reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrze ze te kozaczki w stolicy,ciekawe czy jest mozliowsc odbioru osobistego to sira by mi odebrala.Paulina ma jeszcze ale juz se male robia te co ma
no i niech ma raz rozowe:-D
a ze przekoslawia stopy ,mimo ze wkladki nosi to Weronika juz w nich nie pochodzi

reklama
FAJNE KOZACZKI :tak:
AGNES chyba masz racje jakas grzechotke kupie :tak:

Oliwka budzi sie pomalu Ja nadal w pizamie rozpizdziej w mieszkaniu ale co tamhihhi
Pozniej ide na miasto i do jakiegos dentysty pojde mojej na kase chorych babki chyba nie ma Postaram sie jeszcze z nia skontaktowac Tylko to jest zab z przodu to i tak bede musial za niego zaplacic
Wiec dzis musze isc do baku Bo denstysty i do kolezanki do szpitala I z tego sie strasznie ciesze Jejku jak jej zazdroszcze takiego malego szkaraba :tak:

a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
HI ,HI dzień zaduszonych i przystojnego żołnierza widzi,może ona jest jak melinda gordon?????:-D:-D
witam sie i ja ,tylko poniedziałek wstał od razu jakie ożywienie na forum,,,ja mam dziś 2 dzieci w domu ,bo w naszej szkole 2 listopada zawsze maja wolne ,jakby ludzie tego dnia też do pracy nie chodzili:no:a potem będą sobotę jakąś odrabiać za to ,bezsens:tak::dry:
Sunday ,ale masz fajnie że idziesz do pracy ,a do tego do tak świetnej i miłej pracy:tak::tak:zazdroszczę ,bedziesz teraz opoiekunką ??

witam porannie poniedzilkowo:-)
za oknem -5 brrrrrrrrrr,ale chociaz slonce wychodzi
mala zjdla wlasnie kasze wiec postanowilam sie juz nie klasc i zobaczyc co was:-)
Matko, ale wcześnie sie z łóżka wygoniłaś, mi ciężo dziś byłp spać, tak przyjemnie...

a iu mnie wczoraj bylo 2 topnie na plusie i chmury i wiatr.co Ty na to???????????????:cool2:
lipa, i najgorsze jest to, ze juz u wszytkich bedzie taka lipa, i to na stale, z żadkimi wyjątkami

w ogole mam problem z mala.bo p ma dniowke czyli wraca po 16 do domu,mama ma problem ze zwolneiniem sie z pracy,na ojca nie licze ani na tescia.do sasiadow jej nie dam bo maly chory-wyladowali z piatku na sobote na ostrym dyzuzrze bo maly mial atak dusznosi-zapalenie krtani.
muse prosic bratowa w ciazy zeby przyszla z moim bratem ppilnowac malej poki moja mam nie rzyjedzie.
a do tego pociag mamy po 14 czyli pol godz wczesiej musimy wyjsc z domu,a Paulina konczy lekcje o 12.30:dry:
czyli musze kogos prosic zeby ja ze szkoly ktos przywiozl bo na piechote sie nie wyrobimy:dry:
o matko

Witam poniedziałkowo! Mam dzisiaj na 11.30 do pracy -pierwszy dzień!:eek::eek::eek:
trzymam kciuki, powodzenia.

a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rewelacja!!!!!!!!!!!!

alo Matki Polki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
pobudka!!!!!!!!1
zaraz moje dziecie wtsanie i bede musiala isc to wszytskie sie zleca:dry:
i tak si stało:-(

a takie kozaczki wlasnie ogladam dla Pauliny,tylko musze jej stope zmierzyc
Śliczne różowe kozaki ze skóry TCHIBO 36/37 (801524989) - Aukcje internetowe Allegro
swietne, ja musze dzis albo jutro połazić za kozaczkami dla małej, póżniej może być jeszcze gorzej, zimniej znaczy.

No i witam
Wczoraj wstałam na chwilkęod kompa, wracam, a tu laptop zamknięty, mężuś w seksi majteczkach zaprasza do siebie, no musicie mnie zrozumieć, ze już kompa nie wlączyłam...

A dzis zimno, znów, rano na minusie, mała w nocy troszkę się budziła, bo sie rozkopywała i marzła, no jak nigdy, a nie moge tam za mocno kaloryfera rozkrecić, bo robi sie paskudne powietrze, i za gorąco i dopiero jest problem, ble.
Zaraz wsiadam na rowerek, później zakupy, spacer, jakiś obiad-rybka dokładniej, mam nadzieje, że samochód dziś bedzie do odbioru bo na zakupy trzeba jecgać, a siadka pod wózkiem to za mało.

LUNA oczywiscie ze rozumiemy dlaczego wczoraj nie weszlas wieczorem na kompa ;-)

Oliwka wstala Juz przebrana i ubrana Bozimno jakos u mnie :-(
Zaraz jemy cos i kolo 12 wypad Umowilam sie z asystentka stomatologa na przed 13 aby zobaczyla tego mojego zeba :-(
Oliw cisnie kupke wiec zas przebieranie hihi Lece cos posprzatac w mieszkaniu

reklama
Zona chrzestnego Oliwki wczoraj urodzila o 18,50 Justynke 4100
Pierwsze dziecko kubisia urodzila w styczniu 2008 roku a wazyl 4350:szok:
Ja mialam cc ale ja podziwiam za takie kolosy ihihihi
Wlasnie z nia pisalam eski i ide tam do niej dzis zobaczyc to mala :tak:

gratulacje!

Witam poniedziałkowo! Mam dzisiaj na 11.30 do pracy -pierwszy dzień!:eek::eek::eek: Troszke ogarnełam w kuchni-gary pomyłam zaległe. Zjedliśmy z Maksem kanapeczki z serkiem i nie mam już pieczywa!:-( Bede musiała jeszcze przed pracą polecieć do sklepu jak opiekunka przyjdzie.
Głowę sobie muszę umyć, no i co ja na siebie włożę, przez ostatnie dwa lata chodziłam głównie w t-shertach!:szok:

Rano mój M uświadomił mi, że w samochodzie nie mam "drapaczki" do szyb a szron niesamowity! Muszę się poratować jakąś linijką!:eek::eek::eek:

sundey będzie dobrze.

witajcie poniedziałkowo.
jestem niewyspana. mały mi wstawał chyba z 10 razy w nocy.
u nas tylko + 2 stopnie, ale jest ładne słoneczko.
trzeba zrobić sobie jakąś kawkę i ogarnąć trochę mieszkanie. wczoraj wszystko zostawiłam jak przyjechaliśmy i tak stoi.

miłego dnia mamuśki.

Do góry