reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry wszystkim! My dzisiaj na nogach od szostej!Sam sobie wyszedł przez szczebelki z łózeczka i przyszedl do mnie do kuchni jak robiłam Wojtkowi kanapki!:-):-D

reklama
witam się porannie :-):-):-)

My na nogach od 6.40,Oliwka wstała mega wyspana ,nie było mowy aby ją jeszcze uśpic niestety:tak::tak::tak:

u mnie od rana pada,jest ponuro i brzydko brrrr

A gdzie to oglądacie??? moge prosić linka???

a Ty lunka dostaniesz w dupe ode mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo jakiś czas temu na mnie najechałaś ze opowiadam Brzydulę ,że Ty nie chcesz wiedzieć a teraz prosisz o linki wcześniejszych odcinków?oj nieładnie:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

nie dawac jej za to linków do Brzyduli :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam,
my też od 6 na nogach :eek:

Wiki, twój M był w domu?? bo cie ostatnio nie było??
MH tak M wiki przyjechał i jest teraz z nimi,przegapiłaś :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a Ty lunka dostaniesz w dupe ode mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo jakiś czas temu na mnie najechałaś ze opowiadam Brzydulę ,że Ty nie chcesz wiedzieć a teraz prosisz o linki wcześniejszych odcinków?oj nieładnie:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

nie dawac jej za to linków do Brzyduli :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
O Ty Cholero Jedna!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie będę oglądac z wyprzedzeniem, ale jak wiem, że mam iść do teściowej i nie będę widziała, to dobrze mieć coś takiego za pazuchą. A rano jak bąbel śi to poko, można nadobić, ale jak już nie, to nie mam szans zrozumienia czegokolwiek z dialogów:wściekła/y:.

Wpadłam jeszcze na chwilkę, bo pomyłam podłogi i przykułam się do fotela, hihi

No to ja wyciągam depilator...
Ja też mam depilator ale nie używam go :sorry:
Widzę Luna że tylko my zostałyśmy :tak: ja robię porządek w zdjęciach na kompie i muszę je zgrać na płytę, już mam ponad 750 zdjęć :szok: nawet nie wiedziałam :tak: dekle na dole wiercą w bloku i mi zaraz dziecko obudzą :wściekła/y: uziemienie im się zachciało robić :crazy:
Mi by teżpasowało porządek w zdjeciach zrobic
Witam sie i ja ,gardło mnie boli i taka słaba jestem,w ogóle do du... się czuje ,bo z m sie pokłociłam wczoraj ,nie mogę czsami z nim sie dogadać ,dziś nawet wstał ,sam sobie zrobił kawe ,śniadanie i wyszedł do pracy ,a zawsze tą pierwsa kawę piliśmy razem,czasami nie wiem co to będzie ,mam wrażenie pewnego oddalenia m-y nami.M mówi ,ze ja jestem kłotliwa i sie czepiam ,a ja chce tylko z nim pogdać ,żeby rozumiał moje racje ,niestety on słyszy to co chce:wściekła/y:to sie troszke wyżaliłam
Zdrówka dla ciebie i dzieci
a z chłopami oj u nas tez czasami burzliwie :dry:ja o niebie on o chlebie a zresztą u nas karzde chce mieć swoja rację na górze:sorry2::sorry2::sorry2:więc czasami błyska:baffled:
np teraz pietruszka jedzie na implantację bo się nowe casto w gnieźnie otwiera i wybrał sobie termin od 12 do 16 tłumaczę mu że 13 listopada Antka roczek że mógł wziąść termin od 4 do 10 to nie bo 10 ma bal dziesięciolecia castoramy (i to chamy zrobiły bez osób towarzyszących) no i to jest cholera ważniejsze bo na balu musi być nosz ***** mać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:byłam wściekła tym bardziej że załatwił opiekę nad dzieciakam tzn jego mama przyjedzie 10 w południe na 10 dni i będzie się zajmować nimi jak ja będe w pracy no szystko fajnie bo bardzo ja lubie ale pytanie co jest ważniejsze bal czy urodziny:sorry2::sorry2::sorry2:kłocić się z nim niue mam zamiaru moje zdanie zna sam zdecydował tylko ja w takim układzie żadnych urodzin nie robie mam to w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no się wygadałam:cool2::cool2:
Mojego M też nie było na roczkuKamilka
hej
nie zagladalam bo nie bylo czasu....
wczoraj robilam troche za szofera :cool2: hehe fajnie sie jezdzi - szkoda ze bez papierka... :sorry2::-(
dzisiaj od rana zakupy sprzatanie obiad...
od rana jest dzicz...
a popoludniu ide na tipsy.... od mamy koelzanka z pracy :tak:

