reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH
To dobra jestes z tym pieczem hehe
A to ze Helence tak sie podoba wyrko to chyba dobrze;-):-)Chcialabym Ja widziec buszujaca caly dzien kolo niego:-);-)

A ja wczoraj rano wuszlam sobie na balkon w pizamce i w kurtce a pozniej tak z rozpedu wzielam smieci i poszlam je wyniesc tez w pizamie:-D:-D:-D:szok:

Dobre :-D

:-D:-D:-D

MH to mała ma zajęcie i nie marudzi Ci:tak:

Już marudzi :eek: Bo znalazła jeszcze jedna paczkę gwiazdek i jątrzy żeby je poprzyklejać :eek: A ja najpierw chce zamontować lampkę a potem gwiazdy :tak:

Dobra, pozmywałam i mam gdzie kopytka lepić :eek:

Marta-zaproszenie wysłałam ;-)
A do reszty,mnie znajdziecie tu : Logowanie do nasza-klasa.pl
Tylko napiszcie mi nick z BB bo ja to się gubię potem kto jest kto :-D
Ps.nie wystraszyć się proszę ilości zdjęć :-D

Wysłałam ci zaproszenie, mam w profilu taką sama fotkę jak na bb :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pykłam weidera:yes::yes:to przysiadłam na chwile popatrzeć co u was:tak:
Ja mam za daleko do śmietnika i wolę w piżamie nie chodzić:-D:-D,bo zawsze akurat wtedy mnóstwo samochodów musi przejechać:-D
uwielbiam pieczarki,za to mój syn niestety -wyrodny,doszukuje sie ich w jkażdej niemal potrawie czy aby przypadkiem podstępnie nie zostały dodane:-D

Medea, no współczuje okropnie, nie dośc, że masakra w domu z bąblem, to jeszcze z kwitkiem odprawili, no takie maleństwo????!!!!
Choć rzeczywiścoie nie ma 38 nie ma paniki.

Można tak nieśmiało do was dołączyć?? ;-)
A czemu nieśmiało, pchaj się , co tak sama bedziesz siedzieć:-D:-D:-D

A tu jeszcze trochę Anulki ;-)

Tutaj miała 3 dni :-)

Super zdjęcia, mała słodzizna, a Ty całkiem sympatyczna babka:-)

:-D:-D Nieźle nieźle :-p

Widzę że pora na temacik obiadowy w sam raz ;-)
Ja dzisiaj robię pieczarki smażone...Tak jak kotlety..
Maczamy pokrojone plasterki pieczarek w jajku i bułce tartej i siup na patelnie i gotowe :tak: A jaka pychotka:-)
A my dzis morszczuk z ziemniaczkami i surówka porową
Mała zupka rybna na Soli z makaronikiem kwiatuszkowym.

Wysłałam zaproszenie :tak:

Właśnie sie mnie syn przyszedł zapytać jak sie pisze ć-jak cipka:-D:-D:-D:-D:-D:-Dteż sobie przykład zanalazł:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-Dnie no, ale model!!!
A ja sobie obiecałam, jak moja już zacznie walić tekstami , to jej to wszytsko spisze.

Ha! Nic mi się dziś nie chce,ale wzięłam się i pozmywałam naczynia,obrałam już ziemniaczki na obiadek...Zaraz muszę młodą z łóżeczka wkońcu wyjąć bo potem mi powie żem wyrodna matka :-D hihi ale jakoś musiałam ogarnąć to wszystko,a z nią plątającą się pod nogami to KATORGA delikatnie mówiąc ;-)
Laseczki,dużo tu was to sobie pomyślałam że zapytam...Macie kochane może jakieś rady jak cholerka rzucić palenie??Palę już 8 lat prawie :-( paczka dziennie mi leci...Czyli 300zł....a koniecznie musimy zmienić mieszkanie-mamy tu grzyba i wilgoć a płacimy za to badziewie 800zł+media (wynajem) jak rzuciłabym palenie to możemy pomyśleć o mieszkaniu za 1000zł+media...Bo w tej cenie prędzej coś w normalnym stanie znajdziemy niż za 800zł....
Macie jakies rady??Wiem,wiem,nie powinnam palić w ciąży i wogóle...Ale ja mam cholernie słabą silną wolę i nawet wtedy nie umiałam wytrzymać bez papierosa...Doradzicie cosik mądrego?Pliss...

Oj dziewczyno, bić cie nie będę, ale dziecko powinno zasunąc Ci kopa pod żeberko. A poważnie, gdybyś nie była w ciąży poleciłabym TABEX, skoro jesteś polecę Ci książkę, jest rewelacyjna i na prawdę pomaga. Daj mi maila, musze to mieć gdzieś jeszcze na komie, albo płycie.
A zapytam jescze -mężuś nie pali?

Hej,ja nie jestem w ciąży ;-) Mówiłam o czasach kiedy z Anulką w ciąży byłam ;-)
Ps.Mąż nie pali...I wkurza go moje palenie no i to że z jego wypłaty idzie miesięcznie 300zł na fajki...

reklama
Hej,ja nie jestem w ciąży ;-) Mówiłam o czasach kiedy z Anulką w ciąży byłam ;-)
Ps.Mąż nie pali...I wkurza go moje palenie no i to że z jego wypłaty idzie miesięcznie 300zł na fajki...

Ja rzucałam palenie 2 razy, skutecznie, jak zachodziłam w ciąże :tak: Po Helenie wróciłam niestety do palenia, ale teraz nie zamierzam :tak:

Zrobiłam kopytka, chyba na trzy dni :szok: :-D Helenka wcinała takie z wody :-D A ja już zjadłam porcję odsmażanych na masełku :tak: pycha :-p
Tylko pranie cos kiepsko schnie :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry