reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

ja idę dopiero w czwartek na 19, Już mi się zaczyna ciągnąć ale cieszę sie ze mam tyle czasu dla moich chłopaków.

W długi weekend planujemy wyjazd na minimum 4 dni ale jeszcze nie wiem na 100 %. No i na wakacje już szukamy fajnego miejsca. Chyba jednak w okolicach Helu, więc pomału niesmiało cieszę się juz na spotkanko

reklama
No tak, wy sobie zrobicie zlot na Helu, a ja tam pewnie nie dotrę, bo mąż może nie mieć urlopu - no przecież bym się chyba zapłakała :mad:

Edytko nie płakaj ;D bo ja nienawidze tłoku i na długi weekend chyba nie pojade na Hel ;)
ale jeszcze na 100 % nie wiem, bo może pojadę :D :p

No a mój Pedro Małżotowar już na ostro wysyła odpowiedzi na oferty pracy, więc kto wie, może  w tegoroczne wakacje będę wiła gniazdko nad oceanem Anineczkowym  ? ;D Oj baardzo bym chciała...( a w myślach nuci mi się " Córko rybaka, ...nananana..zobacz jaki na jeziorze wody lazur...nananana") w Maju jedziemy na rodzinne byczenie do rodziny na Mazurach, konkretnie w Grajewie. Oj nie mogę się doczekać  ;D

My na długi weeken okolice między Łodzią a Sieradzem obieramy kurs. A w okolice Helu to latem w urlopiku. Tylko ciekawe czy uda nam się zgrac jakiś termin aby spotkanko wypaliło

Melanie pisze:
Edytko nie płakaj  ;D bo ja nienawidze tłoku i na długi weekend chyba nie pojade na Hel  ;)
ale jeszcze na 100 % nie wiem, bo może pojadę  :D  :p

No to nie płakam :laugh:

My na długi weekend pewnie nigdzie nie pojedziemy...

edyta27 pisze:
Melanie pisze:
Edytko nie płakaj  ;D bo ja nienawidze tłoku i na długi weekend chyba nie pojade na Hel  ;)
ale jeszcze na 100 % nie wiem, bo może pojadę  :D  :p

No to nie płakam :laugh:

My na długi weekend pewnie nigdzie nie pojedziemy...

nie martw sie, my pewnie też w domu przesiedzimy :) - ciągle jeszcze nie wyobrażam sobie kilkudniowych wyjazdów z Kamilą :p

Ja tez sobie nie wyobrazalam kilkudniowego wyjazdu z Nikim ale dziewczyny na wrzesniu mnie przekonaly :) i na dlugi weekend wybieramy sie do Gloucaster kolo Bristolu do chrzestnej mamy Nicholasa :)

Ale Wam dobrze...Ja na długi weekend nie wybieram się nigdzie :(, bo Jacek musi leciec na 2 tygodnie do Stanów :p Mam nadzieję, że to ostatni raz...A tymczasem będę siedziała przy kompie i pisała sama do siebie, bo pewnie wszystkie będziecie gdzieś się byczyć...

reklama
kinek pisze:
Ale Wam dobrze...Ja na długi weekend nie wybieram się nigdzie  :(, bo Jacek musi leciec na 2 tygodnie do Stanów  :p Mam nadzieję, że to ostatni raz...A tymczasem będę siedziała przy kompie i pisała sama do siebie, bo pewnie wszystkie będziecie gdzieś się byczyć...

Kinkuś, "gdzieś", to można mieć laptopa ze sobą, nie bój żabuli, nie zostawimy Cię na pożarcie smoków samotności ;-)

Do góry