reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

Monia, dasz radę. A te 4 miesiące zlecą nie wiadomo kiedy. Głowa do góry. a po powrocie z pracy w poniedziałek, od razu zdajemy sprawozdanie jak było - oczywiście bo wyniunianiu naszych skarbiątek ;D

reklama
edyta27 pisze:
Monia, dasz radę. A te 4 miesiące zlecą nie wiadomo kiedy. Głowa do góry. a po powrocie z pracy w poniedziałek, od razu zdajemy sprawozdanie jak było - oczywiście bo wyniunianiu naszych skarbiątek  ;D

Nie ma sprawy, zamelduję się ;)
Muszę dać radę Edytko

Edytka, Monia ja też wracam po feriach do pracy i też jestem przerażona. I tak jak wy już cieszę się letnimi wakacjami :)
Myślę, że damy jakoś radę przecież nie pierwsze my i nie ostatnie ;)
A póki co to w sobotę studniówa! :)

Aniulka pisze:
belfrówy >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

to za te wakacje trzy miesiące ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja nie rozumieć...
Aniulka, dla tych słabiej kumających - możesz jaśniej? :) Bo wakacji to są 2 mce...

A dzisiaj Winia miała pierwszy dzień iść do pracy :), ciekawe, jak sobie radzi

Magda, mnie studniówki na szczęście nie dotyczą :)
Wiesz, ja psychicznie nie jestem jeszcze gotowa do powrotu :(, ale co mam zrobić
Eh, gdyby płacili za wychowawczy... a tak to trzeba pracować :(

Dlatego wracam, bo pieniędzy nigdy nie dość ;D, a ja je lubię mieć, niekoniecznie wydawać 8)

To co belferki, umawiamy się na zdawanie relacji z pierwszego dnia w pracy, w poniedzialek ;)

a ja wczoraj spotkałam mojego nauczyciela od biologii z liceum (niewiele starszy ode mnie) i zaproponował żebyśmy przeszli na ty bo to jjuż tyle lat minęło....

I ja muszę jakąś pracę porządną znaleźć, bo zwariuję tu kiedyś z tym wszystkim na głowie

monia jak to dwa???? przeciez praktycznie od połowy czerwca macie wakacje, a jeszcze do tego przerwa świąteczna, ferie zimowe.... nawet wiecej niz 3 miesiące się uzbiera ;D ;D ;D ;D ;D

a ja sobie żartowałam z tym diabełkiem, ale faktem jest że Wam wakacji zazdroszczę ;)

a mi zostala godzinka do wyjscia do pracy :(

I wroce wieczorem,wykapie malego i tyle go bede widziala :mad:
Ale co tam,za to 4 dni siedze sobie z nim w domciu ;D

reklama
U nas dziś Dzień Próby Generalnej. Przed 7 dziadek przyjechał po Maćka, tak jakbym ja szła do pracy. No i przez trzy godziny nie mogłam sobie miejsca znależć - zryczałam się jak głupia, zupełnie jakbym miała go tydzień nie widzieć. Teraz już mi lepiej, bo mama dzwoniła, że Maciek zjadł kaszę, nie płacze i zaraz idą całą trójką na spacer. Także spokojnie do 14 wytrzyma bez mamy.

Ja w tym czasie posprzątałam mieszkanie, szafę, szuflady, poprasowałam i ściągnęłam 200 ml mleczka.

I już nie mogę się doczekać, żeby przytulić synusia.

madga witaj w klubie mam zaczynających po feriach. Fajnie że jest nas parę. :)

Do góry