reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no nie robcie mi tego!!!!!
moj mezczyzna poszedl na pilke wiec sama w domciu zostalam!!! jsorbek biedrona!!!!!!!!!
szybko siadajcie!!!!!!

reklama
ciesze sie ze poprawilam ci nastroj!!!!!!!!
ja za to mam podly! slubny poszed se na pilke i zawsze po pilce spotykalismy sie w barze i kumpele tez a tu zadna nie idzie ona mi nic nie powiedzial zebym przyszla a na piwko idzie bo kaske wziol a mi sie tak chce wyjsc..........

wiem wiem nie mam suwaczka!!!! ale po prostu nie umiem go wstawic!
hubert ma 14 miesiecy! czyli juz kawaler bo skonczyl rok!!!!!!!!!!!!!!!

no tak to jest i tak masz dobrze bo w sumie często gdzieś wychodzicie a my bardzo rzadko ,jak ostatnio mieliśmy wyjść to teściowa bardo żle się poczuła ona jest bardzo chora i nici z wyjścia.14 miechów to już przystojny chłopak :) :)

No to już uciekam bo mąż na nockę idzie i czeka na mnie w łóżeczku ::)Dobranoc mordziulka ,a ten suwaczek podobnie się wstawia jak zdjęcie trzeba adres skopjować i wstawić w podpisie tam gdzie masz dane publiczne na twoim kącie.Ale to ci w wielkim skrucie napisałam mi pomogła też jedna mamuśka

no niby tak ale mi sie wydaje ze i tak nie czesto wiesz ja mam ten plus ze mama zostanie ale teraz nigdzie nie bylismy tak jak pisalam ze na ostatki zer w sobote to jednak nam sie nie chcialo! wczoraj to bym poszla ale michalstwierdzil ze lepiej jak film obejrzymy  no i za chwilke ja tez juz nie mam ochoty a dzis wiem ze bedzie w barze i zawsze mnie wolal no chyba ze sie poklucimy! a dzis nic-moze dlatego ze moja siostra byla albo wiedzial ze pewnie przyjde???????? nie wiem sama ale pujde bo mi sie chce! i tak pewnie bede pierwsza od niego. a moze zadzwoni jak bedzie wychodzil!!!

reklama
No i nie wyszło mi. wpisz w wyszukiwarkę BUTELKOWE DYLEMATY i tam jedna dziewczyna podała mi ten wątek i tam jest kliknij na niego to tam jest bardzo fajnie opisane. powodzenia

Do góry