reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna ,a dlaczego szpiegujesz sąsiadów i czego oni nigdy nie robią?????????????
zaintrygowałaś mnie dziewczyno:tak:
to wpadnij podłogi czekają ,a w szafie też sie coś do układania znajdzie:-D:-D:-D

o Ty szpiegu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AGNES kolezanka napisala eska ze dzis nie beda jej dawac oksy :-(Pewnie nie daja bo weekend i nie chce im sie w razie czego pracowac :-(
Po co maja sobie sami prace dodawac wrrrrrr Nie lubie tego szpitala Nie rodzilam tam :-)

no to rzeczywiscie juz mi się nie podoba ten szpital :no::no::no::no: żeby czasem się nie przepracowali Ci lekarze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam takich sasiadów z naprzeciwka, którzy pięknie nas przywitali, przez pierwsze pół roku obrzucali nam jajami drzwi, kradli wycieraczki ....
Teraz łaskawcy nam odpuscili, ale za to pala w windzie, bo wiedzą, że z dzieckiem z 10p nie zejde czy nie wejde na pieszo, ni eodpowiadaja dzien dobry, mierza na ulicy......
w ogóle to szoguny jakies, kare smierci za sam ryj powinni dostać, młodzi i starzy!
Generalnie smierdza jak tacy co sie nie myja, zawsze nieogolony jeden z drugim, no syf poprpstu, mądrymi oczami tez nie grzesza, a maja 4 auta, dwa audi, i 2 bmw, ja tam im nie zazdroszcze, ale po prostu nienawidze za spierdolenie nam poczatku cy współnego jakze mialo byc szczesliwego zycia.
No i obudzili mi mala wrzasj=kiem na klatce zaraz przy moich drzwiach, kłócili sie na maksa, okazało sie, że szanowna małżonka zostala gdzies tam na noc i podrapali jej samochod, poprzebijali opony, wybili szybe, ta zamiast zadzwonic na policje, to na tych kołach i takim autem przyjechala do domu, polozyla sie jakby nic i dopiero jak mężuś wstał to powiedziala mu co sie stało. Przed blokiem zbiegowisko, awantura, ze na 10 p slyszłąm. No i to cale moje szpiegowanie, ze wiesząłm pranie, zeby sobi eposłuchać, tzn najpierw suszaki rozkadałam, ble ble ble:-D:-D:-D

współczuję takich sąsiadów,ja bym ich chyba rozszarpała gołymi rękami :tak::tak::tak::tak::tak:

o i znów bym zapomniała, obiecane zdjęcia, ciemne, bo wieczorem i byle jakie bo sama robilam i to telefonem, ale ...

fajna fryzurka,bardzo ci w niej do twarzy ;-);-);-);-);-)

Bardzo ładna fryzura luna i pasują ci ciemne włosy:tak:
madziula czy my oglądamy to samo zdjęcie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: luna ma jasne włosy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wrócilismy z zakupów,kolejki wszedzie dosłownie.
Kwiaty i znicze na cmenatrz już kupiłam.

Jutro jedziemy na cmentarz a później na obiadek to teściowej także lajtowy dzień będzie.

reklama
Witam Jestem tylko na chwilkę bo goście jadą niezapowiedziani na weekend:wściekła/y:My bulismy na cmentazru u Babci A. To jest ze 30km w jedną strone. My opiekujemy się grobem poza nami nikt tam nie jeździ... Jesteśmy na miejscu otwieram bagażnik i pytam męża gdzie kwiaty, zabrał tylko świerk, kwiaty zostały w piwnicy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A mówie wczesniej zapakuj to i to a ja ubieram Zuzę. No i niby wszystko co kazałam zabrał. Musi pojechać jeszcze raz i weź potem sie nie kłóć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pewnie nie zajrze bo jak goście w domu to przy garach bedę stała:dry:

mamita głowa do góry,będziesz miec przynajmniej w domu wesoło :tak::tak::tak::tak::tak:
a co nie lubisz mieć gości?????
uśmiechnij sie ,trzeba tez widziec pozytywne strony tych odwiedzin :-p:-p:-p:-p:-p:-p

zjedlismy już zupkę,Oliwka lezy w łóżeczku ale nie po drodze jej ze spaniem,namiętnie rozmawia z kaczka :-D:-D:-D:-D:-D

a ja pije sobie goracy kubek-żurek z grzankami(jakoś mnie tak naszło):tak::tak::tak::tak::tak:

a i się wkurzyłam bo dostałam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w poniedziałek miałam iśc do gina a tak teraz dupa wizyte będe musiała przesuwać ,jakby choć raz nie mogła się spuźnic z 2 czy 3 dni tylko przyjść dzień wcześniej,zawsze mi pokrzyzuje plany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wkoncu udalo mi sie dotrzec:no:Od rana mialam problemy z laptopem,wiec zjedlismy snaidanko i pojechalismy do biedronki na zakupki.Pozniej siedzielismy sobie na podworku bo jak swieci sloneczko to jest bardzo cieplo:tak::tak::tak:Teraz mlode spia a ja sobie toszke posprzatalam i gotuje obiad na jutro bo mamy gosci:-):tak:Karkowka juz sie smazy a pozniej bede robila kotlety z cyckow z kurczaka.Rano obiore sobie ziemniaczki:-);-)
Lece troszek poczytac poki laptop dziala

cześć ,jestem już :-):-):-):-):-)

Olika sie obudziła ok 5.00,już się bałam że to koniec spania ale chyba wołała mnie dlatego ze była odkryta więc ją przykryłam i kazałam spac i szybciutko usneła bez problemu i spalismy do 7.30 także spoko.

dziś Oliwka ma towarzystwo bo Klaudia została na noc więc będą sie razem bawić a ja zajme się w spokoju porządakami i odetchne psychicznie:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Moja Wiktoria tez sie przebudzila ale po 7 zeby Ja przykryc (chociaz zawsze przykrywaja sie same)ale pozniej obydwie pospaly do po 9:tak::tak::tak:

a ja sobie zrobiłam właśnie porządek z pazurkami,troszke skruciłam,opiłowałam,skurki sobie wyciełam,muszę tylko sobie pomalowac ale to potem.

gdzieś za godzinke idziemy na zakupy,trochę mroźno brrr
Ja tez bym musiala sobie strzelic manecure i pedicure ale jakos nie amm kiedy:dry::no: poza tym nie chce mi sie

o i znów bym zapomniała, obiecane zdjęcia, ciemne, bo wieczorem i byle jakie bo sama robilam i to telefonem, ale ...

Slicznie wygladasz:tak::tak::tak:

No a teraz najwazniejsze
MH
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Wszystkiego najlepszego zyczy Anka z rodzinka:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam takich sasiadów z naprzeciwka, którzy pięknie nas przywitali, przez pierwsze pół roku obrzucali nam jajami drzwi, kradli wycieraczki ....
Teraz łaskawcy nam odpuscili, ale za to pala w windzie, bo wiedzą, że z dzieckiem z 10p nie zejde czy nie wejde na pieszo, ni eodpowiadaja dzien dobry, mierza na ulicy......
w ogóle to szoguny jakies, kare smierci za sam ryj powinni dostać, młodzi i starzy!
Generalnie smierdza jak tacy co sie nie myja, zawsze nieogolony jeden z drugim, no syf poprpstu, mądrymi oczami tez nie grzesza, a maja 4 auta, dwa audi, i 2 bmw, ja tam im nie zazdroszcze, ale po prostu nienawidze za spierdolenie nam poczatku cy współnego jakze mialo byc szczesliwego zycia.
No i obudzili mi mala wrzasj=kiem na klatce zaraz przy moich drzwiach, kłócili sie na maksa, okazało sie, że szanowna małżonka zostala gdzies tam na noc i podrapali jej samochod, poprzebijali opony, wybili szybe, ta zamiast zadzwonic na policje, to na tych kołach i takim autem przyjechala do domu, polozyla sie jakby nic i dopiero jak mężuś wstał to powiedziala mu co sie stało. Przed blokiem zbiegowisko, awantura, ze na 10 p slyszłąm. No i to cale moje szpiegowanie, ze wiesząłm pranie, zeby sobi eposłuchać, tzn najpierw suszaki rozkadałam, ble ble ble:-D:-D:-D
No to serio masz przerabane z tymi sasiadami Ze tez ludzie uwielbiaja wrogow wokolo sobie robic Jakby nie dalo sie dobrze zyc :wściekła/y::wściekła/y:
wszystkiego najlepszego zdrówka pociechy z męża i córek spełnienia marzen samych slonecznych dni dla dla MAMY HELENKI Z OKAZJI URODZIN ŻYCZY Joanna73:-):-)
MH I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN
JA JESZCZE ZYCZE BRACISZKA DLA DZIEWCZYNEK ;-)
I ja sie dołączam!!!!!!!!!!!!!!!! Samych radości i pciech z dzieciaczków!!!!!!!

