reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oJ malinka ,czy ty nigdy niczego nie zapomniałaś??:-D:-D:-D
Też masz z nim słodko :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Kuba zjadł już pół parówki :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D,właśnie mnie raczył o tym poiformować.:-D:-D:-D:-D
Już nawet złość na niego mnie minęła.
Pomijam fakt,że właśnie ugotowałam ziemniaki i kotlety się smażą.:-D:-D:-D:-D
Za kotleta to on i do nieba i do piekła pójdzie :-D:-D:-D:-D
Jedząc w tym tempie to on biedaczek stale musi być głodny,ja bym była:-D:-D
sunday_płaszczyka nie polecam ,bo dziadowsko uszyty to allegrowski żarcik był:tak:

reklama
Malina ,torebka listonosza super,pianino dla mnie śmieszna:-D:-D:-D:-D

W środę nie byłam na siłce ,bo się m nie wyrobił ,dziś sie szykujemy na 18,a od poniedziałku mamy zamiar 3 razy w tygodniu chodzić:rolleyes2:niestety w pewnym wieku ,ani kilogram w d ól:wink: nie drgnie bez potu na czole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam weekendowo;-):tak:.Troszkę nadrobiłam:zawstydzona/y:.
Dorotka wszystkiego naj naj dla Oliwki z okazji roczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączamy się i gorące buziaki przesyłamy:tak:.
A to obiecana komórka zwierzęca w moim wykonaniu.
(Nie patrzcie na blat ,bo jest pobrudzony różową galaretką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
Ale smakowita;-):tak:,ja ostatnio robiłam Olkowi leśnego ludka na konkurs do przedszkola
Zobacz załącznik 176759

Wczoraj jak M wrócił z pifffka od kumpla,jego żona (moja koleżanka) na tygodniu poroniła w 5 m-cu:-(,w ciąży paliła:szok:,piła kawę i matkę chorą na głowie miała,nawet skarpety jej musiała zakładać i codziennie autobusem do szpitala z nią jeździć na zmianę opatrunków.Stres swoje zrobił - w poprzedniej ciąży od 4-go m-ca leżała,bo komplikacje były.Trumienkę już kupili i do jej ojca do grobowca pochowają.:-(.Nawet M nie śmiał się spytać o płeć.Matka teraz u syna jest w Warszawie i na spacery sobie chodzi a J. powiedział,żeby na oczy mu się nie pokazywała bo zabije,bo to przez nią K. poroniła.(*)

Fajne te torebeczki:tak::tak::tak:Ja lubie takie copki;-):-)
antek wstał i jak narazie bawi się w łóżeczku żyrafą:-):-):-):-)
a ja jednym okiem rozmowy w toku drugim bb trzecim:-):-):-):-)allegro:-D:-D:-D:-D
No to ale masz podzielnosc uwagi Kochana:tak::tak::tak:Ja tez czesto tak robie

MH dzieci zawsze są zdolniejsze od rodziców ,my zadziwialiśmy swoich ,a nasze dzieci nas,dzieki temu świat idzie do przodu :tak::tak::tak::tak:
Nic dodac,nic ujac:tak::tak::tak:
Helenka sama obsługuje DVD :szok::szok::szok:

Kochana o co bedzie czekala na Ciebie az Jej cos wlaczysz:confused::-);-)
Moje tez wszystko sobie same wlaczaja i czasem Im sie uda a czasem narobia jakies szkody
no Madziula ty się pytasz czy ja byłam grzeczna?????????????:szok::szok::szok::szok:ja ?????????????????? no ja to najgrzeczniejsza chyba na całym forum jestem:-D:-D:-D:-D:-Dw tamtym roku nic nie dostałam:-:)-:)-(bo mikołajowi sklep za szybko zamkneli:dry:miał donieść w innym terminie:sorry2:ale jakoś mu nie podrodze było:dry::dry::dry:
MH a masz już jakieś bliżej określone typy łóżka dla Helenki????
No wlasnie MALINUS Ty taka grzeczna i nic...ja nie wiem:-DW sumie to ja tez jestem rzeczna i nie pamietam kiedy u mnie byl mikolaj ostatnio:-p:-D

My juz po obiedzie i mlodzi mnie znowu wkurzaja a w szczegolnosci oczywiscie Dominik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przeciez ten gowniarz robi sobie co chce i ma w dupie to co do Niego mowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam weekendowo;-):tak:.Troszkę nadrobiłam:zawstydzona/y:.

Dołączamy się i gorące buziaki przesyłamy:tak:.

Ale smakowita;-):tak:,ja ostatnio robiłam Olkowi leśnego ludka na konkurs do przedszkola
Zobacz załącznik 176759

Wczoraj jak M wrócił z pifffka od kumpla,jego żona (moja koleżanka) na tygodniu poroniła w 5 m-cu:-(,w ciąży paliła:szok:,piła kawę i matkę chorą na głowie miała,nawet skarpety jej musiała zakładać i codziennie autobusem do szpitala z nią jeździć na zmianę opatrunków.Stres swoje zrobił - w poprzedniej ciąży od 4-go m-ca leżała,bo komplikacje były.Trumienkę już kupili i do jej ojca do grobowca pochowają.:-(.Nawet M nie śmiał się spytać o płeć.Matka teraz u syna jest w Warszawie i na spacery sobie chodzi a J. powiedział,żeby na oczy mu się nie pokazywała bo zabije,bo to przez nią K. poroniła.(*)
O matko co za nieszczescie:no::no::no:
[*]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A juz im dam popalić :cool: SPodnie nie prszychodziły pisalam maile, to babeczka nie odpowiadała, jak zaczęłam spór to do mnie zadwoniła łaskawie, powiedziała, że wysłałą ale adresat nieznay... Rzeczywiście wysłała, tylko, ze koperta była pomazana i nazwa ulicy nie do odczytania :no:

Koniec tej tranzakcji, napewno nie bedzie dla niej mily :cool:
mi sie skonczył spór o wózek- gość ani widu ani słychu- konto zawieszone- też nie miał nigdy zadnych negatywów jako sprzedawca- tylko jako kupujacy jednego:eek:

no i zonk- na policje nie bede szla doniesienia składac i sie bawić w pieprzenie żeby jakąs kae z allegro dostac bo nei wiadomo ile tego będzie i czy wogóle dostane a teraz z małym dzieckiem nie ma jak:eek::no:

marta.. to straszne...:no::no:
[*]

reklama

Jejcia! [*] A tamte też poroniła? :-(

Do góry