reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A dziękuje suwaczki mam juz dawno tylko dzisiaj zdjecie dodałamU mnie wszyscy spia z wyjatkiem Klaudi oczywiscie:-);-)Ktora siedzi kolo mnie i oglada tv
Ja juz sie wykapalam i zjadlam kolacyjke a teraz sobie siedze:-);-)
AGNES
Focie superWidac ze spacerek sie udal:-)
ANKA
Super mebelki:-)Nie dziwie sie ze Laura jest zachwycona
WIKTORIA
Fajne zdjecie sobie dodalas nad suwaczkamiSuwaczki tez masz nowe???
Witam nowe mamusie:-)
Mi sie tez podoba zastanawiam sie czy go nie zamówicWIKTORIA
Swietne te sweterkiI nie sa drogie:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda27
styczniówka2006
Witam wieczorową porą
Dopiero teraz udało mi się usiąść bo najpierw trzeba było po Majkę iść, potem mężowi obiad przyszykować a potem wszyscy pojechaliśmy na dworzec po walizkę, no a potem wiadomo oglądanie prezentów
Maja dostała lalę i wózek i oczywiście trochę ubrań, ja 2 bluzeczki i getry do spódnicy a mąż bluzę, no i oczywiście do tego truneczki, kawki włoskie i słodycze, kochana jest ta moja siostra
Śliczne te twoje kruszynki
To super że skierowanie dała, będziesz mogła iść na wizytę z wynikami badań
Prawda, jest miły
Witamy nową mamusię:-):-)
Jasne że oglądamy
super mebelki
śliczniutka
współczucia że musicie tak rano z domu wychodzić, ale ja też o godz.7.40 codziennie Maję do przedszkola odprowadzam
jasne że będziemy kciuki trzymać
Nie zamartwiaj się na zapas, będzie wszystko dobrze
fajnie że spodobała się księgowość, ja też po tym kierunku jestem
dla ciebie też kolorowych snów:-):-)
sweterki bardzo fajne
Dopiero teraz udało mi się usiąść bo najpierw trzeba było po Majkę iść, potem mężowi obiad przyszykować a potem wszyscy pojechaliśmy na dworzec po walizkę, no a potem wiadomo oglądanie prezentów
Maja dostała lalę i wózek i oczywiście trochę ubrań, ja 2 bluzeczki i getry do spódnicy a mąż bluzę, no i oczywiście do tego truneczki, kawki włoskie i słodycze, kochana jest ta moja siostra
Przed domkiem,na podworku i gdzies tam z dziewczynkami
Śliczne te twoje kruszynki
Poczytalam tylko troszke bo Oliwka marudzi Bylam z nia na dlugim spacerze i u kolezanki U pediatry bylam i dala mi skierowanie na badania krwi malej na ta tarczyce Wiec jutro idziemy z samego rana na pobranie Przy okazji ja sobie pobiore bo chuda jestem jak szkapa i blada jak sciana Do pozniej mamuski
To super że skierowanie dała, będziesz mogła iść na wizytę z wynikami badań
Witaj maltanka Przywitałaś mnie wczoraj jako pierwsza więc dziś piszę do ciebie jao pierwszej Jejku jak tu Was dużo!!! Zaczynam się wciągać Dopiero co moge usiąśc do komputera żeby coś do was napisać..Jakoś dziś u nas spokojnie miałam nawet czas na to zeby wypić kawę ze znajomą...trochę żeśmy sobie poplotkowały..ha..ha..Pogoda u nas pod warszawa też ma się poprawić na piątek także miło będzie znowu Obiecałam że nastepny post bedzie miły?? Noi jest miły prawda?
Prawda, jest miły
Witam wszystkie mamusie, mogę się dołączyć. Siedzę w domku od kiedy Tomek pojawił się na świecie, i jak narazie nie zapowiada się, żebym wróciła do pracy.
Witamy nową mamusię:-):-)
a oglądacie barwy szczęścia i m jak miłość?
Jasne że oglądamy
wpadlam tylko sie poichwalic heheh
Kupilismy lozko dla Laury i stoliczek
laura mega zadowolona non stop sie tam kladzie zobaczymy jak bedzie w nocyA to nasz zakup
IKEA | Łóżka | Łóżka | MAMMUT | Rama łóżka z dnem z listew
IKEA | Zabawa | Meble dla dzieci | MAMMUT | Stolik nocny
Ja bylam na pogaduchach babskich Laura sie wybawila z dzieciaczkami- nie chciala wracac do domku
Mebelki skrecone a ja uciekam robic kolacyjke
super mebelki
a to nasz dzisiejszy spacer :-):-):-):-)
kilka fotek
śliczniutka
A
Zaraz ide Oliwke uspac Chyba ze nie bedzie chciala to sie z nia bede bawila bo G chce na mecz patrzec Jak Oli zasnie to ja tez sie klade bo rano lecimy na badanie krwi
Musze wyjsc przed 7 wiec na dworze bedzie nizly sybir
współczucia że musicie tak rano z domu wychodzić, ale ja też o godz.7.40 codziennie Maję do przedszkola odprowadzam
Dobra dziewuchy ja spadam. Wojtek suszy mi głowe chce usiasc przy kompie-ja spadam na housa. Jutro pewnie bede dopiero po 12 najwczesniej, bo mam ta rozmowe w sprawie pracy o 10!!!! Trzymajcie kciuki dziewzyny!!! :-)
Dobrej nocki wszystkim zycze!!!!!!!!:-):-):-):-)
jasne że będziemy kciuki trzymać
Dzwonili ze szpitala-9 listopada mamy cystografie. Az sie boje. Po tym badaniu sie okaże co dalej... Czy do CZD do Wa-wy i bedzie wiadomo czy to kamica czy cos innego o czym nawet nie chce myśleć
Nie zamartwiaj się na zapas, będzie wszystko dobrze
witam :-) nie zglądam bo mam do 18 godz. kurs i siedze po 4 godziny przy komie to jak wracam to juz az bardzo nie ma ochoty siedziec na swoim Na kursie super odkrylam ze lubie rachunkowosc jedna z pan wykladowczyń namawial mnie na studia w tym kierunku ale niestety na razie nie ma jak studjowac :-(pozdrawiam :-)
fajnie że spodobała się księgowość, ja też po tym kierunku jestem
Ok dziewczyny:-) Ja tez już na dzisiaj kończe bo musze maluchy utulić. Jutro do was wrócę jak tylko czas pozwoli Sciskam was wszystkie i życzę kolorowych snów wam i waszym maluszkom:-)
dla ciebie też kolorowych snów:-):-)
SUPER SWETERKI DUŻO KOLORÓW SUPER CENA 29.99 (777127684) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie o tym sweterku ten na samym dole niebieski
sweterki bardzo fajne
wiktoria12
Mama i żona :)
MONACO Bluzeczka z Pasami na Plecach 4 Kolory (784708905) - Aukcje internetowe Allegro to mi sie też podoba ale nie wiem czy by to dobrze na mnie leżało
Zamow sobie ,zamowbo sa naprawde sliczne:-)Mi sie tez podoba zastanawiam sie czy go nie zamówic
Ja szukalam sobie kiedys sweterkow ale tych nie widzialamChyba tez sobie zamowie i bedziemy mialy takie same:-);-)
ANACONDA
Ala masz Kochana ta siorke
Rewelacyjne sa te bluzeczkinapewno bedzie fajnie na Tobie lezalaMONACO Bluzeczka z Pasami na Plecach 4 Kolory (784708905) - Aukcje internetowe Allegro to mi sie też podoba ale nie wiem czy by to dobrze na mnie leżało
Podeslij mi jak mozesz linka do tych sweterkow i do tych bluzeczek na gg
AGNES
Dobranoc:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maltanka
Fanka BB :)
dobrą masz siostręWitam wieczorową porą
MONACO Bluzeczka z Pasami na Plecach 4 Kolory (784708905) - Aukcje internetowe Allegro to mi sie też podoba ale nie wiem czy by to dobrze na mnie leżało
wiktoria ładne, super będziesz w tym wyglądać
może ja też się zastanowię już tak dawno sobie nic nie kupowałam z ubrań
anaconda27
styczniówka2006
ANACONDA
Ala masz Kochana ta siorke
Ano dobra, nawet bardzo dobra i zawsze taka była. W tamtym roku zafundowała całej mojej rodzince wakacje w Egipcie a w tym roku coś napomniała że może polecimy do Tunezji
maltanka
Fanka BB :)
Agnes Dobranoc
reklama
ŁOOO ale Tobie zazdroszcze KochanaEgipt,Tunezja marzenie:-)Ano dobra, nawet bardzo dobra i zawsze taka była. W tamtym roku zafundowała całej mojej rodzince wakacje w Egipcie a w tym roku coś napomniała że może polecimy do Tunezji
No i Klaudia usnela u mnie w pokojuPatrzcie jak
Załączniki
Podziel się: