reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to MH Sewek dopiero za niedlugo upomni sie o sniadanie.... :tak::tak:

Sewek bedzie za nieldugo ogladal bajke.....
potem ubierzemy sie i pojdziemy na maly spacer :tak::tak::tak::tak:

pojechalabym autkiem ale bez mojego to troche strach - a nie chce mi sie isc z tym wozkiem przez most :confused2::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a moje dziecko uczy sie teraz liczyc do pieciu - fajnie mu to nawet wychodzi
ale musi patzrec an palce:tak::tak::tak::tak::tak:

moja Oliwka tez liczy na placach swoich albo moich :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D teraz liczy na liczydle :tak::tak::tak::tak:

A ja zrobiłam sobie kawkę o 7.30 i dopiero jestem w połowie :eek:

to ta kawka już raczej bardzo zimna :eek::eek::eek: ja nie lubię zimnej kawy :no::no::no::no::no:

Anika chwilowo spi, a helenka wcina 2 śniadanie :szok::-D I ogląda Myszke miki :tak:

o tej porze już drugie śniadanie? :szok::szok::szok::szok::szok: no to ma niezły spust :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Paulina znow na lekach no ale jest duzo spokojniejsza:-)
nie wpada w histere z ble powodu itd,i wczoraj w szkole tez juz byla spokojna.:-)

to dobrze ze leki zaczęły działać i są efekty :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja właśnie jej sniadanko a Oliwka ogląda bajki na TVP1:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: siedzi jak zaczarowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam was porannie, gdzies mi cytaty poznikały :eek::eek::eek::cool2::cool2::cool2::cool2:

u nas pochmurnie a na termometr nie patrze bo wczoraj bylo u nas 20 st a w mieszkaniu chyba ze 30, ale jak juz wyszles na dwor to czules jakies 4 moze :sorry::sorry::sorry::sorry:
ale dzis pochmurno, nie mam pomysłu na obiad, zaczełabym robic ale nie wiem co
macie jakies pomysły kobity :eek::eek::eek::eek::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D

Witam,witam
U mnie cisza na maksa:tak::tak::tak:Dziewczynki jeszcze spia,a Dominik siedzi u siebie:-):tak::tak::tak:Nie poszedl do szkoly bo kaszlal wczoraj i byl jakis taki niewyrazny a poza tym jestem umowiona z siora na jakis spacer i pozniej siedzimy u Niej chyba,wiec nie wiem o ktorej zladuje do domu;-):-)
Jak mlode wstana to zjemy cosik i zaczniemy sie szykowac:tak::tak::tak:Oby tylko nie padalo

Wiki no to jak kawa juz skonczona to moze jakies sniadanko zaserwujesz :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Tylko ja sniadania nie jem :tak:
witam witam i o zdrowko pytam:-D

mala wczoraj zasnela dopiro o 23:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec mnie ni ebylo.poslam spac i obudzil mnie budzik o 7,ale dlugo dzownil.wstalam jak pijana.cyba prez to cisnienie bo w glowie mi sie strasznie krecilo.mala zjalda kasze i dalej spi.ja wstamie po 9 to dzis jej chyba w dzien nie bede kladla spac,bo wczoraj spala 1,5godzi i byl efekt.

poza tym p jutro na 6 do pracy(dzis na 10) to bede miala wczesniej spokoj:-)

pogoda nadal do bani,ale jest cieplej booo 6 stopni,anie 3 jak wczoraj,no i nie pada,chociaz pochmurno

Paulina znow na lekach no ale jest duzo spokojniejsza:-)
nie wpada w histere z ble powodu itd,i wczoraj w szkole tez juz byla spokojna.:-)
No to późno rzeczywiscie no i dobrze ze Paulinka spokojniejsza

Pati, Helenka wstaje rano głodna jak wilk, pierwsze co to woła o mleko :eek:
A zaraz potem musze jej cos zrobic bo będzie mega marudna :eek::tak:

Anabubka, dobrze, że Paulinka sie lepiej czuje :tak: szkoła to da dzieciaków duzy stres :eek:
Martynka z Kamilkiem tez upominają sie pierwsze o mleko
witam was porannie, gdzies mi cytaty poznikały :eek::eek::eek::cool2::cool2::cool2::cool2:

u nas pochmurnie a na termometr nie patrze bo wczoraj bylo u nas 20 st a w mieszkaniu chyba ze 30, ale jak juz wyszles na dwor to czules jakies 4 moze :sorry::sorry::sorry::sorry:
macie jakies pomysły kobity :eek::eek::eek::eek::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D
Nie masz pomysłu kup go:-D

Witam wszystkie mamusie, mogę się dołączyć. Siedzę w domku od kiedy Tomek pojawił się na świecie, i jak narazie nie zapowiada się, żebym wróciła do pracy.
witaj serdecznie u nas:happy:
wpadlam tylko sie poichwalic heheh

Kupilismy lozko dla Laury i stoliczek
laura mega zadowolona non stop sie tam kladzie zobaczymy jak bedzie w nocy:rofl2:A to nasz zakup
IKEA | Łóżka | Łóżka | MAMMUT | Rama łóżka z dnem z listew
IKEA | Zabawa | Meble dla dzieci | MAMMUT | Stolik nocny
Ja bylam na pogaduchach babskich Laura sie wybawila z dzieciaczkami- nie chciala wracac do domku

Mebelki skrecone a ja uciekam robic kolacyjke
śliczne uwielbiam takie meble:tak:
a to nasz dzisiejszy spacer :-):-):-):-)
kilka fotek :tak::tak::tak::tak::tak:
śliczna jest ta nasza Oliwka:happy:
Witam! Wczoraj wieczorem buraczki zaprawiałam, wiec wcale kompa nie włączyłam bo wiecie pewnie bym nie skończyła ich robic. Ręce pościerane:-:)-(
Zuzia zasnęła wczesniej bo juz po 20. Jutro znowu na hipoterapie. Kupiłam jej dzisiaj fajne rękawiczki takie długioe do łokcia i wreszcie chce je nosić:-)
Dzwonili ze szpitala-9 listopada mamy cystografie. Az sie boje. Po tym badaniu sie okaże co dalej... Czy do CZD do Wa-wy i bedzie wiadomo czy to kamica czy cos innego o czym nawet nie chce myśleć:no::no::no:
bedzie dobrze:tak:trzymam kciuki za cystografie i późniejsze wyniki:tak:
witam :-) nie zglądam bo mam do 18 godz. kurs i siedze po 4 godziny przy komie to jak wracam to juz az bardzo nie ma ochoty siedziec na swoim Na kursie super odkrylam ze lubie rachunkowosc :zawstydzona/y: jedna z pan wykladowczyń namawial mnie na studia w tym kierunku ale niestety na razie nie ma jak studjowac :-(pozdrawiam :-)
ale świetnie:happy:a może pomyślisz tych studiach????
ŁOOO ale Tobie zazdroszcze Kochana:tak::tak:Egipt,Tunezja marzenie:-):tak:

No i Klaudia usnela u mnie w pokoju:tak::tak::tak:Patrzcie jak
jak słodko:-):-):-)u mnie antek zawsze tak śpi no i ja też:zawstydzona/y:

u mnie dzisiaj ziemniaczki+buraczki+kotleciki z indyka+sosik pieczarkowy:tak:

witam laski:happy:
dzisiaj nocka trochę lepsza tytlko 2 pobudki :tak:i to pietruszka wstawał:tak::tak::tak:
pogoda do bani ponuro ciemno jak wieczorem wietrznie:confused2::confused2:która ukradła nasze słonko:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
julka rano miała humorek taki że wrrrrrrrrrrrrrrrr nic jej nie pasowało .......... za to adam w świetnym humorku:tak::tak:
słuchajcie to teraz z sobotyt na niedziele jest zmiana czasu ????czy za tydzień?????

reklama
dowikla zazdroszczę Ci że szczypiorki jescze śpi :tak::tak::tak::tak:

wiki właśnie czemu nie jesz śniadania?przecież chuda jesteś :tak::tak::tak::tak::tak:

malinka mi się zdaje ze za tydzień przestawiamy zegarki chyba :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry