reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

Melanie pisze:
edyta ja obstawiam Twoją opcję - też bym tak chciała, to świetne rozwiązanie ! ;D

ale za te 2 tygodnie pracy chciałabym 2 miesięczne wynagrodzenie średniej krajowej ::)
;D ;D ;D ;D ;D ;D też bym tak chciała ;)

reklama
a ja padam :) wyszłam z domu po 7, a wróciłam o 18 i już mi się nic nie chce, a tu jeszcze napisac i wysłac trochę rzeczy muszę a kuba spac nie chce- siedzi mi na kolanach i gryzie biurko

hmmmm ja wyszłam z domu o 5,30 i wróciłam po 17. Jakoś dzisiaj mam powera. Nawet spac mi się za bardzo nie chce....

cześć, piszę do was z pracy. Jeszcze godzinka i zmykam do domku :) Wczoraj był pierwszy dzień, nic nie pisałam bo szczerze mówiąc czasu było mniej i chciałam go spędzić max z synkiem. Ale było świetnie! Tak się obawiałam a muszę powiedzieć, że jest (narazie przynajmniej) lepiej jak myslałam ;) Uczniowie extra, człowiek przy nich odżywa (ich żarty i to, że w ogóle są tacy jacy są jest niesamowite). Właściwie czuję się tak jakbym w ogóle nie miała tej długiej przerwy.
A synuś z opiekunką, wczoraj dobrze - dziś mam nadzieję też będzie ok. Trochę już serducho rwie do niego...jeszcze kilkadziesiąt minut...

Ok, kończę. Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się dzielnie! papa ;)

no tak osbstawiałam, ścisłość i precyzja nade wszystko, kłaniam się Magda i szczerze zazdroszczę pracy z licealistami ::)

reklama
Jutro do pracy - doła mam maksymalnego bo się strasznie rozleniwiłam i tak mi było dobrze z Maciaskiem, że teraz nie wiem jak jutro wrócę do roboty.
Na szczęście za tydzień egzaminy (2 dni), potem długi weekend, a potem już z górki do wakacji... ;D Chyba już zacznę dni odliczać.

No i do tego zapowiadają piekną pogodę na najbliższe dni :)

Do góry