reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No tak średnio!To jest młoda dziewczyna, znajomych córka chcę sobie zarobić, bardzo spokojna(to na plus),ale Maks to "jej pierwsze dziecko"(to na minus).:eek:
ale co nie radzi sobie czy jak????
jak Maks na nią reaguje?
umie go zabawić,zrobić coś koło niego?czy trzeba jej cały czascoś podpowiadać?czuje się z dzieckiem swobodnie czy sztywno?

Moje dziecko już śpi!I ja też chyba się z nim położe, bo ostatnie noce przez ten jego karat sa fatalne!:eek:

ale co nie radzi sobie czy jak????
jak Maks na nią reaguje?
umie go zabawić,zrobić coś koło niego?czy trzeba jej cały czascoś podpowiadać?czuje się z dzieckiem swobodnie czy sztywno?

Maks reaguje oki!Nie boi się, nie wstydzi się. Nawet jak dzisiaj wychodziłam z domu i zostawialam go z nia to zronił mi pada,ale mi chodzi o obsluge przy nim-wiecie pielucha!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mlenka teraz może być już tylko lepiej:tak::tak::tak:przynajmniej ja sobie tak powtarzam i chcę w to wierzyć:tak::tak::tak::tak: przecież nie może być tak, ze jednemu wszystko idzie jak po maśle a drugiemu ciągle tylko wiatr w oczy:no: dla nas też zaświeci wreszcie słońce;-);-);-)

Maks reaguje oki!Nie boi się, nie wstydzi się. Nawet jak dzisiaj wychodziłam z domu i zostawialam go z nia to zronił mi pada,ale mi chodzi o obsluge przy nim-wiecie pielucha!!!

jak ma podejście do dziecka to najważniejsze a techniczne sprawy to da się nadrobić też kiedyś miałaś pierwszy raz maluszka pod swoją opieką ważne ,żę Maks dobrze reaguje na nią

mlenka teraz może być już tylko lepiej:tak::tak::tak:przynajmniej ja sobie tak powtarzam i chcę w to wierzyć:tak::tak::tak::tak: przecież nie może być tak, ze jednemu wszystko idzie jak po maśle a drugiemu ciągle tylko wiatr w oczy:no: dla nas też zaświeci wreszcie słońce;-);-);-)

chciałabym w to wierzyć choć od jakiegoś czasu to trudno mi to przychodzi ale jak to powiadają co nas nie zabije to nas wzmocni
no i cały czas miałam Was :)

to co nie umie ta dziewczyna zmienić dziecku pieluchy?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No właśnie :szok::szok::szok: !!!!!
Dajemy jej szanse bo to córka znajomych, ale jak zawali z pieluchą to już sobie powiedziałam, że podziękuje jej za współpracę!Nie ma sentymentów!Najważniejsze jest dziecko!!!!

mlena i tylko dlatego jej odrazu nie podziękowałam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
trzeba mieć nadzieję, że się szybko wprawi i pielucha nie będzie dla niej tajemnicą:-D:-D

ja zmykam na Housa i moją bidę trzeba nafaszerować syropami:tak:

dobrej nocy

Do góry