reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witaj kochana i na tym wąteczku ;-):-):-)

Przysłuchajcie się jak Maja śpiewa "Jedzie pociąg z daleka ...":-D:-D:-D:-D

YouTube - tondunktorze łaskawy
cudnie :-D:-D:-D
Przepraszam,że nie siedziałam z Wami,ale musiałam opracować sobie "Cierpienia młodego Wertera" właśnie kończę pisać charakterystykę postaci i zaraz do łóżeczka idę,bo o 7.00 pobudka.
Cieszę się,bo polski mam już odrobiony zostaje jeszcze referat z historii mój osobisty na zaliczenie semestru(w sobotę za 2 tygodnie będę prowadziła lekje na podstawie tego referatu ):-D:-D:-DJuż to widze.:-D:-D:-D
I nieszczęsne wypracowanie z polskiego na temat,którego jeszcze nie rozumiem.:szok::szok::-D:-D:-D.
Dobranoc moje kochane.

Witajcie dziewczynki w nowym ponoć zimniejszym tygodniu. Najpierw zaległości, potem przyjemności

Ja sie dzisaj wnerwiłam totalnie:wściekła/y: jestem nienormana tępa pierd olnięta i wogóle:szok:

wczoraj dałam babci materiał na firany zeby mi uszyła- i bie wiem w jaki sposób durnie jej powiedziałam jak ma je pociąc że wyslo jej zamiast 4 dobrych kawałków 8 za małych!!!!!!!!! i nie bede miała takich jakie chciałam- musze zrobić inne- bo teraz sie nei zmarszczy tak jak powinno- ja głupia! o czym ja myślałam jak jej to rozpisywała jak ona a to ciąć?????????????:eek::eek::eek:
fuck fuck fuck

a i taśmy kupiłam zaało bo jakoś nie poyślałam że jak tasme sie zarszczy to bedzie jej połowe mniej a nie tylko troche i nie starczy na całe okno:confused2::confused2::confused2::confused2:

no i pewnie raczej nie bedzie- bo wiem ze probley z n73 juz były jak ja jescze pracowałam- teraz pewnie juz wogole nie bedzie tego telefonu- ale szczerze mówiąc z tego co wiem to te ostatnie partie juz wychodziły felerne:confused2::confused2:

ja na sczescie prince polo nie lubie:-D:-D:-D ale ptasie mleczko i inne kaloryczne rzeczy to i owszem....:sorry::zawstydzona/y:
u mnie w auchanie jabłka po 90 gr. na targu 5kg- 3zł nawet sie zdarzają takie mniejsze a ładniejsze 5kg-4-5 zł najczesciej z tych tańszych

moje zaasy a zie to kilka słoicków tez ala gerber z tartego jabłuszka dla Zuzi:-D

i 1 kompot agrestowy od mamy- dostalam dużo więcej- różnych najqwiecej truskawkowych- ale ja je tak uwielbia ze nawet tygodnia mi nei wytrzymały od kiedy je dostałam:zawstydzona/y::-D i tylko 1 słoik agrestowego M wyniósl do piwnicy:-D:-D
Co do firan znam ten ból, kupiłam kiedyś ( odżałowałam, strasznie drogie były ) tiule i inne pierdoły na szale do sypialni. Sporo tego było trzeba na to co wymyśłiłam. Moja chrzestna pięnie tekie rzeczy szyje. Ja miałam kochana tylko okno zmierzyć, nic więcej, no i zmierzyłam, ale nie od sciany do sciany, tylko od okna do okna, a mama jeszcze z 70 cm po jednej stronie i 30 po drugiej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No i lipa, na kuchnie za strojne, na sypialnie za małe,nic z tego juz sie zrobic nie dało.:no::no::no::no::no:

Co do telefonów z promocji. Oj kupiliśmy my tak kiedyś z P. Poszliśmy do Playa tylko po kartę, i to jedną, a wyszliśmy z 2 abonamentami i telefonami. Samsungi srebrne, rozsuwane, słodziaki. Szybko sie okazalo, że farba schodzi na potege, szybko nagrzewaja sie przy rozmowie a przy ladowaniu to juz w ogóle, więc zaniosłam najpierw P na reklamamcje, i mówie, że farba, ze sie nagrzewa. No to dodtslam po 3 tyg uniewaznienie gwarancji i ze cos sie odkleilo i to jego wina. Swoj z drzeniem serca zanioslam , ale tylko o farbe pisalam, i uznali i przy okazji naprawili, ze sie nie nagrzewa. No masakra. Mielismy z tym isc do sadu , acha bo zapomnialam, jak odebralam p telefon z reklamamcji to popsuty, sam wysylal smsy, latal po menu, nie moznabylo go wylaczyc, na paranoja. Ale dalismy sobie spokuj, czego do dzis zaluje, byloby wygrane, tylko ze ja po sadach latalam i zarłam sie z szefem, to juz o telefon mi sie nie chcialo. Bo tak to bym nie odpuscila.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jesli o kompociki chodzi, jak ja dostalam, to nie bylo juz co wynosic.:-D:-D:-D

Kochane moje zwariowałam.:-D:-D:-D:-D
Właśnie postanowiłam,że idę do szkoły :-D:-D:-D:-D.
oj zwariowalas dziewczyno, ale skoro tak udało Ci się załatwic to korzystaj. I tak pewnie zdasz maturę, czy bedziesz sie starac czy nie, w oncu zajecia z zdzieckiem dyrekttorki prowadzic bedziesz:-D. Powodzenia.

Witam z rana:-):-)
A mi normalnie ręce opadły, Maja obudziła się cała wysypana jakimiś czerwonymi krostkami, już sama nie wiem co jej jest i to jeszcze dzisiaj w sobotę:-:)-:)-(
I jak krostki? Ja polecialabym w te pędy do szpitala. Oby to nic powaznego.

Hejo mamki :)) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok :)) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku :)) Niechce sie chwalic ale jestem happy :) To moje pierwsze urodzinki z mala ..
Sylcia wszystkiego naj naj naj lepszego. Młoda dupo.:-D:-D:-D

znalazlam 2 nastepne oferty:
"Chcesz dorobić 500-600 zł miesięcznie za 2 godz.pracy dziennie?Jesteś emerytem, rencistą, studentem,lub zarabiasz zbyt mało i posiadasz min.wykształcenie średnie? Zadzwoń. Mamy dla Ciebie propozycję pracy." - - ide w poniedzialek na 10 na spotkanie to jakas firma ubezpieczeniowa.
i nastepne:
do ankietowania osob potrzebuje--0,50gr za ankiete.dostaje do reki, roznosze wypelniania,odnosze dostaje kase.
Jeśli chodzi o ubezpieczenia z tego co wiem nie jest tak słodko jak Ci powiedzieli, ale mam adzieję, ze tu bedzie inaczej. Fajnie, ze się udało szybko coś znaleźć. Powodzenia dziś na rozmowie.

hej dziopki ja juz prawie skonczylam prasowanie podlogi i pranie dywanu poczeka do wieczorka zaraz wybywam na dzialeczke ;-);-);-)
A mój sobote zwinął dywan i poszedł go ytrzepać, okazalo się, że mala nei raz i nie dwa go osikala. Ale cucnie, to taki bardzo gruby welniany. Dwa dni suszyl sie na balkonie i nic. Suchy jest, ale smierdzi nadal. Kurcze nowy dywan. a prosilam , poki mala jeszcze sie uczy na nocnik i w gaciach lata schowac, to sie nie chcialo. Teraz tylko mam nadzieje, ze po czyszczeniu bedzie ok.

No my juz po spacerze.
Oj robia sie te wieczory coraz bardziej chłodne brrr :tak::tak::tak::tak:

Oliwka ogląda wieczorynkę a ja mam chwilkę spokoju :tak: dzis leci brygada rrr- uwielbiałam ta bajkę jak byłam mała :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
No tak ranki i wieczory sa juz zimne, ale cieszmy sie jeszcze piekną pogodą, przynajmniej do torku-środy. oi tak było długo lładnie. A bajka i moja ulubiona, musze pamietac, ze jeszcze leci i malej puscic. Bo ona poki co to tylko mini mini.

anaconda patrz co ja znalazłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
O Ty nie pochwaliłas się :-D:-D:-D:-D

YouTube - nocnikowe piosenki 3
no no no, ładnie.

