reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No cześć mordziulka jak twój hubuś zdrowy.Wiecie moja matka jest troszkę nie tak ona dbała zawsze o nas i takie tam ale kąpletnie nie umiała okazywać miłości czułości nigdy od kąd mnie pamięć sięga mnie nie przyt uliła to raczej ja to robiłam bo dziecko robi to naturalnie i ja też mam troszkę teraz problemy na tym tle.I teraz jak mam swoją córeczkę okazuję jej że ją kocham i że jestem z niej dumna na każdym kroku.Chciałam was zapytać co sądzicie o tym czy uda mi się przezwyciężyć takie opory czy będę powielać to co z domu wyniosłam.może znacie takie przypadki jak tam było.Wiecie o co mi chodzi jaka matka taka córka ale ja niechcę. :mad:

Nawet w tym forum mam obawy i trudna mi jest się otworzyć[nie żebym się rozczulała] ::)

reklama
no w koncu sie dorwałam do kompa ;D

ja chyba tez juz za stara jestem na tatuaże, podobac mi sie podobają ale u innych, mi wystarczą dziury w uszach i blizna po cc

Sylwia moj mały też był zle ułozony, już w brzuszku był leniwy i nie chciał sie przekręcić :D

no czesc! glowa juz posypana chlopcy wstali jak weszlam teraz tylko musze nakarmic tego malego chlopca (bo ten duzy chyba da se rade?!)
ja tez mialam cc hubert nie tracil tetna ale nie mialam rozwarcia!
a co do ciebie noelia to ja wlasnie mysle na odwrut- dobrze ze uswiadomilas sobie ze tak u ciebie w domu bylo i przykro ci z tego powodu i wlasnie dlatego mysle ze u ciebie bedzie na odwrut skoro ty nie mialas tyle milosci i czulosci to na pewno ty dasz swojej malusi duuuuuzo tej czulosci!!!!!! (tylko z nia nie przesadz!) mi sie wydaje ze niekonicznie trzeba z domu wynosic to co zle tylko trzeba wnioski wyciagnac a na pewno nie powturzy sie bledu swoich rodzicow!
a hubert juz zdrowy tylko ma paskudny kaszel i katar! ale jade z nim na oczyszczanie noska to jakos to bedzie!

no tak tylko zdazylam usiasc a tu juz nikogo nie ma!!!!!!!!!!!!!
ale musze uciekac bo mezulek krzyczy ze parowka dla hubcia juz 10 min sie gotuje! ciekawe czy tam woda jeszcze jest?

Ja podobno odmłodniałam przy Mateuszku choć i tak wyglądałam i wyglądam smarkato a tatuaża bym nie zrobiła choć bardzo się mi podobają.Też mi wystarczy blizna poi cc choć już ją włoiski zakryły no i na kolanie po operacji(której już włoski nie przykryły)

reklama
Dzięki mordziulka na ciebie zawsze można liczyć.Mam nadzieję że właśnie tak będzie jak piszesz,na odwrót.:) :)Dobrze że z hubciem już dobrze ::) ale mi to wyszło prawie masło maślane :laugh:
Bardzo mi się podoba imię Hubert i tak na imię ma mój chrześniak razem z siorą to myślałyśmy.

My w kościółku nie byliśmy ale popiołek mam i zaraz pójdę posypać główki... :D

Do góry