reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

A ja zadzwoniłam do Aniulki ;D ;D
pierwszy raz :)

no i wiecie jaki ma głos? ::) ::) ::)
określiłabym go jako głos młodej mamusi - czyli ciepły i delikatny - młody i sympatyczny

życzyłam jej udanego debiutu prackowego :)

reklama
byłam dziś w swojej pracy, trochę się po starych kątach rozejrzeć no i najważniejsze: nowy plan spisać. Widziałam się z dyrekcją i choć zawsze wiedziałam, że jest naprawdę w porządku, to dziś zaskoczyli mnie tak bardzo (pozytywnie), że takiego power'a nabrałam, że hej. Poza tym tak ślicznie słońce u nas dziś grzało, byłam na czterogodzinnym spacerku z Paolo, naładowałam akumulatorki i mogę śmiało powiedzieć: jestem gotowa na kolejne zmiany :)

Aniulka - mocno trzymam kciuki i jak odeśpisz dzisiejszą nockę to szybciutko zdaj relację!

beatka pisze:
Gosiczka pisze:
Tragedia, gościu tak przynudzał, że prawie sam zasnął
Gosiczka  ;D ;D ;D bo się posikam!

Już na dzień dobry kazał przygotowac zapałki, zeby można było oczy przytrzymac otwarte, bo stwierdził, że na pewno nas uspi swoimi wywodami . przynajmniej był szczery, nie wciskał nam kitu że będzie ciekawy wykład ;D

hmmmm....Gosiczko, a co miał powiedzieć: " Państwo jeszcze tego nie wiedzą, ale to jak zakładamy maskę gazową może porwać niejednego malkontenta" ;D ;D ;D
gratuluję zapału i zdaj relację jutro

Aniulko słoneczko, nie umieraj, fakt że my tu się cuuuuuuuuuudownie bawimy,ale może jak posprzątasz, pogotujesz, poszorujesz podłogi, ucałujesz bąble to jutro nas przeczytasz ( ale jestem jadowita żmija >:D) ;D ;D ;D

Melanie po tym jak opisała twój głos Blanka aż mnie korci żeby poszperać w książce telefonicznej :laugh:

HA, a gdzieś opisała, i baaaardzo mi się ten opis spodobał. A twój głos usłyszę czy tego chcesz czy nie na helu, HA

Dzień dobry! no to jestem! Zajadam obiadek, czytam co u Was i zaraz pedze po moje bąbelki.

Dziękuję kochane za słowa otuchy, a zwłaszcza Melanie, która zrobiła mi miła niespodziankę i zadzwoniła.

Melcia masz taki głos jak sobie prawie wyobrażałam. Bardzo milutki i taki dziewczęcy. Szkoda, że byłam taka zestresowana pracą bo troszkę inaczej by sie nam rozmawialo. Własnie wychodziłam .

A w pracy.... własciwie po staremu. Wszyscy przywitali mnie ciepło i miło i.... większośc myslała że jakąś nowa przyjęli! Nie poznali mnie!!!! hihihi No ale co sie dziwić... znali mnie z krótkimi włosami, a mi juz urosły hihihi.

Nocke nawet zniosłam znośnie, spac mi się nie chciało za bardzo.

Muszę poszukać opisu głosu Melanie i porównać z moim odczuciem. Gzie ten opis?? podpowie mi któraś?

No i sorki za nieskładne pisadło ale wiecie, po nocce umysł inaczej funkcjonuje niż po przespanej nocce

Aniulka to powtórny pierwszy raz masz za sobą :) GRATULACJE.. i cieszę się, że było calkiem nieżle :) pozdrawiam

reklama
Do góry