reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Też masz z nim słodko :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Kuba zjadł już pół parówki :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D,właśnie mnie raczył o tym poiformować.:-D:-D:-D:-D
Już nawet złość na niego mnie minęła.
Pomijam fakt,że właśnie ugotowałam ziemniaki i kotlety się smażą.:-D:-D:-D:-D
Za kotleta to on i do nieba i do piekła pójdzie :-D:-D:-D:-D

reklama
MH nie zostawiaj tego tak:no:

Sundey my tak teraz mamy zamiar fotelik samochodowy drugi kupić. idziemy do Baby Fanta najpierw oglądać. oglądałam ostatnio w BF ubranka dla małego (body itp.) i powiem Ci że wcale nie były takie drobie.

My na szczęscie foteliki mamy od mojego brata, nosidelko stare ale bylo za free i teraz fotelik tez!:-) A te body to kupiliscie w BF czy tylko ogldaliscie i kupiliscie takie same na allegro?

Ja też jeste zaraz sobie kawke zapodam i czekam na rozmowy w toku...
no bardzo śmieszne -chce któraś kupić płaszczyk,nówka, nie noszony:-D:-D:-D:-D

Masz jakieś foty?Jaki rozmiar?

Helenka sama obsługuje DVD :szok::szok::szok:

Mój Mały też sam obsługuje-jak mu się szuflada otworzy to ucieka:-D
Dzieciaki musza nadarzac na techniką!!!Cały czas jakieś nowości na rynku!:-D;-)

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Trza lecytynę dać chłopakowi!;-):-D:-)

kochana w ubiegłym tygodniu przepisał a dziś władcy móch wijna polsko-ruska,korespondencja z kolegą, lużne kartki .okładka osobno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj nie upiecze mu się i on to dobrze wie......

malinka Ty to masz z nim przeboje.
przejdzie mu to taki głupi wiek, cierpliwości kochana, ale nie popuszczaj mu, niech przepisuje:tak::tak:

laski zmykam bo właśnie M przyszedł z pracy. zaglądnę wieczorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry