reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka już spi az jestem w szoku bo spała dzis prawie 3h w dzień i sama wieczorem wołała że chce spać :szok::szok::szok::szok: usnęła dosłownie w 10min:tak::tak::tak::tak:
No to niezle:tak::tak::tak:U mnie tez juz wszyscy spia:tak:Dominik usnal po Na Wspolnej a dziewczynki jakis 10minut temu:-):tak:
Ogladam Housa a Wy co porabiacie?????
Ja nic nie ogladam bo nic nie ma w tv:confused2:Leze sobei w wyrku i wlasnei skonczylam kolacyjke i ciepla herbatke:-);-)Zjadlabym sobie cos slodkiego ale nie chce mi sie dupy ruszyc
Ja ide gary myc:-(
Ja juz pomylam i zostaly mi tylko butle po kaszce,ale tego to juz dzisiaj nie umyje,o nie;-):-)

Czesc Wiesci od endo :-(
Dobrze ze poszlismy prywatnie
Jutro jade zas do katowic na dalsze badania I z tych badan albo powie ze taki jej urok albo wysle nas do Katowic do szpitala na szczegolowsze badania :-( Byc moze to sa zabuzenia hormonalne i jesli bedzie najgorszy scenariusz to TABLETKI DO KONCA ZYCIA i MOZE MIEC PROBLEMY W PRZYSZLOSCI wiecie seksualne lub np z ciaza itp :-(
Jestem podlamana Choc licze na to ze wyniki beda ok
Nastepna wizyta u endo z wynikami za tydzien w srode na 19,30
Oby wszystko bylo dobrze:tak::tak::tak:

a czarek dzis ani nic prawie nie jadl ani nie spał w dzień wogóle :szok::szok::szok::szok:
boje sie zeby jego nic nie złapało :no::no::no::no:
Oby Go nic nie zlapalo
Moze mial dzisiaj taki dzien poprostu

reklama
AGNES badanie krwi jutrro jade rono o 6,15 z chrzestnym oliwki On jezdzi autem rano do katowic do pracy wiec jade z nim a wroce niestety sama autobusem
A badanie krwi to :
Na+
K+
Cl+
I jeszcze jedno ale nie umiem przeczytac

Zaraz ide spac bo spalam te 3 godzinki w nocy I jutro po 5 trza wstac Nie wiem jaka nocka bedzie Ale jak bedzie strasznie to dam jej mleka Bo zis nie mam sil Ale od jutra zas Tzn nie dam jej tego mleka odrazu tylko jakby bylo zle
Mam nadzieje że badania wyjda dobrze. :tak:

helo
jestem dopeiro teraz bo musialam nowy pakiet wykupic na neta bo sie skonczyl.i czealam na atywacje
dziewczyny jzu spia:-)

Witaj Kochana:-):tak:
Kurcze chciałam obejrzec jutrzejszą Brzydule i nie chce mi sie stronka otworzyć:wściekła/y::wściekła/y:

Zuzia od paru ni nic nie chce jeśc tylko jogurt ewentualnie:no:
No to ogladnij sobie rano o 8 w tv:tak::tak::tak:
A ile Zuzia teraz wazy???

MAMITA a ja sie zastanawiam nad Twoja Zuzia i jej nerkami Jak ty sobie radzisz?Dostajes do glowy z zamartwiania sie ?
Ja sobie tlumacze ze bedzie dobrze ale ten gorszy scenariusz tez chodzi mi po gloiwie :-(

DZIEKI DZIEWCZYNY ZA POCIESZENIE
IDE SPAC DOBRANOC

to co nie umie ta dziewczyna zmienić dziecku pieluchy?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

to ja wam powiem jak moja teściowa zmieniła pampersa, my byliśmy na weselu a Hubert został wieczorem w domu z teściową, ładnie jej usnął. wracamy w środku nocy, mały się obudził, M położył go na naszym łóżku, mały się chwilę pobawił. Nagle patrzymy a tu cała kołdra mokra. M zdejmuje mu piżamkę a tu papmers założony nie dość, że tył na przód to jeszcze na lewą stronę. :-Dno i gdzie się miało to wchłonąć.

Ona ma 23lata, ale mój M ma 28l i też dla niego kupa to masakra, zmieniał pieluchę z kupa może 2-3razy tylko. Ale wiecie tata to zawsze tata!:happy2:

to mój M zmienia małemu pieluchy z kupą :tak:

Jutro jade zas do katowic na dalsze badania I z tych badan albo powie ze taki jej urok albo wysle nas do Katowic do szpitala na szczegolowsze badania :-( Byc moze to sa zabuzenia hormonalne i jesli bedzie najgorszy scenariusz to TABLETKI DO KONCA ZYCIA i MOZE MIEC PROBLEMY W PRZYSZLOSCI wiecie seksualne lub np z ciaza itp :-(

Dorotka mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

a teraz witajcie. wybaczcie ale nie nadrobię tego co naskrobałyście. przeleciałam tylko ostatnie dwie strony i to tak po łebkach. ja dopiero teraz, ale cały dzień coś było do zrobienia i mało czasu. mały wstał mi dzisiaj o 4.20. i nie chciał już usnąć. zasnął dopiero jak M poszedł do pracy. a w dzień sprzątanie (poprzeglądałam sobie w końcu szafy), pranie itp.
zmykam zaraz spać, coś dzisiaj nie mam weny nawet na czytanie.

Dobrej nocki

Kurcze chciałam obejrzec jutrzejszą Brzydule i nie chce mi sie stronka otworzyć:wściekła/y:
a mi się otworzyła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja wam powiem jak moja teściowa zmieniła pampersa, my byliśmy na weselu a Hubert został wieczorem w domu z teściową, ładnie jej usnął. wracamy w środku nocy, mały się obudził, M położył go na naszym łóżku, mały się chwilę pobawił. Nagle patrzymy a tu cała kołdra mokra. M zdejmuje mu piżamkę a tu papmers założony nie dość, że tył na przód to jeszcze na lewą stronę. :-Dno i gdzie się miało to wchłonąć.
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kurcze chciałam obejrzec jutrzejszą Brzydule i nie chce mi sie stronka otworzyć:wściekła/y::wściekła/y:

Zuzia od paru ni nic nie chce jeśc tylko jogurt ewentualnie:no:
moj jogurtów niestety nie moze jak byl młodszy dostał plam. skaza białkowa, teraz ma takie krosteczki wokół ust i na łydkach troszkę i na plecach już słabe ale są,
czasem mu daje łyżeczkę albo dwie ;-);-);-);-)
no i mleko normalne

a moj m raz mu kupe przebrał bo mnie nie było, a tak to mnie woła bo jak twierdzi "zaraz sie pożygam" :sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
akurat kto by pomyslal ze on taki wrazliwy :-D:-D:-D:-D:-D

duzo tego nie bylo;)
i jakmilo ze jeszcze kots tu jest:-)

super że po wizycie wszystko ok:tak::tak::tak::tak:
anabubka a twoja paulina ma jeszcze mleczaki???? bo mój adam tez ma 2 górne krzywe ale stomatolog mi powiedział że ortodonta to jak będzie miał zęby wszystkie stałe:sorry:i nie wiem :sorry::sorry:a ja mam krzywulcowe zęby i nie chcę żeby on jak ja się z tym męczył:tak:

a może na moją 8 zadziała bo mi się wybija i wybić nie może:wściekła/y:i nie wiem jaki to ma związek ale zawsze jak mam @ to ta 8 się uaktywnia:sorry::sorry::sorry:

kurcze a mnie przy @ strasznie lewy jajnik boli:-:)-:)-:)-(

Malinka Paulina ma uzebienie miesznae.1 i 2 ma stale,reszta jeszcze maleczaki
ale pewnie aprat dostanie bo ona zeby ma do przodu te u gory od ssania palcw przez 4 lata i do tego ma krzywy zgryz.logopeda juz adwno nam kazala do ortodonty:zawstydzona/y:
mi tez sie 8 uaktywaniaja wraz ze zblizajacaa sie @:wściekła/y:
i ostatanio tez mnie jajnik naku.....
pisze jajnik bo mam tylko lewy,ale w koncu ja lewa jestem:-D:-D:-D:-D:rofl2:

kazia ile ma twoj synalek??

