reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj to niedobrze ze cie nie słucha.Chociaż ja jak mojego kiedys prosiłam zeby nie palił to powiedział mi ze on za swoje kupuje i charuje a fajki moze sobie kupic.
Ale w innych sytułacjach to pyta i uzgadniamy obaj co kupimy a co nie teraz np, na autka patrzy troche go przystopowałam bo on chciał samochód za 60 tys ale mówie mu ze ma byc tanszy i wypatrzył za 40 tak ze spoko

wiki pierwszy raz się cos takiego zdarzyło,nie wiem co mu odwaliło,zawsze uzgadnialismy razem jak powiedziałam nie to liczył się z tym a teraz nie wiem.ale karę na pewno będzie miał.:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam :tak:

M już poleciał do pracy, ale przynajmniej go dzisiaj nakarmią więc nie muszę nic dla niego szykować :-p

Luna, tylko tego kreta to musisz zalać dużym garem wrzątku :tak: Bo jak będzie za zimna woda to ci zapcha gorzej rurę :no: Ja osobiście polecam jakiś mega toksyczny wybielacz :tak:

Ponoć dzisiaj chłodno, ale jak na razie nie wygląda, bo u mnie piękne niebo za oknem :tak:

Anabuba, gratulację dla córuni :tak::tak::tak: Jaka to wygoda, jak nie trzeba się z pampersami użerać :tak:

Agnes, ale ten twój poszalał :szok:

Anabuba, as wróciła do szkoły :tak: Będzie maturkę robić :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lunka-nie chce Cie straszyc ale moja jak przez 2 noce tak mi wyla nie chcac ani jesc a ni pic nic to miala zapalenie uszu rok temu....w dzien nic jej nie dolegalo.lepiej zeby to byly zeby.....

Agnes-brak slow.moj wie ze w sprawach finansowych jezeli chodzi o takie wyadtki to ja musze wieziec i sie zgodzic bo ja rzadze ase a tu taka niepsodzianka...poza tym jezeli to nie jest nic pilnego to po co?dla wlasnego widzi mi sie?te chlopy.
moj monitor to sie psuje-co jakies czas paski mi lataja przed oczami,ale poki co to nie jest za czesto to musi jakos dzialac.

MH u nas dzis ma byc 22 stopnie;)))))))))))))
jutro zimno.jest paikna pogoda i mimo tych 10stopni za oknem czuc ze bedzie cieplo.niech grzeje;)

\AS a Ty jakas ROBO-BABA????????????????????????
super ze wrocilas do szkolach ale jeszcze zajecia z psai i opieka nad tesciowa itd itd jak Ty kobieto dasz rade??????????????????????????????????
szkola to fajna sprawa sama bym jeszcze na jakas podyplomowke poszla jakbym miala kase

Agnes mój dobrze wie, że nie miałby po co do domu wracać, no chyba że po karę smierci. Ale co zrobisz? Chlop to chłop - głupie stworzenie.

LUNA to sie nazywa majtki z sucha pielucha.sa do kupienia firmy cannpol babies za jakies 8-9zl za pare.
moja ostatnio nawet jak do szkoly idziemy to cala droge(prawie 3gdz nieraz) wytrzymuje bez sikania;)))))))))
wlasnie siedzi i smrodzi.....(tez wola ze chce siusiu ale niewazne)
i to smiesznie wola jak rusek-sjusju a nie siusiu;)))))
a temu dziecku powinni glowe obejrzec.
a malej zeby czy moze ja cos bierze?teraz sezon chorobowy.
butki bym chetnie wziela ale z ewnsocia za male;DD
Hejka, zanalazłam te gaciory, ale masakra, 12 zł sztuka i 13,5 przesyłka!!! Jeszcze raz oblatam miasto, mosze jednak gdzieś coś...

Co do kozaczków, gdyby były dobe to bez pytania bym Ci wysłała, ale one mają wkładkę wewn 13,5 cm...

