reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam. My dzis cały dzien poza domem. Teraz Zuza zasnęła. Kupiłam dzisiaj znicze jeszcze w piatek jakies kwiaty. Mam nadzieje że 1 listopada ciepło bedzie bo msza na cmentarzu z 1,5godz:szok:
witam na nocnym dyzurze.oczywiscie juz zadnej nie ma,to chociaz poczytam
oczywiscie znow mialam problem zeby wejsc na bb:wściekła/y:

bylysmy na kontroli,wszytsko jest ok.droga dluga bo ode mnie trzeba sie przebic przez cala wawe.wizyta trwala moze 10 minut:eek:
mala tym razem nie byla kluta bo ostatnio sama jej tsh robilam i dobrez bo z poprzedniego badania z czerwca miala za male tsh i gdybym jej sama nie zrobila to by jej dawke zmniejszyla a niepotrzebnie.wiec dobrze zrobilam
poza tym podroz minela dobrze,wzielam ze soba nocnik:-)pielegniarki sie smialy ze z wlasna toaleta:-)ale dobrze,bez wpadki:tak::tak::tak::tak::-)

dostalam dzis rozliczenie za prad za pol roku,bo teraz tak u nas robia.i pierwszy raz w zyciu mam nadplate:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D
jakies 26zl,ale rachunek do zaplaty dopeiro w grudniu:-):-):-)

no i dostalam zwrot watu,jupiiiiiiii!!!!!!!!!1
moge w koncu mamie oddac:tak::tak::tak::tak::-)a jej teraz po weselu kasa potrzebna:-D

gadalam ostatnio z kolezanka,pracuje w szpitalu w wawie w ksiegowosci ale udalo jej sie zalatwic termin dla Pauliny do ortodonty panstwowo.niby nie ma juz zapisow na ten rok a wizyte mamy juz we wtorek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MH jk sie uda to Cie nawiedzimy bo to gdzies kolo Ciebie na korytnickiej:-)

Własna, indywidualna toaleta:-D:-D:-D
Super że masz nadpłate za prąd, ja mam rachunki co 2 m-ce i właśnie dzisiaj spisywali mam 242zł i tak mniej niz ostatnio:zawstydzona/y:

pomaga.ja jak mi wylazi 8 i sarszie swedzi to sobie smaruje Calgelem bo mam i lekko znieczula;)

calgelem mówisz:-DNie wpadłabym na to:zawstydzona/y:

Właśnie pisałm do kolezanki tej co zawsze rzem wychodzimy na spacery i nasze dziewczyny to rówieśnicy.

no i sie dowiedziałam ze w niedzielę poroniła,kurczę była bodajże w 8tyg.
Napisał że na razie nie jest w stanie się z nikim spotykac bo jest załamana i sie nie dziwię.

Nawet nie wiem jak jej teraz pomóc,nie chce sie narzucać bo ona chce miec teraz święty spokój.kurcze tak mi jej żalmpare miesięcy się starali o to dzicko i taka tragedia.

przez to wszystko też mi się smutno zrobiło:-:)-:)-:)-(

Kurcze teraz coraz częściej słyszy sie poronienia, przedwczesne porody-szok:szok: Ja po urodzeniu Zuzi miałam deprechę a po poronieniu nie wyobrażam sobie:no:

No i udało mi sie zarejestrowac do gina, termina mam na 30 listopada, dobre i to. I znów ochrzan dostane.

I dzwonil P. Jednak ne będzie dziś przelewów, a ja mam 2zł w portfelu, nie mam chleba i nic do chleba.Lipa, hihi
Cos jak u mnie i jeszcze mam pampersów reszte:wściekła/y:

Grześ ma 7 lat
Jest już cisza:no: Myslalam ze zaraz będę musiala na rzęsach stawac jak on mi tak dawal popalic ze czterdzieści minut go uspokajałam ale jak cos się odezwalam to było jeszcze gorzej:szok: Dopiero przed chwila zacząl się odzywac i teraz musze z nim jakos porozmawiac tylko co mu powiedziec jak sama czuje się bezsilna:-( Mąż wyjeżdża a ja nie mam dostępu do konta :no::-( Inne kobiety to mogą sobie wziąć z konta i już a ja nie :-(
A jakby sie cos wydarzyło losowo to skad kase bierzesz?

