reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

Widzisz Aniulka, jest git ;D

Ja cały przyszły tydzień wybywam z domu na 9 godzin, z czego same zajęcia trwają tylko 5 godzin, ale nie znależli nam blisko fajnej sali komputerowej, i będą nas wozic do Oświęcimia.Razem z moim dojazdem do Chrzanowa da to 2 godziny w jedną stronę. A samochodem nie mogę, bo mi nie zwrócą kosztów dojazdu a Oświęcim jest spory kawałek ode mnie i codzienne dojazdy by zbyt drogo kosztowały buuu Ale przynajmniej przy komputerze będę mogła się wykazac ;D

reklama
Aniulka pisze:
Szkoda, że byłam taka zestresowana pracą bo troszkę inaczej by sie nam rozmawialo. Własnie wychodziłam .
Jeszcze nic straconego ;)

Aniulka - chyba Blanus opisywała mój głos ale nie pamiętam gdzie ::)
fajnie, że masz sypmatyczny debiut w pracy za sobą :)

hihihi to na pewno. Wogóle to grupę mam w większości "inteligentną inaczej". Jest na przykład jeden koleś który strasznie mnie drażni. Typowy cwaniak, co to on nie ma, czego to nie widział i wogóle ma się za 8 cud świata. Liceum skończył z wyróżnieniem. A jak dzisiaj przyszło zsumowac w pamięci kilka cyferek,(wymagało to zdolności liczenia do 50 zaledwie) to nie mógl sobie poradzic bez kalkulatora. Tak marudził że w końcu nie wytrzymałam i wypaliłam że chyba mu palców brakuje skoro nie umie sobie policzyc, czy cosik w tym stylu.

Aniulka - gratuluję :) - powrotu do pracy

A ja podjęłam pewną życiową decyzję...Ważną i niełatwą :)

reklama
Do góry