Lunka-nie chce Cie straszyc ale moja jak przez 2 noce tak mi wyla nie chcac ani jesc a ni pic nic to miala zapalenie uszu rok temu....w dzien nic jej nie dolegalo.lepiej zeby to byly zeby....
Oj nie strasz, uszu boje się jak ognia! Ale chyba ząbki, bo rączki prawie po nadgarstki wepchnęła do buzi, teraz jeszcze śpi, jak wstanie zmierze temp i zapytam o co loto.

zrobiłam liste zakupów, matko, skąd na to brać:no::no::no:
Buty zimowe dla mnie to chyba w przyszłym roku uszyją:-D

MH u nas dzis ma byc 22 stopnie;)))))))))))))
jutro zimno.jest paikna pogoda i mimo tych 10stopni za oknem czuc ze bedzie cieplo.niech grzeje;)

\AS a Ty jakas ROBO-BABA????????????????????????
super ze wrocilas do szkolach ale jeszcze zajecia z psai i opieka nad tesciowa itd itd jak Ty kobieto dasz rade??????????????????????????????????
szkola to fajna sprawa sama bym jeszcze na jakas podyplomowke poszla jakbym miala kase
ja jakbym miała kase to na studia bym poszła też sobie:sorry::-(

I ja tez poszłabym jeszcze na jakieś studia, kurcze, tak mnie wzięło ostatnio, no ale... mże kiedyś znajdzie się praca która pogodzi finanse, dziecko, dom i szkołę , hihi

Edit:
dlaczego nikt mi nie przypomniał o brzyduli???:shocked2::shocked2::shocked2:to juz ta godzina???? Matko, od 5 przed kompem siedze

jewtem:happy:
narazie przeczytałam tylko bierzącą stronę moze dam radę coś jeszcze nadrobić:sorry:
lunka wybierz wodę z toalety zalej wrzątkiem nasyp kreta w granulkach odczekaj z 15 minut i znów zalej wrzątkiem ale uważaj na twarz bo moze ci strzelić do góry:tak:
as podziwiam tle obowiązków i jeszcze szkoła:szok:ale sama bym się jeszcze pouczyła:tak:
anabubka dobrze że telrfon naprawiony:tak:i jak P zadowolony z pracy?
MH jak dziewczyny??
agnes nie diwię się że się wkurzyłaś ale ci powiem że chłopy już tak mają co jakiś czas im odwala :tak:mój piotrek też ostatnio poszedł oglądać telewizory i stwierdził z nasz to grat i by się przydało kupić coś nowego....taaaa ma co prawda 14 lat ale działa i na nowy się nie zgadzam bo kasy brak:tak:
co u nas.... a no w weekend pracowałam ciężko nowe przepisy mamy co do sprzątania i jest przesrane:wściekła/y:ale daje radę poprost dyrektor jeden ma przerost formy nad treścią ale przejdzie mu :-)
mnie w sobote dopadła jelitówka więc do bani jeszcze mnie trochę męczy a w pracy myślałam że się wykończę:-(
dzieciak zrowe antek śpi byle jak piotrek skończył urlop:tak:

Hejka, zanalazłam te gaciory, ale masakra, 12 zł sztuka i 13,5 przesyłka!!! Jeszcze raz oblatam miasto, mosze jednak gdzieś coś...

zrobiłam liste zakupów, matko, skąd na to brać:no::no::no:
Buty zimowe dla mnie to chyba w przyszłym roku uszyją:-D

a czemu takie drogie????????????????????????????????
jakbys nie znalazla to daj znac to pwoiem mojemu to kupi w minsku i Ci przesle poczta.mi kupowal chyba jeszcze po 8zl za sztuke.

ja mam buty zimowe chyba sprzed 3 lat.a ze ja nie niszcze to i po 6-7lat chodze az sie mda calkiem zmienia:-):-):-):-):-):rofl2:
ja w adidasach ostatnio to 6 lat chodzilam:rofl2: i nadal sa jeszcze w miare dobre i do ogrodka sie nadaja.....

kurcze wiecie ze ja nie w ta ale w nastepna sobote mam weselicho siory!!!!!!!!!
ale szybko zlecialo:sorry:

Anabuba, no masakra, nie dość ze droie, to za przesyłkę jak za zboże!!!n Jak nie znajdę, to skorzystam z Twojej pomocy, bo nawet jesli beda drozsze niz 8-9 zł, to za przesylke mnie tyle nie skasujesz :))

Ja tez butów nei niszcze, ale te jakies kiepskie, 2 sezony i lipa, zaraz sie rozlecą. nie robia juz takich pożadnych butów, a na takie za 400zł to mnie nie stac. Za to na Piorze uty sie palą , no u kowala trza mu kuc, bo sezon ciężko żeby wytzrymały. Teraz jak jeżdzi samochodem to inaczej, ale jedno na druge wychodzi, jak nie gorzej.

reklama
jewtem:happy:
narazie przeczytałam tylko bierzącą stronę moze dam radę coś jeszcze nadrobić:sorry:
lunka wybierz wodę z toalety zalej wrzątkiem nasyp kreta w granulkach odczekaj z 15 minut i znów zalej wrzątkiem ale uważaj na twarz bo moze ci strzelić do góry:tak:
as podziwiam tle obowiązków i jeszcze szkoła:szok:ale sama bym się jeszcze pouczyła:tak:
anabubka dobrze że telrfon naprawiony:tak:i jak P zadowolony z pracy?
MH jak dziewczyny??
agnes nie diwię się że się wkurzyłaś ale ci powiem że chłopy już tak mają co jakiś czas im odwala :tak:mój piotrek też ostatnio poszedł oglądać telewizory i stwierdził z nasz to grat i by się przydało kupić coś nowego....taaaa ma co prawda 14 lat ale działa i na nowy się nie zgadzam bo kasy brak:tak:
co u nas.... a no w weekend pracowałam ciężko nowe przepisy mamy co do sprzątania i jest przesrane:wściekła/y:ale daje radę poprost dyrektor jeden ma przerost formy nad treścią ale przejdzie mu :-)
mnie w sobote dopadła jelitówka więc do bani jeszcze mnie trochę męczy a w pracy myślałam że się wykończę:-(
dzieciak zrowe antek śpi byle jak piotrek skończył urlop:tak:

helo Malina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kupe lat Cie nie widzialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozumiem ze remont skonczony??????????????
bo juz sie nie wracam ze stronami.
P poki co zadowolony z pracy.dostal papiery do rejsetracji:-):-)

kurna a ja dzis do szkoly najpierw i musze wziac mala zeby p odespal(ale jutro u ja zostawie nie ma bata).a pozniej na 16 do sadysty:eek::eek::eek::eek::eek::eek:ciekawe na ile mnie zainkasuje......
swoaj drog pewnie z elektrowni bedzie chozdil niedlugo bo teraz u nas co pol roku liczniki spisuja....glupota ale co im zrobisz.

w tamta srode mialam zebranie.w sumie panie na Pauline mocno nie narzekaly,tylko na jej glos i krzyki(mi to mowia:rofl2::rofl2::rofl2:),ale poza tym jest git,jedenmu chlopakowi sie ostatnio oberwala za nim,ale poki co idzie bez lekow:-D
u nas komitet-ile kto zadeklatruje-niby imowione 80zl za roka el mozna bylo mniej zadeklarowac byleby sie wywiazac.wiec ja przepisowe 80zl platne w 2 ratach.

nie mialam nawet kiedy pogadac z p o kawalerskim.....bo wczoraj pol dnia spedzil w podrozy do tego niewyspany i podchmieolony.pilnowalam tylko zeby nie zaspal w pociagu jak wracal do domu(nie wiem po co ale znow sie zony nie poluchal:sorry::sorry::sorry::sorry:).
ehhhhh i wczoraj pol dnia w stresie zeby nie zapsla i nie pojechal dalej.ale dzis go wypytam:-p

pwoeim tyle ze nawet sam do mnie dzwonil,aja czujna jak wazka(rzadko tak mam ),obudzilam sie na wibrujacy tel o 3 nad ranem:sorry::sorry::sorry::rofl2:

Anabuba, no masakra, nie dość ze droie, to za przesyłkę jak za zboże!!!n Jak nie znajdę, to skorzystam z Twojej pomocy, bo nawet jesli beda drozsze niz 8-9 zł, to za przesylke mnie tyle nie skasujesz :))

Ja tez butów nei niszcze, ale te jakies kiepskie, 2 sezony i lipa, zaraz sie rozlecą. nie robia juz takich pożadnych butów, a na takie za 400zł to mnie nie stac. Za to na Piorze uty sie palą , no u kowala trza mu kuc, bo sezon ciężko żeby wytzrymały. Teraz jak jeżdzi samochodem to inaczej, ale jedno na druge wychodzi, jak nie gorzej.

ja moge miec buty za 30zl i tez dlugo bede lazic:sorry::sorry::sorry::sorry:
nieraz zla jestem na siebie ze nie niszcze bo moglabym sobie nowe kupic a tu szkoda.Luna a jki Ty rozmiar nosisz?ile cm doklandie?
bo ostatnio jakies dotalam fajne zimowe i drugie koazaczki cienkie na wysokim obcasie ale to 38 i na mnie ciut za male

Do góry