Ja tylko na chwile bo ogladam Mam talent:tak::tak::tak:
Dziewczyny macie pozdrowienia od ANKI:-):tak:Jakos nie moze wejsc na BB:no:
Mam nadzieje ze szybko do nas wroci:-):tak::tak::tak:
I ja pozdrawiam Ankę. Co do Mam talent tez ogladalam, mam wrazenie, ze pocziom jest strasznie niski!

Witam wpadłam tylko pochwalic sie jakiego mam pomysłowego synka;-):tak::-D:-D
No to się popisał. Nie sądze zeby dzialal, choć znajoma kiedyś wyprala synowi telefon, rozebrala do suszenia i dzialal. Dobrze ze zdjecia i filmiki zgrane.

Hej dziewczynki:-)
Mi sie dzisiaj sniło że urodziłam:szok::szok:

ale najlepsze ze mnie nic nie bolało w tym śnie:-D:-D tylko czułam= sory za porównanie jakby robiła kupe przez drugi otwór:shocked2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D:-D:-D i w tym samym dniu po urodzeniu wyszłam ze szpitala i poszłam na dyskoteke:szok::szok::eek::eek::eek::eek::-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale sen!!! Ja nie mogę. Ale jeszcze nie rodź. POczekaj, później zrobisz...

M posprzątał mieszkanko, a ja malowałam paznokcie :-D Tak powinna wyglądać każda leniwa niedziela :-D:-D
Zdecydowanie tak!

Hejo sorry babki ze tak pozno :)) Noo ale zupke Rosol zrobilam mala wyszykowalam i siebie wystroilam i pojechalismy z misiakeim na zakupki :)) O dziwo nic sobie nie kupila Moze jedynie piwko truskawkowe i gruszkowe Uwielbiam smakowe piwka :) Misiak sobie sprawil sopodnie i kilka rzeczy do domu potrzebowalam :) Dziolchy a te butki ktore sobie sprawilam wczoraj swietne a jakie wygodne :)) Misiak mnie rozpieszcza Ciagle cos sobie sprawiam :)) Dba o swoja mala kobietke Hmm moze nie taka mala bo po ciazy jestem troche wieksza niz przed :)) A teraz moj misio robi spaghetti Mmm takie prawdziwe wspaniale wloskie Mmmm :)) Milego dnia babki Milego :))
Taka to ma dobrze, no i dobrze:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Witamy

czesc laseczki
witam po przerwie.
wybaczcie ale nie nadrobie zaleglosci
mialam telefon w naprawoe i nie mialam jak wejsc na net.telefon troche naprawiony ale net dziala jak widac

weekend meczacy,mialam gosci.Weronika juz ladnie wola siku,sama,zanim jeszcze zrobi,albo wysadzam ja na czuja.i od 2 dni bez zadnej wpadki;)))))))))
Moja odpukać od kilku dni tez pieknie. Za Twoją rada na spacery tez juz tylko tetra, pampki tylko do spania. Sama wola. Nie trzeba pilnowac, a jak jestem zajeta, to sie rozbiera sieda i tylko przychodzi mowi jusz i trzeba gaciorki podciągnąć. No uper.
Aniu, musze w koncu kupic te pieluchy, czy tam majtki na tetre, takie co sie pieluche w nie wklada, polecalas, aja zapomniala i kipic a teraz to juz nawet jak to sie nazywalo.

No to teraz coś o sobie.
W piatek pojechałam do bratowej. Dosytałam info od mamy, ze bratanica, moja chzesniaczka , która wlasnie aczela chodzic biegła i wpadła na krzesło. Uderzyla sie w ucho i mocno krew leciala. Pojechali na tychmiast do szpitala, zbadali, nic niepokojącego ponć nie znależli, 3 dni na wizyty kontrolne i teraz za miesiąc znów. Ale ta krew to ze srodka ucha tak mocno leciala, sprawdzal lekarz, bo byl pewien, ze to bembenek , ale na szczescie. Nie iw skad tyle krwi ale tomografi nawet nie zrobili. Tak wiec ja w te pedy do niej, ze bierzemy dzicko i do szpitala, ze iby emdlaa i trza zrobic, ale byla u niej mamusia, która wszystko bagatelizuje, a ta jej slucha jak swietej. No i nie. Zla jestem strasznie, to roczne dziecko, ucho obejrzal a co z glową????????????

W sobote poszlismy sobie z Piciem do mojej mamy, jak tylko P wysprzatał chate:-D. Było miło. Mała padła jak tylko wróciliśy, ale obudziła sie o 24 i masakra. Piotr wstawal do niej co 5 minut dosłownie, ja mialam odespac, ale jak odespac jak plakala non toper. O 4 rano skapitulowaliśmyi wzielismy do swojego pokoju, dołóżka. Myslalam, ze sie uspokoi i zasnie, ale gdzie tam, przez godzine wiercila sie i zmieniala pozycje, lezala miedzy nami na piotrze na mnie, w nogach, na poduszkach w poprzek, masakra. W koncu pytam, czy chce isc do swojego łóżeczka, a ta wypruła jak torpeda. Dałam jej kilka bajek i juz tylko cisza. nie wiem o której zasneła, ale ja momentalnie. Piotr stal dość wczesnie, bo jak d pracy, ja spalam do 10. A i tak ni wyspalam sie strasznie. Piotr po raz pierwszy tak do niej wstawal i w koncu zajarzyl, ze po takiej nocce chodzi sie 3 dni do tylu. Zmarnowana niedziela. na nic ne mielismy sily i ochoty W koncu popoludniu poszlismy na spacer z mala, bo ladnie i szkoda dziecko w domu trzymac, ale normalnie spalibysmy caly dzien.

A co do zapchanego kibelka. Poradzcie mi cos. Mala kiedyś naladowala mi mokrych chysteczek do muszli i splukala. A te cholery kibel mi przytkaly, no tak kiepsko zlatuje woda, ze szok. Hdzie ta sila wodospadu???:-D
Oczywiście włożyłam łapę opatrzona w rękawicę uszczelnioną taśmą, na to folia do pachy tez owinieta tasmą kklejącą, wyjelam ile sie dalo, ale to o wiele za malo. Co zrobic, zeby to przepchac. Tzn ja wiem ze sa tekie spirale, ale jej nie mam. Jakieś cudowne srodki na przezarcie są?????

A wczoraj wieczorem amala zasnela szybciutko i grzecznie, wiec w spokoju obejrzelismy Skazanego na smierc, pozniej kom na kompie. Nocka rewelacja az do 4.20. Mała sie obudzial az wielm placzem, ja do niej, a ta rozpalona. Ale jak zobaczyla ulbiny syropek to w jeszcze wiekszy placz, ululalam na rekach i samam kazala sie odłożyć. Śpi, mam nadzieje, ze obudzi sie w lepszym stanie. o pewnie znów ząbki się ruszyły. Dzis na szczescie ( tak licze , bo w portwelu mam 2 z ) bedzie wyplata i tzra kupic biegusiem coś wzmacniającego, bo sezon chorobowy na maksa i Viburcol--moje wybawienie.

No to sie opisalam jak tylko moglam. Teraz liste zakupw szykowac, zeby tylko potrzebne rzeczy kupic po poludniu. Mala jeszcze spi, wstawiam na kawusie.

Witam
Ale jestem jakas zakrecona:no:Wszystko mnie pobolewa na @:no::no::no:Pogoda zapowiada sie ladna:tak:Mlody wlasnie konczy platki i niedlugo bedzie sie ubieral i zmykamy

LUNKA
Wspolczuje nieprzespanej nocki:no::no::no:
Jesli chodzi o kibelek to moze sprobuj Kreta jesli nie macie tej spirali przepychajacej

MARTA
N amnie prasowanie czeka i czeka ale jakos nie moze sie mnie doczekac;-):-D:-D:-DLezy na moim łozku caly czas

Co do telefonów z promocji. Oj kupiliśmy my tak kiedyś z P. Poszliśmy do Playa tylko po kartę, i to jedną, a wyszliśmy z 2 abonamentami i telefonami. Samsungi srebrne, rozsuwane, słodziaki. Szybko sie okazalo, że farba schodzi na potege, szybko nagrzewaja sie przy rozmowie a przy ladowaniu to juz w ogóle, więc zaniosłam najpierw P na reklamamcje, i mówie, że farba, ze sie nagrzewa. No to dodtslam po 3 tyg uniewaznienie gwarancji i ze cos sie odkleilo i to jego wina. Swoj z drzeniem serca zanioslam , ale tylko o farbe pisalam, i uznali i przy okazji naprawili, ze sie nie nagrzewa. No masakra. Mielismy z tym isc do sadu , acha bo zapomnialam, jak odebralam p telefon z reklamamcji to popsuty, sam wysylal smsy, latal po menu, nie moznabylo go wylaczyc, na paranoja. Ale dalismy sobie spokuj, czego do dzis zaluje, byloby wygrane, tylko ze ja po sadach latalam i zarłam sie z szefem, to juz o telefon mi sie nie chcialo. Bo tak to bym nie odpuscila.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ten telefon to pewnie u700?? bo w Play najczęsciej schodzila z nich farba- u nas znów u700 był ok:tak:
A co do zapchanego kibelka. Poradzcie mi cos. Mala kiedyś naladowala mi mokrych chysteczek do muszli i splukala. A te cholery kibel mi przytkaly, no tak kiepsko zlatuje woda, ze szok. Hdzie ta sila wodospadu???:-D
Oczywiście włożyłam łapę opatrzona w rękawicę uszczelnioną taśmą, na to folia do pachy tez owinieta tasmą kklejącą, wyjelam ile sie dalo, ale to o wiele za malo. Co zrobic, zeby to przepchac. Tzn ja wiem ze sa tekie spirale, ale jej nie mam. Jakieś cudowne srodki na przezarcie są?????
Tak jak Dowikla polecam kreta:tak::tak:

Ja sie przybam ze codzienie wieczorem zmywam makijaż chusteczkami nawilżanymi dla dzieci i wrzucam je do ubikacji:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Stary dobry kret- mój przyjaciel:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No to dorzucam krecika do listy akupów. Myślałam o nim, ale wątpiłam, czy da radę, skoro Już sprawdzone, to do dzieła.

a ja wystawiłam już 3 pary butów na allegro .

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny.
a ja dzis znowu wyspana jupppiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D obudzilismy sie o 7.00,taka godzina może byc :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

M z Oliwką poszli robić śniadanko :-):-):-):-):-)

a Wczoraj z M sie pożarliśmy na maksa ,nie odzywam sie do niego i raczej długo to potrwa.
Bo chciał kupić sobie nowy wiekszy monitor do komputera.Teraz mamy 17 a on uwaza ze za mały i chce większy.tłumacze mu ze teraz kasy nie ma,są sprawy ważniejsze że teraz się nie zgadzam.:no::no::no::no:

jak bylismy wczoraj u teściów to teść mu powiedział ze jest przecena komputerów w tesco,no i on juz w gorącej wodzie kapany że idzie,jasno mu powiedziałam ze nie ma prawa kupić ,poszli.
długo ich nie było.My z teściową i Oliwką byłysmy w tedy w parku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no i co sie okazało?przyszedł do domu z monitorem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslałąm ze go rozszarpię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zrobił sobie po swojemu mimo że ja sie nie zgodziłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo niby że promocja,przecenione monitory 20cali z 700zł na 350zł,no promocja jest ale to nie oto chodzi.
tylko 2 monitory zostały,ludzie wykupili to on tez musiał.wziął na raty na 5 mies.

