;D ;D ;D ;D ;D ;D też bym tak chciałaMelanie pisze:edyta ja obstawiam Twoją opcję - też bym tak chciała, to świetne rozwiązanie ! ;D
ale za te 2 tygodnie pracy chciałabym 2 miesięczne wynagrodzenie średniej krajowej :
reklama
madga
Fanka BB :)
cześć, piszę do was z pracy. Jeszcze godzinka i zmykam do domku Wczoraj był pierwszy dzień, nic nie pisałam bo szczerze mówiąc czasu było mniej i chciałam go spędzić max z synkiem. Ale było świetnie! Tak się obawiałam a muszę powiedzieć, że jest (narazie przynajmniej) lepiej jak myslałam Uczniowie extra, człowiek przy nich odżywa (ich żarty i to, że w ogóle są tacy jacy są jest niesamowite). Właściwie czuję się tak jakbym w ogóle nie miała tej długiej przerwy.
A synuś z opiekunką, wczoraj dobrze - dziś mam nadzieję też będzie ok. Trochę już serducho rwie do niego...jeszcze kilkadziesiąt minut...
Ok, kończę. Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się dzielnie! papa
A synuś z opiekunką, wczoraj dobrze - dziś mam nadzieję też będzie ok. Trochę już serducho rwie do niego...jeszcze kilkadziesiąt minut...
Ok, kończę. Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się dzielnie! papa
reklama
edyta27
O&M
Jutro do pracy - doła mam maksymalnego bo się strasznie rozleniwiłam i tak mi było dobrze z Maciaskiem, że teraz nie wiem jak jutro wrócę do roboty.
Na szczęście za tydzień egzaminy (2 dni), potem długi weekend, a potem już z górki do wakacji... ;D Chyba już zacznę dni odliczać.
No i do tego zapowiadają piekną pogodę na najbliższe dni
Na szczęście za tydzień egzaminy (2 dni), potem długi weekend, a potem już z górki do wakacji... ;D Chyba już zacznę dni odliczać.
No i do tego zapowiadają piekną pogodę na najbliższe dni
Podziel się: