jewtem
narazie przeczytałam tylko bierzącą stronę moze dam radę coś jeszcze nadrobić
lunka wybierz wodę z toalety zalej wrzątkiem nasyp kreta w granulkach odczekaj z 15 minut i znów zalej wrzątkiem ale uważaj na twarz bo moze ci strzelić do góry
as podziwiam tle obowiązków i jeszcze szkołaale sama bym się jeszcze pouczyła
anabubka dobrze że telrfon naprawionyi jak P zadowolony z pracy?
MH jak dziewczyny??
agnes nie diwię się że się wkurzyłaś ale ci powiem że chłopy już tak mają co jakiś czas im odwala mój piotrek też ostatnio poszedł oglądać telewizory i stwierdził z nasz to grat i by się przydało kupić coś nowego....taaaa ma co prawda 14 lat ale działa i na nowy się nie zgadzam bo kasy brak
co u nas.... a no w weekend pracowałam ciężko nowe przepisy mamy co do sprzątania i jest przesraneale daje radę poprost dyrektor jeden ma przerost formy nad treścią ale przejdzie mu :-)
mnie w sobote dopadła jelitówka więc do bani jeszcze mnie trochę męczy a w pracy myślałam że się wykończę:-(
dzieciak zrowe antek śpi byle jak piotrek skończył urlop
helo Malina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kupe lat Cie nie widzialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozumiem ze remont skonczony??????????????
bo juz sie nie wracam ze stronami.
P poki co zadowolony z pracy.dostal papiery do rejsetracji:-):-)
kurna a ja dzis do szkoly najpierw i musze wziac mala zeby p odespal(ale jutro u ja zostawie nie ma bata).a pozniej na 16 do sadysty
ciekawe na ile mnie zainkasuje......
swoaj drog pewnie z elektrowni bedzie chozdil niedlugo bo teraz u nas co pol roku liczniki spisuja....glupota ale co im zrobisz.
w tamta srode mialam zebranie.w sumie panie na Pauline mocno nie narzekaly,tylko na jej glos i krzyki(mi to mowia
),ale poza tym jest git,jedenmu chlopakowi sie ostatnio oberwala za nim,ale poki co idzie bez lekow
u nas komitet-ile kto zadeklatruje-niby imowione 80zl za roka el mozna bylo mniej zadeklarowac byleby sie wywiazac.wiec ja przepisowe 80zl platne w 2 ratach.
nie mialam nawet kiedy pogadac z p o kawalerskim.....bo wczoraj pol dnia spedzil w podrozy do tego niewyspany i podchmieolony.pilnowalam tylko zeby nie zaspal w pociagu jak wracal do domu(nie wiem po co ale znow sie zony nie poluchal
).
ehhhhh i wczoraj pol dnia w stresie zeby nie zapsla i nie pojechal dalej.ale dzis go wypytam
pwoeim tyle ze nawet sam do mnie dzwonil,aja czujna jak wazka(rzadko tak mam ),obudzilam sie na wibrujacy tel o 3 nad ranem
Anabuba, no masakra, nie dość ze droie, to za przesyłkę jak za zboże!!!n Jak nie znajdę, to skorzystam z Twojej pomocy, bo nawet jesli beda drozsze niz 8-9 zł, to za przesylke mnie tyle nie skasujesz
)
Ja tez butów nei niszcze, ale te jakies kiepskie, 2 sezony i lipa, zaraz sie rozlecą. nie robia juz takich pożadnych butów, a na takie za 400zł to mnie nie stac. Za to na Piorze uty sie palą , no u kowala trza mu kuc, bo sezon ciężko żeby wytzrymały. Teraz jak jeżdzi samochodem to inaczej, ale jedno na druge wychodzi, jak nie gorzej.
ja moge miec buty za 30zl i tez dlugo bede lazic
nieraz zla jestem na siebie ze nie niszcze bo moglabym sobie nowe kupic a tu szkoda.Luna a jki Ty rozmiar nosisz?ile cm doklandie?
bo ostatnio jakies dotalam fajne zimowe i drugie koazaczki cienkie na wysokim obcasie ale to 38 i na mnie ciut za male