wkurzyłam sie ze mojego zdania nie wziął pod uwagę tylko poszedł i sobie kupił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz mu pokażę,skoro się ze mna nie liczy i sam podejmuje decyzje to ja mu dam popalić.:tak::tak::tak::tak::tak:
zobaczy jaka ze mnie wredna ......... :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witaj
Przysłuchajcie się jak Maja śpiewa "Jedzie pociąg z daleka ...":-D:-D:-D:-D

YouTube - tondunktorze łaskawy
Ślicznie
No to teraz coś o sobie.
W piatek pojechałam do bratowej. Dosytałam info od mamy, ze bratanica, moja chzesniaczka , która wlasnie aczela chodzic biegła i wpadła na krzesło. Uderzyla sie w ucho i mocno krew leciala. Pojechali na tychmiast do szpitala, zbadali, nic niepokojącego ponć nie znależli, 3 dni na wizyty kontrolne i teraz za miesiąc znów. Ale ta krew to ze srodka ucha tak mocno leciala, sprawdzal lekarz, bo byl pewien, ze to bembenek , ale na szczescie. Nie iw skad tyle krwi ale tomografi nawet nie zrobili. Tak wiec ja w te pedy do niej, ze bierzemy dzicko i do szpitala, ze iby emdlaa i trza zrobic, ale byla u niej mamusia, która wszystko bagatelizuje, a ta jej slucha jak swietej. No i nie. Zla jestem strasznie, to roczne dziecko, ucho obejrzal a co z glową????????????

W sobote poszlismy sobie z Piciem do mojej mamy, jak tylko P wysprzatał chate:-D. Było miło. Mała padła jak tylko wróciliśy, ale obudziła sie o 24 i masakra. Piotr wstawal do niej co 5 minut dosłownie, ja mialam odespac, ale jak odespac jak plakala non toper. O 4 rano skapitulowaliśmyi wzielismy do swojego pokoju, dołóżka. Myslalam, ze sie uspokoi i zasnie, ale gdzie tam, przez godzine wiercila sie i zmieniala pozycje, lezala miedzy nami na piotrze na mnie, w nogach, na poduszkach w poprzek, masakra. W koncu pytam, czy chce isc do swojego łóżeczka, a ta wypruła jak torpeda. Dałam jej kilka bajek i juz tylko cisza. nie wiem o której zasneła, ale ja momentalnie. Piotr stal dość wczesnie, bo jak d pracy, ja spalam do 10. A i tak ni wyspalam sie strasznie. Piotr po raz pierwszy tak do niej wstawal i w koncu zajarzyl, ze po takiej nocce chodzi sie 3 dni do tylu. Zmarnowana niedziela. na nic ne mielismy sily i ochoty W koncu popoludniu poszlismy na spacer z mala, bo ladnie i szkoda dziecko w domu trzymac, ale normalnie spalibysmy caly dzien.

A wczoraj wieczorem amala zasnela szybciutko i grzecznie, wiec w spokoju obejrzelismy Skazanego na smierc, pozniej kom na kompie. Nocka rewelacja az do 4.20. Mała sie obudzial az wielm placzem, ja do niej, a ta rozpalona. Ale jak zobaczyla ulbiny syropek to w jeszcze wiekszy placz, ululalam na rekach i samam kazala sie odłożyć. Śpi, mam nadzieje, ze obudzi sie w lepszym stanie. o pewnie znów ząbki się ruszyły. Dzis na szczescie ( tak licze , bo w portwelu mam 2 z ) bedzie wyplata i tzra kupic biegusiem coś wzmacniającego, bo sezon chorobowy na maksa i Viburcol--moje wybawienie.

No to sie opisalam jak tylko moglam. Teraz liste zakupw szykowac, zeby tylko potrzebne rzeczy kupic po poludniu. Mala jeszcze spi, wstawiam na kawusie.
Też polecam kreta a i współczuje nocki ja dzisiaj z Kamilkiem tak miałam

Hejka dziewczyny.
a ja dzis znowu wyspana jupppiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D obudzilismy sie o 7.00,taka godzina może byc :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

M z Oliwką poszli robić śniadanko :-):-):-):-):-)

a Wczoraj z M sie pożarliśmy na maksa ,nie odzywam sie do niego i raczej długo to potrwa.
Bo chciał kupić sobie nowy wiekszy monitor do komputera.Teraz mamy 17 a on uwaza ze za mały i chce większy.tłumacze mu ze teraz kasy nie ma,są sprawy ważniejsze że teraz się nie zgadzam.:no::no::no::no:

jak bylismy wczoraj u teściów to teść mu powiedział ze jest przecena komputerów w tesco,no i on juz w gorącej wodzie kapany że idzie,jasno mu powiedziałam ze nie ma prawa kupić ,poszli.
długo ich nie było.My z teściową i Oliwką byłysmy w tedy w parku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no i co sie okazało?przyszedł do domu z monitorem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslałąm ze go rozszarpię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zrobił sobie po swojemu mimo że ja sie nie zgodziłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo niby że promocja,przecenione monitory 20cali z 700zł na 350zł,no promocja jest ale to nie oto chodzi.
tylko 2 monitory zostały,ludzie wykupili to on tez musiał.wziął na raty na 5 mies.

wkurzyłam sie ze mojego zdania nie wziął pod uwagę tylko poszedł i sobie kupił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz mu pokażę,skoro się ze mna nie liczy i sam podejmuje decyzje to ja mu dam popalić.:tak::tak::tak::tak::tak:
zobaczy jaka ze mnie wredna ......... :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oj to niedobrze ze cie nie słucha.Chociaż ja jak mojego kiedys prosiłam zeby nie palił to powiedział mi ze on za swoje kupuje i charuje a fajki moze sobie kupic.
Ale w innych sytułacjach to pyta i uzgadniamy obaj co kupimy a co nie teraz np, na autka patrzy troche go przystopowałam bo on chciał samochód za 60 tys ale mówie mu ze ma byc tanszy i wypatrzył za 40 tak ze spoko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam porannie
dzis zaspalam.....
p przyjechal przed 7 i sie polozyl a mi tak milo cieplo bylo ze jak budzik zadzwonil to jeszcze na chwile oko zamknelam,budze sie patrze a tu 7.35!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj Pauline biegeim budzic(a pojazd o 7.40).na szzczescie jak uslyszala panike w moim glosie to grzecznie wstala i sie ubrala.szybko kanapki i jazda.dobrze ze sasiadka ma dzis wolne to poczekala chwile dluzej.

mala juz wstala,jakies pol godziny te,mu i zaraz siku na nocnik.....
zrobila bardzo duuuuuuuzo i jak wstawala to jje sie nocnik przykleil do tylka i czesc zawartosci poszla na dywan....
ale co najlepiej wchlania takie rzeczy i szybko?
TETRA!!!!!
moment i po plamie;))) i nie smierdzi
teraz oglada teletubisie bo p bo 2 nieprzespanych nocach musi odespac a noc znow do rpboty.wiec zeby mala troche uciszyc poki co to oglada bajke.pozniej na dwor pojdziemy.wczoraj wieczorem posprzatalam zeby rano nie halasowac.robi sie tylko pranie i jakas zupe zrobie.
u mnie otwarta przestrezn i nie ma jak zamknac sie np gdzies w pokoju zeby spokojnie spac niestety.

nie wchodza mi cytatay wiec pisze tak

AS kobieto o co kaman zta szkola?bo nie chce mi sie szukac.albo niech mi ktoras z dziewczyn wyjasni o co chodzi.....

LUNA to sie nazywa majtki z sucha pielucha.sa do kupienia firmy cannpol babies za jakies 8-9zl za pare.
moja ostatnio nawet jak do szkoly idziemy to cala droge(prawie 3gdz nieraz) wytrzymuje bez sikania;)))))))))
wlasnie siedzi i smrodzi.....(tez wola ze chce siusiu ale niewazne)
i to smiesznie wola jak rusek-sjusju a nie siusiu;)))))
a temu dziecku powinni glowe obejrzec.
a malej zeby czy moze ja cos bierze?teraz sezon chorobowy.
butki bym chetnie wziela ale z ewnsocia za male;DD

Do góry