Luna ,a dlaczego szpiegujesz sąsiadów i czego oni nigdy nie robią?????????????
zaintrygowałaś mnie dziewczyno
to wpadnij podłogi czekają ,a w szafie też sie coś do układania znajdzie
o Ty szpiegu
AGNES kolezanka napisala eska ze dzis nie beda jej dawac oksy :-(Pewnie nie daja bo weekend i nie chce im sie w razie czego pracowac :-(
Po co maja sobie sami prace dodawac wrrrrrr Nie lubie tego szpitala Nie rodzilam tam :-)
no to rzeczywiscie juz mi się nie podoba ten szpital żeby czasem się nie przepracowali Ci lekarze
Mam takich sasiadów z naprzeciwka, którzy pięknie nas przywitali, przez pierwsze pół roku obrzucali nam jajami drzwi, kradli wycieraczki ....
Teraz łaskawcy nam odpuscili, ale za to pala w windzie, bo wiedzą, że z dzieckiem z 10p nie zejde czy nie wejde na pieszo, ni eodpowiadaja dzien dobry, mierza na ulicy......
w ogóle to szoguny jakies, kare smierci za sam ryj powinni dostać, młodzi i starzy!
Generalnie smierdza jak tacy co sie nie myja, zawsze nieogolony jeden z drugim, no syf poprpstu, mądrymi oczami tez nie grzesza, a maja 4 auta, dwa audi, i 2 bmw, ja tam im nie zazdroszcze, ale po prostu nienawidze za spierdolenie nam poczatku cy współnego jakze mialo byc szczesliwego zycia.
No i obudzili mi mala wrzasj=kiem na klatce zaraz przy moich drzwiach, kłócili sie na maksa, okazało sie, że szanowna małżonka zostala gdzies tam na noc i podrapali jej samochod, poprzebijali opony, wybili szybe, ta zamiast zadzwonic na policje, to na tych kołach i takim autem przyjechala do domu, polozyla sie jakby nic i dopiero jak mężuś wstał to powiedziala mu co sie stało. Przed blokiem zbiegowisko, awantura, ze na 10 p slyszłąm. No i to cale moje szpiegowanie, ze wiesząłm pranie, zeby sobi eposłuchać, tzn najpierw suszaki rozkadałam, ble ble ble
współczuję takich sąsiadów,ja bym ich chyba rozszarpała gołymi rękami
fajna fryzurka,bardzo ci w niej do twarzy ;-);-);-);-);-)
madziula czy my oglądamy to samo zdjęcie luna ma jasne włosyBardzo ładna fryzura luna i pasują ci ciemne włosy
wrócilismy z zakupów,kolejki wszedzie dosłownie.
Kwiaty i znicze na cmenatrz już kupiłam.
Jutro jedziemy na cmentarz a później na obiadek to teściowej także lajtowy dzień będzie.