do tego od czwartku przychodzi moj tata na mieszkanie bo Panstwo G. zwalaniaja nam claa lazienke i wynosza wszytko zeby odlaczyc jakies rurki i cos z przylaczem robic... bo jak wujek przyjdzie kafelkowac to zeby bylo juz gotowe....:tak::tak:
a od soboty dostajemy juz klucze :tak:
w przyszlym tygodniu m robi na 11:30 wiec caly dzien go nie bedzie no i ja i moj mlodszy brat pozrywamy sobie tapety i boazerie :tak::tak::tak: a wujcio moze tez juz przychodzic kafelkowac :-D:-D:-D

no to trza sie powoli zbierac :sorry2:
No to fajnie ze juz zaczynacie remont
Jak mi Oliwka da to was poczytam zaniedlugo Byla u mnei kolezanka I fajnie bylo :-)
Pozniej krotki spacer Oliwka miala dzis juz 2 drzemki jak nigdy Zadziwia mnie ta moja mala ostatnio
Imageshack - dsc01153tq
Śliczna
Dorotko pietruszka to moje określenie piotrka ja jestem malinka on pietruszka:-D:-D a skąd pytnie czy ktoś by ciebie chciał z dzieckiem????ja miałam 2 i "chciał" wiesz myślę że to kobieta inaczej patrzy :tak:owszem ja zakochalam się w pietruszce bez pmięci ale kiedy okrzepłam kiedy planowaliśmy wspólne życie to było masę pytań czy zaakceptuje dzieci? jak je będzie traktował? czy je pokocha?czy ?czy?czy? no i dużo spraw organizacyjnych bo ja przenosiłam się z innego miasta więc szkoła ?przychodnia?mieszkanie dla wszystkich?ale daliśmy radę myślę że prawdziwa miłość góry przenosi dodaje sił:tak:co nie znacza że zawsze jest różowo że nie ma zgrzytów:cool2: docieramy się nadal :tak:ale co chyba najważniejsze my prócz tego że się kochamy jesteśmy też przyjaciółmi i to chyba jest sekret tego że tyle przeciwności przezwyciężyliśmy i nadal przezwyciężmy:tak::tak:
Naprawde dużo przeszliscie aledobrze ze juz jest po i jestescie razemi sie kochacie
Wspolczuje bolu Ja przy @ przed ciaza mialam takie bole ze szkoda gadac po ciazy wszystko elegancko jakbym nie wiedziala kiedy mam dostac i sie nie zabezpieczyla to wielkiej tragedii tez by nie bylo:-D:-D
Biedactow obudzone musi pomarudzic napewno smacznie spal a teraz trzeba sie zajac dzieciatkiem
Ja teżmiałam niezłe bóle a teraz juz nie mam
dziewczyny mam prośbę
TRZYMAJCIE JUTRO ZA MNIE BARDZO MOCNO KCIUKI :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ok 16.00-17.00 :-)

ide jutro na rozmowę w sprawie pracy więc garść szczęścia mi się przyda :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie zapomnijcie o mnie jutro :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
I jak poszło
dziewczyny ja was podziwiam, że wy tak same w domu z dziećmi, a chłopy w pracy za granicą, albo w innym mieście. ja chyba nie dałabym rady.
Dała byś rade mozna sieprzyzwyczajić
Oliwcia już usnęła,jak zwykle koło 22.00,kurczę skubana nie uśnie mi wcześniej :-D:-D:-D:-D:-D
Ona juz chyba tak nauczona i nie bedzie wczesniej spac
natalineczka coraz więcej ludzi tak żyje :tak::tak::tak::tak:
spytaj się dowikli,wiki icj mężowie wyjeżdżąją na dłużej i jakoś muszą sobie dawać radę same :tak::tak::tak::tak:
No myprzykładem jestesmy:-D:-D
wiem i współczuję im mocno, moj kiedys wyjechał na 8 mies to po 2,5 pojechalam do niego bo nie wytrzymalam mimo ze bylam juz wysoko w 7 m-cu :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
a 2,5 mies pozniej moj zjechal bo nie wytrzymał :no::no::no::no::no::no:
od tej pory juz powiedzialam ze nigdzie go nie puszcze na tak długo:no::no::no::no::-p:-p:-p
To mój na tak długo nie wyjeżdza 8 mies to stanowczo za długo:tak:
juuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jestem!!!!!!!!!!!!111:-D:-D:-D:-D:-D
w koncu udalo mi sie otworzyc strone;)))))
a myslalam ze dzis psokojnie posiedze bo dziewczyny juz o 21 spaly.
mala w dzien nie spala wiec szybko zasnlea
dzien jak co dzien.spacer do szkoly zaliczony,nawet mocno nie zoklysmy.mama wziela miare na nowy pokrowiec od deszczu na wozek bo ten po Paulinie juz sparny i niewiele dawal.mam nadzieje ze szybko go uszyje

moja siostr cioteczna w ciazy,pocztake.jej brat wczoraj powiedzial ze jej maz narozrabial wiec y ze blizniaki:-)on potwierzdial ale jakos tak dziwnie.
potem moj ojciec mowi ze podbno trojaczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o ja Cie.......
w szoku bylam niezlym
No to narozrabiał:-D:-D
może ktoś rzuci czar na moje dziecko aby spało troszke dłużej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To chyba Malinka może czar żucicbo z niej dobra wróżka:-D
witam przt porannej kawce
Dziewczyny mam za soba pierwszą przespaną noc od niepamietnych czasów :-D fakt ,że z pobudkami bo Lena jak się obudzi to od razu się drze jakby ją zabijali ale to i tak wielki sukces więc się ciesze i wracam do normalnego funkcjonowania powoli :tak:
No to sie ciesze ze wracaszdo funkcjonowania
co do zakupów na allegro to kupiłam ostatnio kombinezon dla małej musze go w końcu odebrać z poczty :eek:

uważam ,że tanio i ładny na zdjęcu przybajmniej dzisiaj pewnie odbiorę to zobaczymy jak na żywo wygląda :tak:

M_M NOWY 2cz. ZIMOWY KOMBINEZON GIRLS roz.12-86 (784818004) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny
Czesc wszystkim!

Nie było mnie kilka dni. Bo i wczoraj w domu mnie nie bylo,pojechaliśmy do Wawki i u Tesciow. A dzisiaj mam na probę opiekunke na kilka godzin i jakos nie mam przez to weny do pisania!!!!Cały czas o tym mysle!:-(
I jak poszło z opiekunką
Super fotki

Dzien doberek:-)
Juz myslalam ze mi sie nie uda do Was dotrzec przez tego mojego laptopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale na szczescie jakos sie udalo:-):tak:
Mlode juz nie spia ale sa w wyrkach,wiec ja tez pod kolderka;-):-)
Pogoda taka sobie ,bo jakos ponuro i lekko popadywalo:no:ale jest w miare cieplo:tak::tak::tak:

LUNKA
To Ty nie wlaczasz glosu w tv jak mala spi???:confused2:

reklama
O Ty Cholero Jedna!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie będę oglądac z wyprzedzeniem, ale jak wiem, że mam iść do teściowej i nie będę widziała, to dobrze mieć coś takiego za pazuchą. A rano jak bąbel śi to poko, można nadobić, ale jak już nie, to nie mam szans zrozumienia czegokolwiek z dialogów:wściekła/y:.

to fakt jest ze mnie cholera :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-Dale mam dobra pamięć :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

MH M jeszcze jest :tak::tak:

Nojest z nami no ale od dzis koniec zabawy niestety mam @:angry::angry::angry:ajuz miałamw tym miesiącu nie wiem co jest nie tak
drugi raz dostałaś @ w tym miesiącu???? :szok::szok::szok::szok::szok: no to coś nie tak jest z pewnością,może byś się przeszłą do gina jak Ci się skończy :sorry:

Do góry