A zapomniałam Wam siępochwalić, że wczoraj złapał mnie spontan i poszłam do fryzjera, zupełnie nie zanego, i dziewczyny, nie dość, że zapaciłam tyko 25zł z myciem, masażem, strzyżeniem, modelowaniem, to jeszcze nigdy tak zadowolona nie byłam.poszłam sobie za ciosem kupić farbe i dzis mi P pooży. zdrobiłąm fotki nowej owy, ale wiecie, ja fotogeniczna strasznie niie jestem! Zdjęcia zaraz wrzuce na kompa i pokażę.

No i dzwoniłam przed chwilką do P, co z nim, bo sie spóżnia. Wyobrażcie sobie ze wczoraj odebra auto od mechanika, zabulił 450zł, wczoraj jezdzilismy, bylo oki, dzis jak sie nagrza to znów to samo, pojecha na geodezje kó i jak stanął, to uszyć nie chciał. Lipa, znów to samo. Juz dzwonil do tego mechanika, ma przyjechac P do niego, ale auto ruszyć nie chce!!!!Musi czekac az ostygnie, ostatnio trwao to cały dzień i nockę! No masakra! Zła jestem strasznie, tyle kasy.Zaraz sie okaze, ze musi jeszcze jakies czesci powymieniać, i kolejne 200zł pęknie, no założę sie!!!
Super z tym fryzjerem Wugladasz zjebiscie Fajna zryzurka i glupity gadasz ze Ty nie fotogeniczna :tak:O samochodzie to szkoda slow Zlosciwosc rzeczy martwych :wściekła/y:
Spadam się rozładowac przy sprzataniu!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jak sprzatanie pomoglo Ja tez bym chciala sie tak rozladowywac To bym chyba wieczny blysk w domu miala :-p
AGNES ja nie rodzilam w tym szpitalu I to sa moje slowa ze im sie nie chce pracowac Ale w obu ciazach bardzo duzo razy tam lezalam Wiec juz sie nasluchalam i naogladalam :wściekła/y:No ale wiesz kazdemu sie nie dogodzi Jedni zadowolenia a drudzy nie:no:

I bylam u kolezanki Posiedzialam pol godziny G spacerowal wtedy ze spiaca Oliwka Fajnie ze ona czeka na takiego amlego babaska Nie zazdroszcze jej tego bolu ale tego co bedzie juz po narodzinach Oni maja synka ze stycznia 2008 Wiec mala roznica wieku I normalnie MNIE SIE UDZIELILO
EH CHCIALABYM BYC JUZ W CIAZY ALE KILKA ARGUMENTOW JEST NA NIE :-(
Robie obiadek dla niuni Dla nas jest jedzenie od wczorajszych urodzin G patrzy na kubice

My juz po skromnym obiadku bo jedlismy tylko pierogi:tak:Nie chcialo mi sie nic innego robic mam mam full roboty na jutro:-)
Niedlugo musze wrocic do garow i do sprzatania

Witam cieplutko bo u nas zimniutko!Ja dopeiro teraz.byliśmy u rodzicow ja wrociłam z Małym on teraz śpi bo cały dzień miał zajęty ;-) Wojtek jeszcze został tam coś pomaga!
Kurde ale zimno jest w domku tez się zrobiło,chyba będę musiała wlaczyc kaloryfer!
My jutro w domu rodzinnie siedzimy sami z M nie wybieramy się na cmentarze bo mamu daleko wszystkie a z Maksem nie chcemy się tłuc.

ellooo

wpadlam napisac ze w Polsce jak zawsze mam malo czasu
U nas wszystko ok
Laura dzielna w drodze tv sie przydalo- pozyczylam od Agnieszki:tak:
Jutro idziemy na groby i rano w poniedzialek jade na podkarpacie :-D ja to sie najezdze:-D:-D:-D

Sciskam Was mocno i bede z Wami jak wroce do domku czyli za tydzien:sorry:

Teraz uciekam do brata

reklama
ellooo

wpadlam napisac ze w Polsce jak zawsze mam malo czasu
U nas wszystko ok
Laura dzielna w drodze tv sie przydalo- pozyczylam od Agnieszki:tak:
Jutro idziemy na groby i rano w poniedzialek jade na podkarpacie :-D ja to sie najezdze:-D:-D:-D

Sciskam Was mocno i bede z Wami jak wroce do domku czyli za tydzien:sorry:

Teraz uciekam do brata
Witam Kochana
Fajnie ze sie odezwalas:tak::tak::tak:Szkoda ze nie ejstes gdzies kolo Poznania:-(

SUNDAY
U mnie tez tak jakos chlodno w domku ale nagrzeje sobie jak skoncze sprzatac:-);-)
My jutro idziemy na cmentarz bo jestesmy tam umowieni z rodzina,a poza tym ja mam blisko wiec ide pieszo:tak::tak::tak:

Do góry