja.
powiedziałąm mu że wiem ze do mnie nie zadzwoni niby powiedział że bym tak nie myslała ale ja wiem swoje,skreślił mnie za sam fakt ze jestem matką.jak bym była panną to by mnie przyjął bez żadnego ale.bo powiedział ze wywarłam na nim dobre wrażenie ze na 3punkty daje mi 2+ tylko dlatego że mam dziecko:no::no::no::no:

niech spada na drzewo,nawet gdyby zadzwonił to i tak nie przyjme tej pracy,zreszta godziny mi nie odpowiadają bo praca od 10.00-20.00,weekendy wolne ale co z tego skoro cały tydzień bym dziecka praktycznie nie widziała.do kitu.

a wkurzyłam się :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Co za PALANT :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja jak sie zatrudnialam w kauflandzie i mialam juz Oliwke to nic takiego mi nie mowili Ze mam dziecko to juz jestem skreslona Ale slyszalam ze takie cos jest :wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez jeszcze nie nosze czapki a do tego dzisiaj mialam kurtke bez kaptura:no::no::no:Jeszcze troszke przypizdzi i chyba zaczne zakladac czapke chociaz bardzo,ale to bardzo nie lubie:no::no::no:A pozniej marzne i narzekam na bol glowy i uszow

Ja sobie przed spacerkiem posprzatama w "kanciapie"-takie pomieszczenie obok drzwi wejsciowych do domu w ktorym mam piec gazowy,liczniki wody i dosyc duzo miejsca na rozne klunkry.Wystawilam dziewczynek rowerki,zawinelam w folie i poszly na balkon a tam bede wstawiala wozek jak beda mrozy i snieg
Ja juz chodze w czaoce Bo wlasnie mnie pozniej uszy bola :-p
MH
To dobra jestes z tym pieczem hehe
A to ze Helence tak sie podoba wyrko to chyba dobrze;-):-)Chcialabym Ja widziec buszujaca caly dzien kolo niego:-);-)

A ja wczoraj rano wuszlam sobie na balkon w pizamce i w kurtce a pozniej tak z rozpedu wzielam smieci i poszlam je wyniesc tez w pizamie:-D:-D:-D:szok:
:-D:-D:-D

No i bylam u dentysty Nie bylo tak zle Tylko troche bolalo Oliwka pol spala A pol patrzala grzecznie Pozniej poszlam do domu ja zaniesc Moja mama z nia zostala w domu a ja poszlam do kolezanki JENY NORMALNIE SZOK NORMALNIE JEJ ZAZDROSZCZE MIEC TAKIEGO MALEGO SZKRABA :tak:

Teraz w domu z Oliwka Ona jakas marudna od wieczora Ale wrzeszczy i wymusza wszystko :wściekła/y:

Do góry