reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja nie chce profesjonalnego aparatu tylko taki aby robić zdjecia do rodzinnego albumu. A łatwy jest w obsłudze ten aparacik? Bo ja to muszę miec wszystko wyraznie i prosto napisane :D

L4dy szkoda bo bym drugi sobie zrobiła ;D ;D ;D
No Kunda tańszego to na pewno nie znajdziesz a jak L4dy poleca to pewnie

Kunda obsługa tego aparatu to pikuś ;D

a jest ok bo ma w gratisie ładowarke do baterii <co jest przy cyfrówach bardzo przydatne >

sorbek ...a ja 3 ::) ale poczekam jak skończe karmić i wtedy sobie zafunduje coś ::) :p
a co masz i gdzie ? ;) :p

chcilabym kolczyka_ale to juz wiecie   ;D ;D ;D
jeny sama nie wiem co mam o sobie pisac?? ::) ::)
Jestem z opoczna( tak jak mordziulka)
mam 27 lat i meza pawla i Jasia od 8 wrzesnia!
co jeszce chcecie wiedziec :p :p

jestem mam na ramieniu takie słoko-księżyc fajne takie ale teraz bym inny zrobiła.
Mnie się nic nie zrobiło

reklama
mnie też nic a wspomne że jeden tatuaż mam na brzuchu i luzik ;D w ciaży troche sie rozciagnoł , a teraz jest taki jak był ...zero rozstepów ;D ;D ;D :p

Sylwia napisz nam co lubisz , czym sie interesujesz itp.:)

Do góry