reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
jsorbek to moze zrob sobie liste?
ja wlasnie czytam jak dzici katuja radzice!!!!!!!!!!!!
M A S A K R A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAJEBALABYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sory za wyrazenie ale juz nie mam sily nawet sobie tego tlumaczyc!!!!!!!
ja wlasnie czytam jak dzici katuja radzice!!!!!!!!!!!!
M A S A K R A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAJEBALABYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sory za wyrazenie ale juz nie mam sily nawet sobie tego tlumaczyc!!!!!!!
No i pusto tu,jak ja jestem to was nie ma :-[
u nas pogoda tragiczna ale i tak na spacer poszłam no i byłyśmy u mojej nieznosnej mamy,i jak teraz nie mieszkamy razem to jakoś tam dogadujemy się ale nie pomaga mi nic a nic.
Czy jak robią tatuaz to boli bardzo ??? mnie bardzo podoba się kolczyk w pępku ale brzusio mam nieciekawy i po co by ten kolczyk był :
u nas pogoda tragiczna ale i tak na spacer poszłam no i byłyśmy u mojej nieznosnej mamy,i jak teraz nie mieszkamy razem to jakoś tam dogadujemy się ale nie pomaga mi nic a nic.
Czy jak robią tatuaz to boli bardzo ??? mnie bardzo podoba się kolczyk w pępku ale brzusio mam nieciekawy i po co by ten kolczyk był :
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Coz odkad dowiedzila sie ociazy to interesyje mnie wszystko to co dotyczy dzieci!! Sasze ze wiedze mam szeroka co do praktykito roznie wbywa.
Interesuje mnie terz chemia, bilogia, dlatego poswiecilam temu studnia( chemia)
Jas urodzil sie przez cc bo byl troszke zle ulozony ale wszsykomskonczylo sie dobrze- moze dzieki poloznej bo byla z rodziny
Nie wiem co by bylo jak bym rodzila bez niej!
Interesuje mnie terz chemia, bilogia, dlatego poswiecilam temu studnia( chemia)
Jas urodzil sie przez cc bo byl troszke zle ulozony ale wszsykomskonczylo sie dobrze- moze dzieki poloznej bo byla z rodziny
Nie wiem co by bylo jak bym rodzila bez niej!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Hi hihi Jasio sobie skarpety zdejmuje i nozki swoje smakuje ;D ;D ;D
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej noelia! ja jeszcze jestem (nie wiem czy ci pasuje!) ale jeszcze przez chwilke bede!
a u nas sloneczko dzis bylo i to ladniutki jeszcze taki poswit zostal!
a moja mama mi bardzo pomaga! jest chora ma zwyrodnienia stwow ale jak trzeba to huberta na rekach nosi! nigdy sie nie wymiguje ze ja boli! dzis nawet jak wracala od siostry to zadzwonila domofonem i zapytala czy ma cos kupowac to nie bedzie wchodzic na gore. ale ja wiedzialam ze jest troszke dzwigania i kazalam jej na gore wejsc i jak bube uspilam to sama poszlam! a jej wlaczylam kod leonarda da vinci, ale bylo co dzwogac!!!!!!!!!1
a u nas sloneczko dzis bylo i to ladniutki jeszcze taki poswit zostal!
a moja mama mi bardzo pomaga! jest chora ma zwyrodnienia stwow ale jak trzeba to huberta na rekach nosi! nigdy sie nie wymiguje ze ja boli! dzis nawet jak wracala od siostry to zadzwonila domofonem i zapytala czy ma cos kupowac to nie bedzie wchodzic na gore. ale ja wiedzialam ze jest troszke dzwigania i kazalam jej na gore wejsc i jak bube uspilam to sama poszlam! a jej wlaczylam kod leonarda da vinci, ale bylo co dzwogac!!!!!!!!!1
Dobrze, że ja juz jestem stara i takie przyjemności mnie nie pociagają. Ja kocham swoje ciałko! Nie dałabym go kłuć, dziobac, dziurawić i tp. Wystarczy, że po 3 cesarkach mam na brzuchu szew jak u kurczaka nadziewanego. ;D
Noelia, ja też wpadłam na bb. I widze online że kilka babek jest znajomych...Zaraz ktoś cos napisze.
Mordziulka, mamom domowym post nie potrzebny. my ciągle mamy post...a to mleka nie można, bo alergik, a to mięska nie, bo tez,...abo czekoladki...Nam róże pod stopy powinni sypać a nie popiół na głowy, że te dzieciaki rodzimy, chowamy i na zdrowie!
Sylwia, chyle czoła, chemia to cos co mnie przerasta!Tfu, przerastało, teraz to mam do czynienia tylko z taka chemia jaka moje bable wyprodukuja...
Noelia, ja też wpadłam na bb. I widze online że kilka babek jest znajomych...Zaraz ktoś cos napisze.
Mordziulka, mamom domowym post nie potrzebny. my ciągle mamy post...a to mleka nie można, bo alergik, a to mięska nie, bo tez,...abo czekoladki...Nam róże pod stopy powinni sypać a nie popiół na głowy, że te dzieciaki rodzimy, chowamy i na zdrowie!
Sylwia, chyle czoła, chemia to cos co mnie przerasta!Tfu, przerastało, teraz to mam do czynienia tylko z taka chemia jaka moje bable wyprodukuja...
zawsze powtarzam że dzieci potrzebują przedewszystkim miłości czy to tak wiele jak ktoś nie nadaje się na rodzica a napewno zdaje sobie z tego sprawę chyba każdy siebie zna to po kiego licha dzieci sobie do cholery robią.wykastrować i już
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kalina ja nie poszcze hubert jadl 3 tygodnie moja mleko wiec sama rozumiesz...
zreszta nie wiem jakbym bez mojej ukochanej pepsi wytrzymala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na posypanie ide bo ja wierzaca jestem i praktykujaca oczywiscie!!!!!! wiec do zobaczyska potem jak zdarze wrucic zanim chlopcy sie obudza to siade a jak nie to juz pewnie bedzie okupowany przez lubego mego!!!!!!!!!!!!
papapa caloskow 102 a jak sie zmiesci to 840!!!!!!!!!!!!
zreszta nie wiem jakbym bez mojej ukochanej pepsi wytrzymala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na posypanie ide bo ja wierzaca jestem i praktykujaca oczywiscie!!!!!! wiec do zobaczyska potem jak zdarze wrucic zanim chlopcy sie obudza to siade a jak nie to juz pewnie bedzie okupowany przez lubego mego!!!!!!!!!!!!
papapa caloskow 102 a jak sie zmiesci to 840!!!!!!!!!!!!
Podziel się: