reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie wszyscy spia z wyjatkiem Klaudi oczywiscie:-);-)Ktora siedzi kolo mnie i oglada tv:tak::tak::tak:
Ja juz sie wykapalam i zjadlam kolacyjke a teraz sobie siedze:-);-)

AGNES
Focie super:tak::tak::tak:Widac ze spacerek sie udal:-):tak:

ANKA
Super mebelki:-):tak:Nie dziwie sie ze Laura jest zachwycona:tak::tak:

WIKTORIA
Fajne zdjecie sobie dodalas nad suwaczkami:tak::tak::tak:Suwaczki tez masz nowe???

Witam nowe mamusie:-)
A dziękuje suwaczki mam juz dawno tylko dzisiaj zdjecie dodałam

WIKTORIA
Swietne te sweterki:tak::tak::tak:I nie sa drogie:-):tak:
Mi sie tez podoba zastanawiam sie czy go nie zamówic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą
Dopiero teraz udało mi się usiąść bo najpierw trzeba było po Majkę iść, potem mężowi obiad przyszykować a potem wszyscy pojechaliśmy na dworzec po walizkę, no a potem wiadomo oglądanie prezentów:tak::tak::tak:
Maja dostała lalę i wózek i oczywiście trochę ubrań, ja 2 bluzeczki i getry do spódnicy a mąż bluzę, no i oczywiście do tego truneczki, kawki włoskie i słodycze, kochana jest ta moja siostra:tak::tak::tak:

Przed domkiem,na podworku i gdzies tam z dziewczynkami

Śliczne te twoje kruszynki:tak::tak::tak:

Poczytalam tylko troszke bo Oliwka marudzi Bylam z nia na dlugim spacerze i u kolezanki U pediatry bylam i dala mi skierowanie na badania krwi malej na ta tarczyce Wiec jutro idziemy z samego rana na pobranie Przy okazji ja sobie pobiore bo chuda jestem jak szkapa i blada jak sciana Do pozniej mamuski

To super że skierowanie dała, będziesz mogła iść na wizytę z wynikami badań:tak::tak::tak:

Witaj maltanka:) Przywitałaś mnie wczoraj jako pierwsza więc dziś piszę do ciebie jao pierwszej:) Jejku jak tu Was dużo!!! Zaczynam się wciągać:) Dopiero co moge usiąśc do komputera żeby coś do was napisać..Jakoś dziś u nas spokojnie miałam nawet czas na to zeby wypić kawę ze znajomą...trochę żeśmy sobie poplotkowały..ha..ha..Pogoda u nas pod warszawa też ma się poprawić na piątek także miło będzie znowu:) Obiecałam że nastepny post bedzie miły?? Noi jest miły prawda?

Prawda, jest miły:tak::tak::tak:

Witam wszystkie mamusie, mogę się dołączyć. Siedzę w domku od kiedy Tomek pojawił się na świecie, i jak narazie nie zapowiada się, żebym wróciła do pracy.

Witamy nową mamusię:-):-)

a oglądacie barwy szczęścia i m jak miłość?

Jasne że oglądamy:tak::tak::tak:

wpadlam tylko sie poichwalic heheh

Kupilismy lozko dla Laury i stoliczek
laura mega zadowolona non stop sie tam kladzie zobaczymy jak bedzie w nocy:rofl2:A to nasz zakup
IKEA | Łóżka | Łóżka | MAMMUT | Rama łóżka z dnem z listew
IKEA | Zabawa | Meble dla dzieci | MAMMUT | Stolik nocny
Ja bylam na pogaduchach babskich Laura sie wybawila z dzieciaczkami- nie chciala wracac do domku

Mebelki skrecone a ja uciekam robic kolacyjke

super mebelki:tak::tak::tak:

a to nasz dzisiejszy spacer :-):-):-):-)
kilka fotek :tak::tak::tak::tak::tak:

śliczniutka:tak::tak::tak:

A
Zaraz ide Oliwke uspac Chyba ze nie bedzie chciala to sie z nia bede bawila bo G chce na mecz patrzec Jak Oli zasnie to ja tez sie klade bo rano lecimy na badanie krwi
Musze wyjsc przed 7 wiec na dworze bedzie nizly sybir

współczucia że musicie tak rano z domu wychodzić, ale ja też o godz.7.40 codziennie Maję do przedszkola odprowadzam:tak::tak::tak:

Dobra dziewuchy ja spadam. Wojtek suszy mi głowe chce usiasc przy kompie-ja spadam na housa. Jutro pewnie bede dopiero po 12 najwczesniej, bo mam ta rozmowe w sprawie pracy o 10!!!! Trzymajcie kciuki dziewzyny!!! :-)

Dobrej nocki wszystkim zycze!!!!!!!!:-):-):-):-)

jasne że będziemy kciuki trzymać:tak::tak:

Dzwonili ze szpitala-9 listopada mamy cystografie. Az sie boje. Po tym badaniu sie okaże co dalej... Czy do CZD do Wa-wy i bedzie wiadomo czy to kamica czy cos innego o czym nawet nie chce myśleć:no::no::no:

Nie zamartwiaj się na zapas, będzie wszystko dobrze:tak::tak::tak:

witam :-) nie zglądam bo mam do 18 godz. kurs i siedze po 4 godziny przy komie to jak wracam to juz az bardzo nie ma ochoty siedziec na swoim Na kursie super odkrylam ze lubie rachunkowosc :zawstydzona/y: jedna z pan wykladowczyń namawial mnie na studia w tym kierunku ale niestety na razie nie ma jak studjowac :-(pozdrawiam :-)

fajnie że spodobała się księgowość, ja też po tym kierunku jestem:tak::tak::tak:

Ok dziewczyny:-) Ja tez już na dzisiaj kończe bo musze maluchy utulić. Jutro do was wrócę jak tylko czas pozwoli:) Sciskam was wszystkie i życzę kolorowych snów wam i waszym maluszkom:-)

dla ciebie też kolorowych snów:-):-)

sweterki bardzo fajne:tak::tak::tak:

Mi sie tez podoba zastanawiam sie czy go nie zamówic
Zamow sobie ,zamow:tak::tak::tak:bo sa naprawde sliczne:-)
Ja szukalam sobie kiedys sweterkow ale tych nie widzialam:no:Chyba tez sobie zamowie :p i bedziemy mialy takie same:-);-)

ANACONDA
Ala masz Kochana ta siorke:tak::tak::tak:

Rewelacyjne sa te bluzeczki:tak::tak::tak:napewno bedzie fajnie na Tobie lezala

Podeslij mi jak mozesz linka do tych sweterkow i do tych bluzeczek na gg:tak::tak::tak:

AGNES
Dobranoc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą
Dopiero teraz udało mi się usiąść bo najpierw trzeba było po Majkę iść, potem mężowi obiad przyszykować a potem wszyscy pojechaliśmy na dworzec po walizkę, no a potem wiadomo oglądanie prezentów:tak::tak::tak:
Maja dostała lalę i wózek i oczywiście trochę ubrań, ja 2 bluzeczki i getry do spódnicy a mąż bluzę, no i oczywiście do tego truneczki, kawki włoskie i słodycze, kochana jest ta moja siostra:tak::tak::tak:
dobrą masz siostrę

wiktoria ładne, super będziesz w tym wyglądać:tak:
może ja też się zastanowię już tak dawno sobie nic nie kupowałam z ubrań

reklama
Ano dobra, nawet bardzo dobra i zawsze taka była. W tamtym roku zafundowała całej mojej rodzince wakacje w Egipcie a w tym roku coś napomniała że może polecimy do Tunezji:tak::tak::tak:
ŁOOO ale Tobie zazdroszcze Kochana:tak::tak:Egipt,Tunezja marzenie:-):tak:

No i Klaudia usnela u mnie w pokoju:tak::tak::tak:Patrzcie jak

Załączniki

• SDC11318.jpg
    SDC11318.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 29
Do góry