Malina, straszne fopa z mojej stony :-D Ale jakis mi umknęło ze to ma być murzynka :-D

My po lekarzu :tak: W płucach i oskrzelach dziewczyny maja czysto :tak: Musimy sie tylko z katarem uporać, znowu...

dp dpbtez ze tylko katar

Grześ ma 7 lat
Jest już cisza:no: Myslalam ze zaraz będę musiala na rzęsach stawac jak on mi tak dawal popalic ze czterdzieści minut go uspokajałam ale jak cos się odezwalam to było jeszcze gorzej:szok: Dopiero przed chwila zacząl się odzywac i teraz musze z nim jakos porozmawiac tylko co mu powiedziec jak sama czuje się bezsilna:-( Mąż wyjeżdża a ja nie mam dostępu do konta :no::-( Inne kobiety to mogą sobie wziąć z konta i już a ja nie :-(

ja mam swoje konto sama a maz swoje.ale jak tylko dostaje kase to sobie zostawia ok.100zl na jekies tam wydatki a reszte mi przelea.i nie ma pomiluj:no::no::no::-D
w domu ja rzadze kase i ja mu wyliczam:-D:-D:-D:rofl2:

Lunka As w sprawie lalki do mnie dzwoniła :tak::tak:bo to taki nasz anioł no i struś pędziwiatr już jej dzis powiedziałam że w głowie mojego pietruszki tak ona funkcjonuje:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
MH super że oskrzela czyste to najważniejsze a kaatarek leczony czy nie po 7 dniach zniknie:tak::tak:
Kazia a ile lat ma grześ?????
i to fakt ja nauczyłam sie juz nic nie obiecuję dzieciakom ddopóki nie jestem pewna na 100% że mogę im to dać bo julka jak julka ale adam bardzo przezywa jak sie go " zawiedzie":tak:
słuchajcie toniek wstał mi z wypiekami temperatura 37.6 nie kaszle nie kicha zwrócił teraz obiad:-(ale idzę że ma spuchnięte bardzo bardzo dolne 2 ...może zwrócić przez zęby????

moze przezzeby,albo cos z gardlem sie zaczyna.oby nie angina

Kochana ja nie chce się wtrącać, ale siedmiolatek to chyba powinien dać sobie wytłumaczyć, że prezent będzie później... :eek: A jeśli nie to niech się wykrzyczy ze złości w koncie i koniec...
Ja to może i jestem wredna, ale za takie zachowanie to bym anulowała prezent...

ja mam podobnie.

cześć, dawno mnie nie było ale nie miałam głowy do pisania po ostatnich wydarzeniach:-:)-:)-:)-:)-( dzisiaj Was trochę poczytałam żeby chociaż co nieco być w temacie:tak:

widzę, że temat gwiazdkowych prezentów na tapecie, ja nie wiem jak to będzie z prezentem dla Miki, czarno to widzę w tym roku, chyba, że jakiś cudowny zastrzyk gotówki się trafi:eek:w co wątpię

ja nadal siedzę w domu, mam zwolnienie na Misię do końca tygodnia, strasznie kaszle ale na szczęście już sę odrywa więc nie jest źle, dzisiaj byłyśmy na rtg klatki piersiowej bo we wtorek Misia ma wizytę u kardiologa, ciekawe czego tym razen się dowiem:nerd:

trzymamy kciuki za Misie!
a zwrotu vatu nie macie?

to co nie umie ta dziewczyna zmienić dziecku pieluchy?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a kazda z was umiala od razu zmieniacpieluche?????????????
ja nie!dopeiro na Paulinie sie nauczylam:-)
moj zmienial ,gorzej z kupa ale jak mnie bnie bylo to musial sobie radzic.tylko ze moje dziecko jest takie wredne ze jak bylo z tata to kupa bardzo sporadycznie,czekala z tym na mnie:-D:rofl2:

dobrez bedzie!trzymam kciuki.a co w ogole owiedzilaa o malej?poza wynikami?
coz ,moja leki do konca zycia bedzie brala...:-(

reklama
Do góry