My dopiero niedawno dotarlismy do domu:no:jestem mega padnieta:no:Odgrzlam szybko zupe i juz zjedlismy:-):tak:
Bylam na solarium ,na spacerze,pozniej odebralam mlodego i szlam z siora na cmentarz:tak::szok:W sumie to 5 godzin bylam z dziewczynkami na dworze:szok::szok::szok:
Tez bym poszła na solke ale jakoś czasu brak i kasy ostatnio:wściekła/y:

Na poczatku bylo cieplo ale jak wracalismy to sie ochlodzilo:no:Mlode wytrzymaly,bo troche spaly ,troche pochodzily,troszke pojadly i mialy tez herbatke:tak::tak::tak:

MALINUS
Moze Antek wymiotowac od zabkow-niestety

Swietne te lalki co pokazywalyscie linki:tak::tak::tak:ale mkoje to jzu maja za duzo lalek
One widzialy w tv reklame takich kucykow i wlasnie to chce Im kupic na gwiazdke:tak::tak::tak:
MY LITTLE PONY KUCYK INTERAKTYWNY STARSONG 91632 (787837856) - Aukcje internetowe Allegro

A Dominikowi nie mam pojecia co kupic

Fajne te kucyki. Zuzi nic nie interesuje nie wiem co jej kupić -wszystko ma na 5 min a potem w kąt:-(

Ona ma 23lata, ale mój M ma 28l i też dla niego kupa to masakra, zmieniał pieluchę z kupa może 2-3razy tylko. Ale wiecie tata to zawsze tata!:happy2:

Mój A. starszy ale kupe tylko raz zmieniał-oczywiście jak mnie nie było:sorry:

Oliwka już spi az jestem w szoku bo spała dzis prawie 3h w dzień i sama wieczorem wołała że chce spać :szok::szok::szok::szok: usnęła dosłownie w 10min:tak::tak::tak::tak:

Ogladam Housa a Wy co porabiacie?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Wiesci od endo :-(
Dobrze ze poszlismy prywatnie
Jutro jade zas do katowic na dalsze badania I z tych badan albo powie ze taki jej urok albo wysle nas do Katowic do szpitala na szczegolowsze badania :-( Byc moze to sa zabuzenia hormonalne i jesli bedzie najgorszy scenariusz to TABLETKI DO KONCA ZYCIA i MOZE MIEC PROBLEMY W PRZYSZLOSCI wiecie seksualne lub np z ciaza itp :-(
Jestem podlamana Choc licze na to ze wyniki beda ok
Nastepna wizyta u endo z wynikami za tydzien w srode na 19,30

Czesc Wiesci od endo :-(
Dobrze ze poszlismy prywatnie
Jutro jade zas do katowic na dalsze badania I z tych badan albo powie ze taki jej urok albo wysle nas do Katowic do szpitala na szczegolowsze badania :-( Byc moze to sa zabuzenia hormonalne i jesli bedzie najgorszy scenariusz to TABLETKI DO KONCA ZYCIA i MOZE MIEC PROBLEMY W PRZYSZLOSCI wiecie seksualne lub np z ciaza itp :-(
Jestem podlamana Choc licze na to ze wyniki beda ok
Nastepna wizyta u endo z wynikami za tydzien w srode na 19,30
mam nadzieję ze jednak będzie wszystko ok.a powiedz jakie jeszcze badania będa jej robić??????

reklama
AGNES badanie krwi jutrro jade rono o 6,15 z chrzestnym oliwki On jezdzi autem rano do katowic do pracy wiec jade z nim a wroce niestety sama autobusem
A badanie krwi to :
Na+
K+
Cl+
I jeszcze jedno ale nie umiem przeczytac

Zaraz ide spac bo spalam te 3 godzinki w nocy I jutro po 5 trza wstac Nie wiem jaka nocka bedzie Ale jak bedzie strasznie to dam jej mleka Bo zis nie mam sil Ale od jutra zas Tzn nie dam jej tego mleka odrazu tylko jakby bylo zle

Do góry